Kız arkadaşım bana çok kırılmış, benimle konuşmuyor

Herkese merhaba.

Sevgilimle çok mutlu bir 2 yıla yakın ilişkim var ama artık telefonlarıma bile cevap vermiyor basit bir olay yüzünden: Arkadaşlarla düzenli olarak her hafta cumartesi günleri halı saha maçı yaparız.Yine günlerden cumartesiydi.Sevgilimde o gün yakın arkadaşının evinde kalacakmış Sonradan öğrendiğime göre benim futbol aşkımı öğrenen sevgilimin arkadaşları aptalca bir iddaa atmışlar ortaya seninle çıkmak yerine futbolu tercih eder diye o da hemen o bana ne futbolu ne arkdaşlarını tercih eder diye iddaaya girmiş arkadaşlarıyla.Ve cumartesi günü arkadaşlarla maça giderken aradı beni.Gel beni al dışarı çıkalım bir şeyler yapalım diye.Bende halı saha maçımın olduğunu biliyorsun,nasıl geliyim hem bu saatte(21:30 civarıydı) çıkarken babana ne diyeceksin dedim.O da senin için arkadaşımda kalıyorum benimle hep geceleri çıkmak isterdinde babamdan korkardıkya elimize fırsat geçti dedi.-Niye yarın kalmadın bugün kaldın -Ne fark eder halı saha maçını her zaman yaparsın'' gibisinden konuşmalar oldu.Trip atarak Beni bayaa bi sinirlendirdi.En son futbolu banamı tercih ediyorsun dedi bende evet futbolu bugün sana tercih ediyorum dedim sonra telefonu yüzüme kapattı.Maç sırasında içim içimi yedi bin pişman oldum dedğim laftan.Ve maçtan sonra aradım hemen o gece ne bugüne kadar mesajıma çağrılarıma cevap verdi.Sonradanda arkadaşlarından bu iddayı duydum.Ne yapıyımda kendimi bu kıza affettiriyim önerileriniz bekliyorum
Kız arkadaşım bana çok kırılmış, benimle konuşmuyor