Arkadaşlar 7 aydır giden ilişkim var fakat son 1 ayda tartışma sıklığımız aşırı arttı ben yine sakinlikle konuşup sinirine hakim olabileceğini düşünerek bu zamana kadar hareket ettim ama içimde bi soğukluk var. 2 hafta önce ki tartışmamız ablamın nişanlısı kardeşi (erkek 2 yaş küçük) ablam ben sevgilim kahve içmeye gittik biz önden gittiğimiz için kahvelerimizi alıp oturduk daha sonra sevgilim geldi kalktım karşıladım onada kahve alıp oturduğumuz yere götürdüm kardeşinin yanına oturtup bende yanına sandalye çektim. Eve dağıldık sen o çocukla ben gelene kadar yan yana mı oturdun dedi bende evet bi sorun mu oldu dedim benim geleceğimi biliyosun nasıl oturabilirsin bi daha olmasın diye tartışmaya girdik daha bunun üstüne bir çok saçma konudan tartıştık oda kendi kafasında olumsuz şeyleri düşünüp bana patlaması bende en son dayanamadım ve bende yeter artık kendini topla sinirine hakim çık dedim tamam dedi baş ağrısı olunca oluyor felan dedi ama ben bi daha ki sefere böyle olamıycam çok yoruldum nasıl hareket etmem düşünmem gerekiyor bilmiyorum düşüncelerinize tecrübelerinize ihtiyacım var
Güncellemeler
+1 yıl
Evlilik düşünüyor bayramdan sonra nişan diyor ama ben bu şekilde istemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar