Benim 23 yaşıma kadar hiç kız arkadaşım olmadı üniversite son sınıf öğrencisiyim yazın mezun olacağım sessiz sakin, utangaç, duygusal biriyim. Duygusal boşluktayım. Hep birine ihtiyacım oluyor yalnız hissediyorum. Beraber gülüp ağlayabileceğim, koruyacağım birini istiyorum. Evlenmek istiyorum. Karakterimi değiştiremiyorum. Kızlarla sohbet edemiyorum. Bu halimle gelecekte hanım hanım, ahlaklı, beni anlayan ve seven, beraber ömür geçirebileceğim insanı nasıl bulacağım? Görücü usulü olsa mutsuz mu olurum? Bana yardımcı olun çok üzülüyorum hiçbir zaman bir kızla geziyim tozuyum eğleniyim niyetim olmadı. Beklemeli miyim? O kişiyi nasıl bulacağım?
Cevabın nedir?
bende evlenmeyi ve anne olmayı çok isteyen biriydim. ama 31 yaşında evlendim. evlilikle ilgili çok olumsuz psikolojilere girdiğim oldu. benim sevebileceğim biri olacak mı gönlüme göre biri olacak mı diye çok merak ederdim. sürekli kahve falı baktırırdım. ama olmazdı bir türlü.. artık inancımı yitirmeye başlamıştım. sürekli dua ederdim ama gönlüme göre biri çıksın diye.. ve oldu. şimdi mutlu bir evliliğim var. tam gönlüme göre biri. ama herşeyin de kendi içinde getirdiği problemler oluyor. hani demişsin ya, beni anlayan seven tabiri caizse derdine derman olan biriyle karşılaşmak istediğini, işte o tam öyle olmuyor çünkü o kişide bir ilaç değil o da senin onun derdine dermanı olmasını istiyor. bu işler yüzeysel bir iki kelimeyle anlatılmaz benim demek istediğim, bir insan 4x4 lük olmaz. fiziksel olarak beğenmezsin ama o seni çok iyi anlayan ve eğlendiren biridir. fiziksel olarak beğenirsin ama o kişi sana acı vermekten hoşlanan biridir. dolayısıyla, insanlarla tanıştığında hemen bu olmaz deyip yanaşma. mesela ben eşimle tanıştığımda o ben bu kızla yapamam demiş olumsuz konuşmuş. ama şimdi çok aşık. bu işler biraz da kadersel oluyor. o yüzden yanlış psikolojilere girme, bazı sosyal aktivitelere katıl ve arkadaş edin. kendini rahatlat. olacağına varıyor herşey bir şekilde..
03 Yorumla- +1 yıl
Siz görücü usulümü evlendiniz ben kendim birşey yapamazsam görücü usulü gibi görünüyor o şekilde sevip aşık olma şansım varmı?
- +1 yıl
eşimin erkek kuzeni ile benim kız arkadaşım aynı iş yerinde çalışıyorlardı. onların aracılığıyla karşılaştırılmıştık. bir nevi görücü usulü denebilir. tanışmadan önce ben resmini görmüştüm ve olur tanışabiliriz demiştim. ama sadece resimle bitmiyor tabiki iş. görücü usulu nün çok değişik tarafları var. anne baba nın bilgisi dahilinde eve gelen komşu ve akrabalarla olduğu gibi arkadaşların da birbirinize uygun görmesiyle olabilecek görüştürmeler oluyor. günümüzde evlililerin ve birlikteliklerin büyük bir çoğunluğu internet aracılığıyla oluyor bence. çünkü biz de internet olmasa daha sonra biraraya gelemezdik. görücü usulünde de birşeyler yapılıyor yani, sen bilmediğin bir insanın kapısını çalamazsın.. o yüzden kısmet her yolla olur.
