Kafam karışık ilişkim hakkında ne yapmamı önerirsin?

Merhaba arkadaslar, 1,5 yildir suren bir iliskim var ama kafam karisik tanistigimizda sadece benimle yatmak isteyen biri idi , sonradan beraber yasamaya basladik, bende oda birlikte olmak istiyorduk, elimizde birlikte yasamak icin de firsat vardi ve 4 ay birlikte yasadik, bu sure zarfinda guzel gecindik normal bir hayatimiz oldu tipki evlilik gibi ama arada bazi seyler eksikti, sevgilim, askim, seni seviyorum gibi nice kelimeler... ben bir kiz olarak bunu dert ettim, ama belki simdi soyler belki su zaman soyler diye bekledim, guzel bir birliktelik gecirdik beraber oldugumuz vakit ama noksanlari da bence bunlardi, sonra ben kendi evime donmek zorunda kaldim, iliskimiz devam etti, beni gormek icin sık sık yanıma gelmeye çalışıyordu, normal bir birliktelik gibi mesajlaşıp araşıyoruz da. Bana yılbaşı, sevgililer günü gibi hediyeleri de almıyor, param olmadığında destek çıkmıyor, ilişkimize böyle baktığımda sadece yatak ilişkisi gibi bir şey çıkıyor, bunları vurguladığımda aramızdaki şeylerin eksikliğini dolaylı anlatmaya çalıştığımda da bir şekilde işin içinden çıkıp ayrılmayı kabul etmiyor, ama ben 24 yaşındayım, o da 32 yaşında, ilişkimizin ciddi şekilde ilerlemediği açık ve ben vakit kaybetmek istemiyorum. Herhangi bir karar veremiyorum eğer fikirleriniz varsa duymak isterim çünkü çevremde de bu ilişkiyi bilen birileri yok.
Kafam karışık ilişkim hakkında ne yapmamı önerirsin?