Kabul ederim
Çözüm ararım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
önce sorunu ararım. neden kaynaklı bu duruma geldik diye. sonra eğer benim hatalarımdan kaynaklıysa düzeltmeye çalışırım. ha sevgisi bitti diyeyse çözecek bir şey yoktur. sen yoluna ben yoluma olur
Yani durumdan duruma değişir sebebini öğrenirsin sevgilim diyebildiğine göre aranızda bir şeyler olmuş karşılıklı duygular hissetmişsiniz demektir çoğunlukla yapamasamda elimdekilere sahip çıkmak isterim
Sebebini öğrenmeyi isterim, diretmem. Sonuçta ayrılmayı istemese çözüm üretirdi kendisi başta ya da hatamı söyler çözmemi isterdi. Ama o seçimini yapmış uzatmamın bir anlamı olmaz.
Niye beni istemeyen birinin yanında derdimi anlatmaya çalışayım?
Cevap
36Cevap
Beni kazanmayı değil de kaybetmeyi göze almışsa zaten bitmiştir..
Hemen ayrılmam mantıklı bir sebeb söylemeli, tekrar ederse yoluna devam edebilir
Ben nedenine göre karar veririm sadece
Ayrılalım diyorsa sadece sevdiğimdir Sevenim değildir. Bu yüzden de çözüm aramam direk bağımı koparırım. Böylesi ikimiz için daha iyi olacaktır.
Önce çözüm ararım, niyetinin çözüm olmadığını anladığımda ise kabul ederim. Sonrasında dönüp bir daha arkama bakmam bile..
Ayrılığı göze almış birisine ben ''gitme kal'' demem beni seven zaten benim yanımda olur ilişkimiz için mücadele eder
İlişki de ayrılmak da öyle çocuk oyuncağı değil. Bunu benim gibi birine söylemeden önce kendisinin içinde sindirmiş olması lazım ki bunu ons baştan söylerim. Karar almadan bana pat diye "Ayrılalım"lar "Bitsin"ler çekemez.
Diyorsa tamam derim, yoluma bakarım.
Sağol aşk
Teklif geldiyse ok yaydan çıkmıştır artık, karşı taraf hakkında en hayırlısını dilerim. Bu konu öyle kolaylıkla dile getirilecek üzerinde beyin fırtınası yapılacak bir konu değildir nazarımda.
Genelde ayrılan taraf benim 🤭 tabiki karşı taraftan kaynaklanan büyük sorunlar söz konusuysa onun dışında kolay vazgeçmem
Gitme konuşalım dedim bitti dedi bende tamam git dedim o gün bugün birinin kalbinde ya da hayallerinde silinmişsen artık var olman imkansız bırak gitsin geldiği gibi 🙂
Bı insan kafaya ayrılığı koyduysa bunun çözümü yoktur gidecektir. En fazla uzatmalar oynanır bu mücadele de tamamen gereksizdir. Bensiz yaşamayı göze alıyorsa s. gitsin boş ver.
O kararını vermiş sonuçta sadece durumu bildiriyor bu yüzden kabul ederim ama kendi kafamdaki soruları netleştirmek için nedenini de merak ederim
Olduramadığı ne diye sorarım tabikide çözüm yoluna gitmeye gönlü varsa denerim ama aklında bitirdiyse herkes kendi yolunda güzel olsun.
Aklına koyduysa ayrılmayı neden çözüm arıyim ki uğraşmam bile
Derse önce susarım. İnsanız duygumuz var. 2- 3 dakika sakin sessiz kalırım. Masadan kalkar ardima bakmadan giderim.
Önce sebebini sorup onu bunun düşünmesine sebep olan durumun ne olduğunu öğrenip, çözemeyeceğimiz tekrar eden bir konuysa kabul ederim.
Ayrılmayı kafaya koymuş birine karşı çözüm aramam. Eğer o gün çözüm bulursam bunun devamı geleceği için kendimi harcamış olurum sık sık...
kafasında bitirdiyse yapıcak bişey yok artık
Ayrilalim derse, gidecegi yer toprak olacagi icin sonumuz her turlu ayrilik olur syshshs
Kafasında bitirmişse o ilişkiyi tekrar kurtarmak mümkün olmuyor, kabul ederim.
Kabul ederdim ben artık kimseyi kaybetme korkusu yaşamıyorum.
Direkt ayrılık düşüncesiyle gelen biri için çözüm yolu aramam asla. Kabul ederim hemen.
Önce bir sebebini öğrenirim sonra da bir yol bulamıyorsak ayrılırım
Nedenini sorarım ilk durup dururken ayrılmaz ya ısrarla isterse kendi bilir
Önce nedenini öğrenmek için konuşurum. Israrla ayrılmak istediğini belirtirse kabul ederim
Çözüm aramak yerine bitiriyo ben niye çözüme yelken açayım ki.
Karşı taraf çözüm bulmak istese, direkt ayrılalım demez. Kimseyi zorla tutamam. Yallah.
Çözüm aranacak durum çoktan geçilmiş hangi taraf ayrılıyorsa zaten önceden kafasına koymuş o işi çoktan bitirmiş kabul edip hayata devam etmek gerekir
Ayrılalım mı diye sorulduğu an o iş bitmiştir. Çözüm aramak tek başına mücadele edip süreci uzatmaktan başka birşeye yaramaz.
Neden söylemeden gitmesi saygı çerçevesinde değil.
Ayrılalım demeye kadar geldiyse zaten çoktan kafasında bitirmiş zorlamaya ne gerek var.
Seviyorsam ve değer veriyorsam kabul etmem çözüm ararım
En azından ayrılalım demiş bunu söylemeyip aldatanlar var
Bir kere giden hep gider ikna ile olmaz o iş. Yaş aldıkça tecrübeniz artar sıkıntı yapmayın.
Sebebini sorarım.
Uzatmak zaman kaybi olur o yolunu secmis
Kabul ederim değer görmediğim yerde durmam
Zorla güzellik olmaz...
O düşünceye sahip biriyle devam etmezdim.
Gitmek isteyene dur demem.
Kendisi bilir zorla benle çıkacak değil ya
Ayrılmak için düzgün bir sebeb duymam lazım
Ayrılması için yani?
Üzülürüm ama beni istemeyene ısrar edemem.
İyi günler derim ne diyim
beni bitirmisse bende bitiririm
Altın da yatan sebeb ne onu öğrenim ilk önce
Gidene dur demek yazmaz bizim kitabımızda
gitmek isteyene zaman harcamam
Kabul 🤞🏻
Çözüm ararım
Yaprak sıkılmış ağaçtan sonbahar bahaneydi
Gidene güle güle uğraşmam
Nedenine bağlı.
kabul ederim ama sebebini sorarim
Kabul ederim