- +1 yıl
Yani sevebilirmiyim görücü usulünde ben sevmek istiyorum ya sevemezsem
En İyi Cevaplar
+1 yılAyy çok güzel özelliklerin var bence. Tam evlenilecek adamsın. Çunku bu ozelliklere sahip birinden zarar gelmez. Ve çok az rastlanıyor bu özellikteki erkeklere. Görücü usulü tam sana göre diye düsünüyorum. Ayrica daha sağlıklı bence gorucu usulu. Annelerimiz babalarimiz hep bu sekilde evlenmis bir zarari olmus mu? Hayir. Hem daha heyecanli. Flört ederek evlenenlerin evliligi hep kisa ömürlü. Cünkü flort yaparkenki maskeler dusuyor evlenildiginde. Son bir sey daha duygusalliğini biraz köreltmelisin bence çünkü duygusal erkekler ufak bir seyde bile daha fazla kırıliyo. İnsallah karsina seni tasiyabilecek biri cikar...
34 Yorumla- +1 yıl
İnşallah dediğin gibi olur kardeşim sabredeceğim o güne kadar ama görücü usulünde sevip mutlu olma şansım var mı bilmiyorum ben sevmek istiyorum
- +1 yıl
İnan bana bence seviceksin. Ayrıca görücü usulü Evlenirsen hemen evlenmiyceksin ki. Gordugunde hisettiklerine kulak ver.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim kardeşim bana moral verdin duygulandırdın inşallah karşımıza bizi anlayan, seven insanlar çıkar hayırlısı olması dileğiyle...
- +1 yıl
İnsallah.
+1 yılaynı sorunu ben de yaşıyorum 32 yaşına girdim. kadınlara karşı aşırı duygusal bazen de acımasız oluyorum. sorunlarım olduğunu düşünüyorum ama bu ülkede normal diyorum. işsizlik beni benden aldı. bazen inti. har kadar gider diye korktum. akla gelmeyecek şeyler yaptım. şimdi her şeyden kaçıyorum dinimden bile kaçıyorum. artık insan gibi düşünmüyor gibiyim prozac diye bir ilaç alıyorum fazla da etkisi yok ama artık yoruldum. birisi bir şey deyince patlayıveriyorum artık. boşluktayım. keşke boşlukta olmassa.
00 Yorumla
Begendigin kimse yok mu kardes? Net kelimelerle kensinden emin konustunmu alirsin aklini bul birini ve konus. En kralimiz da defalarca reddedilmistir reddedilmekten korkma.
02 Yorumla- +1 yıl
Daha önce aşık olup 1 yıl sonunda sanaldan açıldığım kişiler oldu ama hep reddedildim karşılıksız aşk acısı çektim unutamadım yoruldum kız arkadaşım da olmuyor zaten
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
21Cevap
öncelikle doğru kişiyi bulabilirsin kişilikle alakası yok bunun ve bence kişiliğin iyi kalpli olduğun için böyle mutlu ilacağın biri elbet bigün çıkar ancak görücü usulünde mutsuz mu olurum demişsin görücü usulünde illa ki mutsuz olcaksın diye birşey yok istersen denersin ama üniversite son sınıfsın takma evliliği kafana bu kadar eğlenmene bak biraz ha kızlarla konuşamam demişsin bende senin gibiydim erkeklerle konuşamazdım seni ortama açacak bir arkadaş edinirsen emin ol kızlarla bile rahat konuşabilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Açılamazsam evlenemezmiyim bu engel mi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılimm hasancan sana soyle bisey soylim bikere eger troll felan yapmiosan bikere bu cok iyi helal olsun sana eger bu devirde bole erkekler. kaldiysa ne mutlu bazi kizlara konuya gelirsek yaza kadar bekle derim mezun oldukdan snra birni bulrsn neden dersen
