Kız arkadaşım çok duygusal ne yapmam gerekiyor?

Kız arkadaşım çok duygusal sürekli bazı sorunlar çıkıyor ve bunları sürekli bana yansıtıyor dün çok ciddi Bir kavga ettik aslında konu basitti ama büyüdü dağ gibi oldu ve ayrılık kararı aldı ben istemiyorum ayrılık sürekli engelliyor arıyorum yazıyorum yazma defol git diyip duruyor çok seviyorum daha cumartesi günü buluşmuştuk çok güzel bir sürpriz hazırlamıştım çok güzeldi herşey yüz yüzeyken hiçbir sıkıntımız yok ama çok duygusal sürekli beni anlamıyorsun diyor ikinci yılımız çok ciddi bir ayrılık yaşadık daha sonra barıştık ben bir çok konuda değiştim oda bunu gördü ama şimdi rol yapmışsın diyor onu kırmamak için herşeyi yapıyorum olmuyor kırılıyor demekki sizce bırakmalı mıyım kendi haline yoksa üstüne düşmeli miyim? Kızın sorunu ailesindeki maddi sorunlar yardım etmek istediğimi söyleyince bana acıma ihtiyacım yok diyor benim öyle bir niyetim yok onun sevgilsiiyim ve böyle günler için varım sizce ne yapmalıyım onu gerçekten çook seviyorum tek lafıyla çok Mutlu oluyorum onunda sevdiğini biliyorum yüz yüzeyken çok mutluyuz ama hergün buluşmak gibi bir durumumuz yok Nasıl bir yol izlemeliyim şimdiden teşekkür ederim
Güncellemeler
+1 yıl
Peki engelleyince zamana mı bırakmalıyım yoksa peşinden gitmeli miyim?
Kız arkadaşım çok duygusal ne yapmam gerekiyor?