İlişkim hakkında bana yardımcı olun lütfen?

biz bu çocukla neredeyse dört yıldır tanışıyoruz ve artık bu aşk değil sevgi adeta bağımlılık ve hatta bir takıntıya dönüştü daha önceden iki yıl birlikteydik bir yıl ayrı kaldık sonrasında tekrar barıştık her şey çok güzel gidiyordu ben yurt dışına çıktım ablamı görmek için sonrasında çok garip bir şekilde başkalarını takip ettiğimi söyledi ve bu kişileri ben bulamadım ama bu durum yaşanmasına rağmen biz bu ilişkiye devam etmeye çalıştık yani daha doğrusu o ayrıldığımızı iki eski sevgili olduğumuzu söyledi ama hayatının geri kalanında yaşayacağı şeyleri benimle yaşamak istediğini bu yüzden de denemek istediğini söyledi ben de zaten böyle bir şey yapmadım ve bu kişileri bulamadığım için devam etmek istiyordum devam etmeye çalışıyorduk o başka kişileri takip etti çok fazla kişiyle takipleşti onu uyardım ama pek umrunda olmadı aramız çok iyi değildi ama yine de konuşuyorduk buluşuyorduk hatta bir şeyler bile yaşadık anlayacağınız tarzda ama çok fazla buluşmuuorduk yani sonrasında bugün yanında bir arkadaşı vardı onla dolaşıyorlarmış benim de yanımda arkadaşlarım vardı gelelim mi dedi ben de gidiyoruz eve gidiyoruz dedim ve dedim ki yanındaki arkadaşını tanımıyorum arkadaşlarımla tanıştıramam arkadaşlarım düzgün yani arkadaş çevresi pek düzgün değildir onun o yüzden bu şekilde bir uyarı geçtim ve olmayacağını belirttim sanırım buna çok sinirlenmiş olacak ki o zaman isteyen birini buluruz yani senin gibi davranmayan birine yazdı bana ben de benimle bir gelecek düşünüyorsan başka kızlarla buluşmana gerek yok ama eğer düşünmüyorsan ben seninle arkadaş olarak buluşmak istemiyorum yazdım ve sonrasında da tabii ki de başkalarını bulabilirsin dışarıda çok fazla varoş var yazdım çünkü takip ettiği kızlara ben varoş ithamını yakıştırıyorum yanımda gezdirmeyeceğim arkadaşım diyemeyeceğim insanları takip ediyor bunu ona da söyledim sonra o da neden senden başka herkesi varoş olarak kabul ediyorsun en mükemmel sensin değil mi yazdı ben de takip ettiklerinden bunu görüyorum yazdım hem sen buraya gelsen ben seni arkadaşlarımla ne diye tanıştıracağım iki eski sevgiliyiz oturuyoruz mu diyeceğim dedim o da benim ona yazdığım arkadaşlarım düzgün insanlar lafını yanıtlayıp biz düzgün değiliz kızım gerek yok yazmış ben de bunu sana söylemedim arkadaşına söyledim senin düzgün olmadığını düşünsem neden buna devam etmeye çalışayım neden bir ilişkiyi sürdürmeye çalışayım neden karşımda taş gibi bir insan varken ona yanaşmaya çalışayım yazdım söylediklerin sinirimi bozuyor yazdım sonra bana ok yazmış ve tekrar ediyorum biz bu insanla bu olayı yaşamadan önce çok mutluyduk ailesiyle falan da tanışıyoruz onlarla otururduk annesiyle arkadaş gibiydim ve ben tekrar bu hale geri dönmeyi istiyorum o ok yazdıktan sonra ben hiçbir şey yazmadım ama dediğim gibi tekrar eski halimize geri dönmek istiyorum eğer tecrübeli ve bu durumdan anlayan insanlar varsa lütfen bana yardımcı olsun. Ve lütfen kusuruma bakmayın çok acele şekilde yazıyorum.
İlişkim hakkında bana yardımcı olun lütfen?