sevgili yapnca ara ara moral bozukluklari oluuor tartsma felan sinavlarn varken bide onun stressi cok kotu yeminle benm hayatmi alt ust etti benmki derslermi sinavlarmi batrdm bu sene son sansim. eger basarmazsam okulu birakcam sen dusun artik onun disinda
duygusal ve utangac olman cok guzel ayrica evlenmek icinde acele etme henuz 23 yasindasin isini meslegni eline al kosarlar pesine isi gucu olmiyana kiz vermezler zaten :D buna uzulme. ben sana bunlari art niyetlede yazmiorum okulunu bir atlat bitir sonra yaparsn ben istemem sende benm gbi batirmani sinavlarini falan cok kotu gercekden degmez yani adapte ol basar gerisi gelir00 Yorumla
+1 yılSimdi sana daha cesur ol felan diyemiyecegim cünkü utangacsin benim gibi, olamayz iste. Bence görücü üsülü iyi hem bir kiza sormussun ya sevmezsem diye, görücü üsülü derken hemen hop evlendi bitti gitti degil, kizla bulusursun ne bileyim konusursun anlarsin nasil bir kiz iyi mi degil mi diye sonra evlenirsin
04 Yorumla- +1 yıl
Sende mi benim gibisin
- +1 yıl
Yani. Ben bir iki kere okul degistirdim yani eskiden böyle degildim, hep yeni kisiler ve onlarla arkadaslik kur sonra baska yere göc ve tanimadigin insanlar yine arkadaslik kur sonra bir zor okula git basarma yine okul degistir. Bunlarin hepsi benim simdiki halime neden oluyor. Öyle utangacta degilim aslinda ama mesela yeni tanismadigim bir erkek gelip bana biseyler sorarsa her hangi bisey hakkinda veya benim hakkimda hemen heycanlanirim adrenalin basar kirmizi olurum.
- +1 yıl
Boşver üzülme kardeşim hakımızda hayırlısını dilerim. Bu konuda istersen benimle arkadaşlık kurabilirsin yalnız değilsin
- +1 yıl
Yazmak istersen özelden yazabilirsin
Akışına bırak istediğin gibi bir kız bulabilseydin bence simdiye sevgili bulmuştun malesef günümüzde ne kizlar ne erkekler eskisi gibi kaliteli... arada kaldik 3-5 insan yuvarlanıp gidiyoruz. Görücü usulü mantıklı evet ama şöyle yinede evlenecegin kisiyle belirli bir süre muhabbetin olmali tanimalisin huyunuz suyunuz uyuşmalı.
02 Yorumla- +1 yıl
Utangaç sessiz sakin biriyim kızlarla pek muhabbet edemiyorum bu evlenmeme engel olurmu sizce
+1 yılİnsanın kaderinde 3 şey değişmezmiş. 1. Dünyada yiyeceği rızkı 2. Ölüm saati 3. Evleneceği insan. O yüzden bence evleneceğin kız çok şanslı :D herşeyi onunla ilk yapıcaksın bide düşünsene bu senim direk eşin olucak. Bence süper bişibu devirde sen gibi malesef yok :)
00 Yorumlaben görücü usulüne karşıya aşk evliliğinden yanayim. Yani sırf annem ve babam istiyor diye sevmediğim biriyle mantık evliliği yaparka hayatımı geçirmem. sen bekle kendi hikayeni yazıcak birini bekle. bu hikaye ya yarım kalır ya da masalardaki gibi mutlu yaşamışlar olarak biter.
