Gönlüm acıyor, bir yardım lütfen?

şimdi beyler bayanlar; bir kız var, üniversitede aynı sınıftayız 2 senedir. ben bunu geçen seneden beri takip ediyorum falan. neyse bu sene tanıştık arkadaş olduk, baya sohbet muhabbet. sonra ben açıldım kıza. kız hayır olmaz asla öyle bisey dedi. kesinlikle olmaz dedi. bundan sonra arkadaş da kalamayız dedi , hatta selam bile vermeyelim birbirimize dedi kızdı bağırdı çağırdı çekti gitti. abi aradan 1 buçuk ay geçti. o günden beri hiç konuşmadık selam bile vermedik. birkaç gün önce aradı beni, senin yurdun yakınlarındayim dedi gel konusalim dedi. gittim konuştum. gecen çok sert yaptım sonradan kötü oldum. ve senin muhabbetini özledim dedi. eger senin içinde bir sakıncası yoksa arkadaşş kalabiliriz dedi üstüne bastıra bastıra. bende tabikide dedim. abi neyse birkaç gündür iyi gidiyo ama en yakın arkadaşına sordurttum, kesinlikle benle bir ilişki daha doğrusu kimseyle bir ilişki düşünmüyomuş. şimdi asıl mesele ben bu kızı kendime nasıl baglayabilirim. onun için ne fedakarlıklar yaptım anlatsam sayfalar sürer. Allah rızası için bir yardım a dostlar..
Gönlüm acıyor, bir yardım lütfen?