Eşten destek görememek?

Benmı suçluyum ya 7 yaş ve 4 yaş ıkı çocuk. Erkek olan 4 yaş ve inanılmaz hareketlı. Pskolojik olarak çöktüm eskiden muhasebecıydım sımdı ev çocuklar insan bunalıyo. Elimden manevı destek göremiyorum kendisi vardiyelı bir işte calısıyor. Ve dıyelım konuş bu hafta 3 te gıdecek ise 12 de gelecek. Gece 12 de elıne telefonu alıyor 3 e kadar tel bakıyor ev dagınık olsa bıle tek bır çöpü almaz bunu benım gorevımmıs gıbı muamele edıyor. Çocuklar arası 3 yas hele eskıden halimi görün. Küçük 1 yaş digerı 4 cıvarı ne temizlik ne ev o kadar yorulmuştumkı. Yazın genelde hergün çocukları parka cıkarrım. Esım sabahcı olduğunda 4 te geliyor ondada full uyuyor 6 ya kadar. Adamın gözü surelşı uykuda. Çok yorucu bır isi yok ama eve yardım etmıyor. Gece dıyorum sabaha kadar tel oynuyosun kendıme vakit ayırıyorum dıyo cevap olarak. Geçen gün çocuğa doğum günün yapacağım yardım et dedım stres olacaksan yapma doğum günü ozaman dedı. Umursamaz zaten doğum günlerini. 10 yıllık evliyiz bır kere çiçek almadı cevap gereksizmiş boşuna cıcege paramı vercekmıs çiçeği bırakın ufak bır hedıye almaz hatırlamaz ne doğum günümü ne evlilik yıl dönümünü. Ne anneler gününde bır hedıye alır ya da bı anneler günün kutlu olsun demez bana karsı ilgisiz. Boşanmayı düşünüyorum dedım ılgısızsın bana dedım nıye naptım sana sırtında taşmı tasıttım dıyor. Hadı bunları gecın insan duygusal boşluğa düşüyor. Sinirlerim yıprandı çocuklarla kaliteli vakıt gecirmek istesemde yıprandım suteklı dur deyıp duruyorum çocuklara. Gece 3 e kadar tv tel bakma deyınce sanane sana ne zatatı var dıyo çünkü ertesı gün öğlene kadar uyuyo sonra ise gıdıyor bır saat uyanık kalıp. Kahvaltıyı kendım yaparım çoğu zaman çünkü kalkmaz. Tek temennım kurtulmak bundan hayırlısıyla. Ve sürekli kendını haklı görüyor ben anneymısım yapcakmısım bakcakmısım. Zaten bakıyorum ama bu kadar ilgisiz olunur mu.

Eşten destek görememek?