00 YorumlaGörücü usülü biraz tehlikeli bence. Ama elbet biri de senin için yaratılmıştır 😊 o kişi karşına çıktığında anlayacaksın bana göre. Biraz sabret. Ayrıca her insanın kaderi kendi çabasına bağlı kılınmıştır. O yüzden biraz cesaretini topla ve topluma karış ☺
00 Yorumla
+1 yılGörücü usulünün etkisi olacağını sanmıyorum bence bunu aramamalısın karşına mutlaka biri çıkıcaktır zaten hep öyle olmazmı damdan düşer gibi girerler hayatımıza inan bana gerçekten seveceğin kişi seni sokaklarda caddelerde biryerlerde bekliyor bence biraz çık ve sosyalleş hayatın tadını çıkar dondurma ye bol su iç ve o kişi karşına çıkıncaya kadarda hayatı yaşa emin ol mutluluk yakın şimdi çık ve güzel bir yürüyüş yap müzik dinle insanları izle yanına yakışan oralarda biryerlerde💪🏻🙏🏻
01 Yorumla- +1 yıl
Yapamıyorum sosyalleşme sıkıntım var çok denedim erkeklerle çok çevrem var ama kızlarla samimi bile olamıyorum yıllardır elimde değil bu şekilde nasıl karşıma biri çıkacakki
+1 yılBenim fikrimce erkekler utangaç olmamalı, daha konuşkan, sosyal konularda iyi, daha atılgan ve daha cesaret sahibi olmalı, eğer çok yakışıklı da değilse utangaç olan erkekler yalnız kalmaya mahkum olurlar bu durumda. Kendini ortaya çıkarman lazım.
00 Yorumla
+1 yılsenin gibilerin sayısı yok denecek kadar az bir gun hiç ummadıgın bir yerden sana uygun biri cıktıgında olaylar kendi kendind gelişir acele etme sabret allaha dua et cunku herkesin kaderindeki eşi dogmadan allah alnımıza yazmış
00 YorumlaValla kardeşim yasli değilsin daha var bence biraz daha sabret diyeceğim ama ben bunların hepsini yaşadım yaşıyorum onun için kimseden nasihat alma kendini degistirmeye bak Baska çaresi yok bu işin bu zamanda bizim kızlar kusura bakamsinlar ama çok egolular ve senden hoşlansalar bile gelip söylemezler onun için girişken olmaya bak 😊 şansın yaver gitsin
10 Yorumla
+1 yılGörücü usulü en temizi
Zaten aylarca yıllarca çıkanlar tanıyamıyor ki. Tanıyamadıkları gibi cırtı çıkıyor02 Yorumla- +1 yıl
Görücü usulünde sevip aşık olma şansım var mı ya sevemezsem. Ben sevip mutlu olmak istiyorum
- +1 yıl
Olursun niye olmayasın. Tanışma döneminde bakarsın ısınamazsan görüşmezsin
+1 yılCanım yaşım 23 acele etme bazı konular için. Moralini de bozma. Bir erkek için 23 yaş yarı çocuk yarı yetişkin olma yaşıdır. Sakin ol... Erkeklerin son kullanım süresi uzundur, kadınlar gibi değildir.
00 Yorumlabence sorun etme bence iyi bir şey ama ben inanmadım tabi sana kızların dikkatini çekmek için yalan söylüyorsun gibi geldi
016 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle söyleyim bu düşünceniz beni çok üzdü
- +1 yıl
Ben iki kere paylaşmıştım bu konuyu belki o da benimdir
- +1 yıl
Zaten öyleyim hiç kız arkadaşım olmadı böyle birisini istiyorum
+1 yılZeki değilsin zeki olsan kızlar peşinden koşar ben hariç
12 Yorumla- +1 yıl
Sende çok havalısın
- +1 yıl
Fazla ego insana zarar verir
+1 yılYaşıyormusun sen?😂👍bu hayatın güzellikerini yaşamak tadmak haz almak sevmek sevilmek Harika kafayı yemiş olmalısın😂
02 Yorumla- +1 yıl
Yaşıyormusun derken? Ben üzüldüğüm birşeyden bahsettim bir bayan olarak bu konuda fikrinizi almak istedim bunda gülünecek birşey yok ki? Ben hayatın güzellikleri dediğiniz şeyi yeterince yaşayamadığım için üzülüyorum ne yapmalıyım diye sordum siz güldünüz
- +1 yıl
Kendine mi güvenmiyorsun
bence bosuna üzülüyorsun bence olmasi gereken özelliklerin bence takma bu kadar tamam aranilan istenilen birisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yıl94 kişi görüş paylaşmış hala soruna davet ediyorsun Hasancan
02 Yorumla- +1 yıl
Olsun sizde paylaşın moralim iyi oluyor insanlar umutlu şeyler yazınca
- +1 yıl
Mezun olduktan sonra işe atıl belki iş yerinde birileriyle bişe olur aranda o da olmazsa baktın yaşın ilerliyor annene söylersin o sana eli yüzü temiz birini bulur
+1 yılBende duygusal boşluktayım söylediğin özelliklerin çoğu bende de var kimseye güvenemiyorum... ve yanlız hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılTamam bu iyi guzel ozellikler herkeste lazim da din?
