İlişkim hakkında yardım edermisiniz?

Arkadaşlar bir buçuk aylık bi ilişkim var onun için Ankara ya gittim Herşeyi o ödedi ben çalışıyo olsam ben öderdim neyse işte resim felan çekindik hepsi karmon çorman oldu bende dedim ki yanıma gelince düzenli bir şekilde paylaşırız neyse hesabımda eski sevgilimin yorumunu gördü bende canım gibi silmeyi unutmuşum aptal kafam inanmıyo zaten yok ben onlar paylaşmışım onu paylaşmıyormuşum değmezmeşmiş benim için bana yaptığı masrafa değmezmiş neyse arkadaşlar benim geçmişim biraz kötü bunu ona başta da söyledim kabul etti neden bugün sorun çıkardı yok sen tatlım sen temizsin sen benim ilkimsin ama sen yatmışsın birileriyle diyip duruyo bende 8 saattir abartmıyorum 8 saattir bunun için uğraşıyorum daha yemek bile yemedim derdi ne ya bunun tamam güvenmiyo inanmıyo ama bu kadar olmaz ya ne istiyo benden ya benimde hatalarım var ama bu kadarını hak etmiyorum bence ya sesimi çıkarmıyorum bile buna etmediği hakaret etmediği küfür kalmadı sabahtan beri şimdi diyo esc ye gidicem sende anla canımın yandığını diyip duruyo ne diycem ben buna ne istiyo derdi ne
İlişkim hakkında yardım edermisiniz?