Merhaba arkadaşlar kız arkadaşımla en son 5 gün önce konuştuk kendisi bunalıma girdiğini (aile ve ekonomik) sebeplerden dolayı bana verebilecek ilgiyi enerjiyi kendinde bulamadığını düşündüğünü ayrılmayı düşünmedim değil ama benim cok üzüleceğimi söyledi. Bende kendisine kafasını dinlemesini bir kaç gün bunaltmamak adına ayrı kalalım sen kafandaki yolu fikri toparlayıp öyle yaz dedim ayrılmak yok dedim.
Kendiside kafasıyla onayladı görüşme öyle sonlandı.
5 gün oldu dün akşam kız arkadaşıyla dısarıya cıkmıs sosyalleştiği için sevindim bütün gün evdeydi işi olmadığı için bunalıyordu buda duygusuna yansıyordu. Bende bugun yazsam mı bilemedim Şu an baska sehirlerdeyiz yanına gitmeyi düşünüyorum bir kaç gün onunla kalmak için ters teper mi bilemiyorum stresliyim kaç gündür belirsizlik beni çok yoruyor yemek dahi yiyemedim.
Mantıklı cevapları bekliyorum şimdiden teşekkürler
Kendiside kafasıyla onayladı görüşme öyle sonlandı.
5 gün oldu dün akşam kız arkadaşıyla dısarıya cıkmıs sosyalleştiği için sevindim bütün gün evdeydi işi olmadığı için bunalıyordu buda duygusuna yansıyordu. Bende bugun yazsam mı bilemedim Şu an baska sehirlerdeyiz yanına gitmeyi düşünüyorum bir kaç gün onunla kalmak için ters teper mi bilemiyorum stresliyim kaç gündür belirsizlik beni çok yoruyor yemek dahi yiyemedim.
Mantıklı cevapları bekliyorum şimdiden teşekkürler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Empati yapacak olursam böyle bir dönemde sevgilimden destek alır onu yakınımda daha çok tutardım elbette arkadaşlar ile de kafa dağıtılabilir ama ciddi kayıplar (ölüm) dışında sevgiliden bu tarz uzaklaşmalar bana bahane gibi geliyor açıkçası birlikte üstesinden gelmek varken en ufak bir sorunda ayrılığı düşünmek bilemiyorum aradaki sevgiyi sorgulatır bana
Hayata karşı tahammülsüzlüğü olduğunu belirtti bu da bana dayanılmaz bir insanmış gibi yansıttığını düşünüyor. Yani psikolojisi düzelse eski fikirlerinden uzaklaşır diye düşünüyorum fazla arayı açmakta gönülden uzaklaştırmaz mı?
Aynen uzaklaştırır yani bana biraz zaman ver eskisi gibi yazamayabilirim konuşamayabiliriz kafamı toplamaya ihtiyacım var dese okey ama anlattığına göre iletişimi bir süre tamamen bitirmek istiyor bu istek bana normal gelmedi ben birkaç gün konuşulmasa o ilişkinin bittiğini düşünen biriyim belki de bende sorun var bilmiyorum ama xfhcfkkd kısaca gidip görme fırsatın varsa git ve bu durumu çöz inan bana seni istemiyorsa hayatında tutamazsın belki de ayrılmak yok diye şartladığın için dile getiremiyor ayrılığı
Yazmadan gidip sürpriz gibi yapsam diye düşündüm başka sehirde olduğum için gelme falan der
Biraz daha zaman ver bence en azından 2 hafta falan
2 hafta hiç iletişim kurmazsak ben kötüyüm hiç mi merak etmedi yazmadı ya da yanıma gelmedi demez mı zaten 1 hafta oldu sayılır
O zaman yaz sor onu ama yanına gitmeni önermem şimdiden biraz daha beklesen iyi olur
En son konustugumuzda onun yazmasını bekledıgımı belirttim ama yazmadı ben yazsam daha iyi sanırım
Bunaltmamak adına bekledıgımı söyledim yani
Ben olsam yazmam da yine de sen bilirsin
Bıraktığımda ruhen kötüydü merak ediyorum o yüzden Şu an o hiç yazacak gibi görünmüyor
Ama kız arkadaşıyla gezmeye çıkmış diyorsun sana bi mesaj atması bu kadar mı zor geliyor ne biliyim kız istemiyor gibi yine de yaz konuş bu böyle gitmez çünkü
haklı kız aynısnı benımde basımda var kendı haline bıraktım sende öyle yap üsteleme
Düzelme oldu mu hocam
Yanına gitsem mi bugun diye düşünüyordum
yok abicim hergün aynı ıkı gündür yazmıtyormm para bıle gönderdım sıkısık diye yok kafayı yemıss yanı düzelmezler ugrasma yok söle yok böyle yasayamam söle böyle uzak dur bırak enerjini emmesıne ızın verme ölüm harıc herseye care vardır onu anlamıyorsa uzak dur