05 Yorumla- +1 yıl
İslam
- +1 yıl
yok yani onemli olan dini karsindaki kisiye ogretmek yasamak yasatmak
- +1 yıl
Elbette bu benimde hoşuma gider nekadar mutlu olurum
- +1 yıl
=) hayirlisi olsun
- +1 yıl
ve gorucu usulunden korkma emin ol ki sen saygi gosterdigin muddetce onlarda sana karsi saygili olur konusursun anlasamazsan olmaz zaten
Yanlış anlamani istemem belki de cinsel yonelimin farklıdır.
08 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Hayır öyle biri değilim ben neler söylüyorsun
- +1 yıl
Siz öylemisiniz
- +1 yıl
En iyisini yapıyorsun helal olsun ne deyim
silkelen bir kendine gel. cesaretsiz erkekler yenilmeye mahkum. icinde yasadiklarini es gec neseli bir insan ol.
00 Yorumla
+1 yılYaşından çok Çıkmışlığı olan birine denk gelme de bulursun birini, bizim gibi sap sap yaşamazsın elbet.
00 Yorumla
+1 yılsen en iyisini yapıyorsun bence sorun etme bunları seni seven bir kişi mutlaka karşına çıkacaktır merak etme herşeyin hayırlısı
13 Yorumla- +1 yıl
İnşallah dediğiniz gibi olur ama hep o kişinin boşluğuyla yaşıyorum
- +1 yıl
Sabredip beklemeli miyim? Ben çok utangacım bayanlarla muhabbet dahi kuramıyorum bu halimle herşey düzelir mi değişemiyorum
- +1 yıl
sabret bence
enimde hic erkek arkadasm olmadı napak yani ölek mi😊
10 Yorumla
+1 yılVe bir gün Allah senin kalbine göre verir. İşte o zaman sabretmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu anlarsın...
00 Yorumla
+1 yılTek bir soru soracağım. Tipsiz misin kardeş dürüst ol (:
06 Yorumla- +1 yıl
Resmime bak sen yorum yap
- +1 yıl
Senden daha çirkin insanlarin bile sevgilisi oluyor, biraz açılırsan bir kız arkadaşın olabilir. Ayrıca görücü usulu tanışmaya bu kadar uzak bakma çünkü biraz kendi karakterinden bahsetmişsin yukarıda bence sen görücü usuluyle iyi birine denk gelip sevebilirsin. Ha sevemezsen yoluna bakarsın :)
- +1 yıl
Tipsizmiyim peki
- +1 yıl
Hayır bir kusurun yok.
- +1 yıl
Açılamıyorum sorunum bu bayanlarla muhabbet ederken bile zorlanıyorum beni bu şekilde kabul eden biri çıkarmı o kişi çıksa evlensem bunu aşarım ama ilk adımı atamıyorum bu yüzden görücü usulüne kalacak gibi
- +1 yıl
Öylesi de güzel olabiliyor bazen.
+1 yılHer nasip vaktine esirdir bugün olmasa da elbet bir gün beklemeye devam hayatında birinin olmamasıda kötü bişey değil yani..
00 YorumlaHangi üniversite gelip yardımcı olayım la sana. Ben o kadar kız konuştum tanıştım ve çıktım en güzeli yanlızlık.
