Benim on beş yıllık arkadaşım vardı, aynı okulda birlikte okuduk fizik tedavi rehabilitasyon merkezine birlikte gittik, ama kendine karşı duygularım vardı ve kıskandığım fizyoterapist yüzünden aramız bozuldu ama kız haklıydı, buradan soru sordum konuşmaları ekran görüntüsü alarak paylaştım ve kendisine de buradan İnstagram hesabına mesaj atmışlar fizyoterapist ile aranda ne var falan diye haliyle haklı olarak artık hayatında yokum dedi, beş ay oldu ve engeli ile ilgili ilacı varmış onunla ilgili duyuru videosu yayınladık destek verdim özür dilerim dedim ancak beni affetmek istemediğini her defasında aynısını yaptığımı eskisi gibi dost olamayız dedi, özür dilerim dedim.
Şu kırgınlığından geçeceğini bilsem beni affedeceğini bilsem ve bunun tek yolunun da bana deseler ki sen şöyle yaparsan seni affedecek sana karşı öfkesi kırgınlığı dinecek deseler Ne gerekirse onu yapardım şu anda o kadar çok canım yanıyor ki bak parka geldim öğlenden beri parkta oturuyorum yani şu bankın üzerinde oturdum kaldım elim kolum bağlı haklısın suçluyum hatalıyım elimden bir şey gelmiyor seni kaybetmek o kadar acı geliyor ki 😔😔😔🥺😥 bunları beni affet diye söylemiyorum sana sadece mutsuz olduğumu bil Ama bunu da vicdan yap diye söylemiyorum yaptıklarımın cezasını çekiyorum en azından bunu gör 😥 beni affetmek için her şeyi yapardım. 😟 Dedim.
Sana gel eskisi gibi olalım demiyorum zaten hiçbir şey eskisi gibi olmaz ama en azından aramızdaki şu küslük bitsin, ben sana şunu açıklayayım Ben o gün o soruyu sorarken seni kötülemek için bir şey yapmadım sadece fikir almak için sordum nasıl davranayım Ne yapayım konuşmalar bu şekilde diye kullanıcı adını kapatmayı unuttuğum için birileri sana mesaj atmış ulaşmış bir şeyler söylemiş detayını bilmiyorum neleri yaşadım bilmiyorum ama ben seni üzmek için isteyerek böyle bir şey yapmadım, çünkü bilmediğin çok şey vardı ve hala da bilmiyorsun neyse önemli de kalmadı zaten evet ben suçluyum ben hatalıyım ama tek hatalı da ben değilim bana kızmakta hayatını almamak da haklısın senden zaten eski samimiyeti beklemiyorum ama böyle olmak da istemiyorum beni de anla, 15 yıl az bir zaman değil. Belki de bu yüzden zoruma gitti. Dedim.
Mesajı gördü cevap yazmadı ancak annemi gördüğünde konuşurum beni annen değil sen kırdın üzdün dedi
Gerçekten ne yapmalıyım?
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#kaybedilendostluk
25 Haziran, 2023 Pazar 22.37
Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KizlarSoruyor
Beğeni için teşekkür ederim @Yecüc_Mecüc_7991 @ilginfulyaa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler