Bir karışık ilişki konusunda yardımınıza ihtiyacım var?

Sevgilim bana ilgi gösteriyor. Beni çok sevdiğini söylüyor. Hatta bana eşim diye hitap ediyor. Sonunda aradığımı buldum diyor. Amma bir gün bir tavrından eskinden aşık olduğu ama karşılık bulamadığı bir kadını hatırladığını hiss etmiştim. Bir kaç kez bunu hiss etdiğimi söylediğinimde ve üzerine gitdiğimde bana bağırdı. Ben düşünmüyorum sen aklıma sokuyorsun dedi. Hatta cezalandırmak için onu hatırlatan şarkıyı açtı bir anıyı anlatdı. Duymak istemiyorum dedim. Sen hatırlatıyorsun iyi anılarımı da kötü anılarımı da sen deşiyorsun dedi. Zaten arkadaş kalmak istedim onla arkadaşlığımıza inanmıştım ama o da olmadı , güzel arkadaşlığımızı kayb etdim diye içleniyorum aklımda kalbimde yokken sen deşiyorsun. Ben unutdum sen unutamadın dedi. Bilemiyorum çok karışık konuşuyor. Bi ara diyordu ki ben en çok ona aşık oldum ama en çok seni sevdim ama sevgi benim için daha kıymetli diye. Sonra o kişi onu engelledi diye üzüldü. Arkadaşlığımın kıymetini bilemedi emeklerime yanıyorum ya deyip içlendi. O kızın da sevgilisi var ve sevgilim o kızı kıskanmaz mesela onla da arada konuşur ikisini birlikte görür kıskanmaz. O mutlu olsun mutluluğunu istiyorum der. En son ben pes etdim arkadaşlarım konuyu açtı. arkadaşıma demiş ki ben ona aşık olduğumu zan etmişim. Başka arkadaşıma da demiş ki ben onu sevmeği sevmişim. O aşık kişi olmayı sevmişim. Allah aşkına birisi bu durumu çözsün ben psikoloji-dedektiflik üzerine kitap yazıyorum bir tek sevdiyim insanı çözemedim.
Bir karışık ilişki konusunda yardımınıza ihtiyacım var?