10 YorumlaGörücü usulu evlen. Severek evlensen ne olacak ki uzun sürmüyor. İnşallah karşına senin gibi biri çıkar umarım her kızın istedigi bir adaysın senin gibileri iyi ki var eminim ki sana yakışacak biri çıkacak karşına
01 Yorumla- +1 yıl
İnşallah kardeşim o kişi çıkana kadar sabredeceğim çıktığında onu hiç üzmeyeceğim beklemekten başka bişey gelmiyor elimden
bende oyleyim ama 20 yasindayim buluruz birini inş😐😂
00 YorumlaKendine baski uygulama bence. Ilerde gelisir böyle seyler. :)
00 YorumlaAnnenden yardim istemelisin. Belliki sen beceremeyeceksin :)
00 Yorumla
+1 yılbekleme hoşuna giden biri olursa onunla zaman geçirmek için cabala uğraş ve ona hislerini söyle
00 Yorumla
+1 yılhenuz gencsin ve zamana birakmalisin. dogru insan bir sekilde seni bulacaktir
00 Yorumla
+1 yılHerşeyin hayırlısı inşallah karşınıza biri çıkar, herkesin bir kısmeti vardır
00 Yorumla
+1 yılaşık olmak iyi bisi degil kardesim görücü usulu olsun kafan rahat olur
00 Yorumla
+1 yılOlur merak etme her şeyin bir zamanı vardır dert etme bence.
00 Yorumlaİnan hayatında birisi olan olmayan dan daha fazla acı çekiyor. Her türlü yanlızsın öyle olmak zorundasın. Hayatında birisinin olmaması acı çekmemek anlamına geliyor ve bu aksine büyük bir Şans...
00 Yorumlagorucu usulü deneyebilirsin mutluluga engel olmaz sonucta oncesinde yine tanıyacaksiniz birbirinizi
00 Yorumla
+1 yılZamanını bekle sen değil o bulucak seni o yüzden kısmet diyoruz.
00 Yorumla
+1 yıl26 yaşındayım. Üç ay evli kaldım boşanıyoruz. Severek evlenmiştik demek ki sevmekle olmuyor kanlı bıçaklı olunabiliyor. Velhasıl sevmeyi değilde hayırlısını iste Allahtan
02 Yorumla- +1 yıl
İnşallah öyle olur abla hanım hanım, sakin, beni anlayan, beraber gülüp ağlayacağım biri olsa keşke. Hep o kişiyi bekleyeceğim. Siz de üzülmeyin hayırlısı olsun
- +1 yıl
Her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır o yüzden üzülmemek gerekir ☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yılOmega erkeğisin, işte bu yüzden kız arkadaşın olmuyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
Cevap sahibi+1 yılOlaya bilimsel yönden yaklaşmalısın. Alfa erkeği, beta erkeği, omega erkeği kavramlarını araştırmanı öneririm. Sadece internette bile bununla ilgili birçok kaynak bulabilirsin.
Kendin için tarif ettiğin özellikler beta erkeği ile omega erkeği arasında bir yerlerde duruyor. Beta erkeğinden biraz daha aşağıda, ama omega erkeği kadar dipte değil.
Kızlar tarafından evlenilecek erkek olarak tarif edilmek de erkek açısından hoş bir durum değil, onu da söyleyeyim. Ortalık en çekici oldukları yaşlarda her şeyi yaşayan, çekiciliklerinin azalmaya başladığı yaşlarda (25 yaş sonrası) da geçmişte görseler beğenmeyeceği erkeklerle evlenmeye çalışan kızlarla dolu.
Görücü usulünde de kızı sen bulmuyorsun, sana kız bulman için başkaları yardım ediyor. Kız da seni kendiliğinden seçmiş olmuyor, başkalarının yönlendirmeleri doğrultusunda tamam diyor. Görücü usulünün o yönü kötü işte.
+1 yılKarakterin güzel olması gerektiği gibi, zamanı vardır elbet sabret nasip kısmet işleri bunlar
00 YorumlaNamaz kıl Kur'an oku bilmiyorsan öğren dua et hayırlısını iste
00 Yorumla
+1 yılallah kimseyi tek yar etmemis elbet bulursun birini.
00 Yorumla
+1 yılkardeş bende aynı durumdayım benim yaş 26 aynı senin gibiyim
00 YorumlaBende sevmek istiyorum da olmuyo be işte yakıp bitiriyor adamı sevememek
00 Yorumlagörücü usulu de iyi belki tanıyınca seversin onu tanırken aşık olursun
00 Yorumla
+1 yılManevi boyutun iyi de tipin tarzin nasıl ondan haber ver kardeşim belki sorun oradadır
00 Yorumla
+1 yılIlk önce utangaçlığını atmalisin. Ve ortamlarda sessiz değil girişken olmalısın. Önünde uzun bir yol var geç kalmış değilsin ayrıca
03 Yorumla- +1 yıl
Bunu atamazsam evlenememmi :(
- +1 yıl
Hayır tabikide. Evlenirsin evlenirsinde geç evlenirsin. Mesela spora veya herhangi bir sosyal aktiviteye katılarak başlayabilirsin :)
- +1 yıl
Çok denedim sporada çok gittim ama olmuyor elimde değil bayanlarla samimi olamıyorum utanıyorum bunu değiştiremiyorum bu şekilde galiba yalnız kalacağım :(
Sevip aşık olcağın birini istiyosan bekliceksin. Zamanın ne getirceğini bilemezsin değil mi? Bence görücü usulüyle mutlu olamazsın
04 Yorumla- +1 yıl
Ama bayanlara karşı aşırı utangacım sohbet ederken bile zorlanıyorum bu halimle görücü usulü olacak gibi görünüyor o şekilde sevip mutlu olma şansım yok mu hiç :(
- +1 yıl
Ama elimde değilki benide anla bende isteniyorum böyle olmayı değişemiyorum çok çabaladım. Bir kız arkadaşım olsa evlensem o zaman düzeleceğini düşünüyorum ama kendimde birşey yapamıyorum
Kardesim eğer içine kapaniksan biraz açılmaya çalış özgüven kas giyimini felan değiştir illaki olur dünyada 1 erkeğe üç kız düşüyo mus istatistiklerin yalancisiyim 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de zorlanıyorum ama artık "hiç olmadı" diyemem çünkü oldu. Halihazırda yenisi denk gelmiyor. Sevgili de aramıyorum gerçi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 986 cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü ile mutsuz olmazsın hayırlısı olsun inşallah
00 Yorumla Aynen kardeşim. Bende öyleyim. Zekiyim ama şu an hem geziyorum. Hayatıma bakıyorum.
00 YorumlaAllaha dua et Birgün karşına kalbinden geçeni çıkartıcaktıe karşına hayırlısı olsun
00 Yorumla
+1 yılutangaç olman kötü tabi
12 Yorumla- +1 yıl
Peki ne yapacağım bu özelliğimi değiştiremiyorum evlenemezmiyim
- +1 yıl
evlenebilirsin ama kabuğunu kırman lazım
+1 yılSenin gibi ezik birisini kim ne yapsın
04 Yorumla- +1 yıl
Ezik derken ne anlamda hayatımda değer verebileceğim birisinin olmasını istemek mi eziklik
- +1 yıl
Alınma ya yani kızlara açılamıyosun ya bu yuzden dedim
- +1 yıl
Ama elimde değilki bende istemiyorum böyle olmasını kırıcı oldun az önce
- +1 yıl
Anladım
Görücü usulü güzel bence
02 Yorumla- +1 yıl
Peki görücü usulünde sevip mutlu olma şansım var mı ya sevemezsem
- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında