Yeni evlenen çiftimiz ilk gecenin sabahında ilk kahvaltılarını yapacaklardır. Eşinin uyuyor olmasını fırsat bilen damat bey, gelin hanıma mükemmel bir kahvaltı hazırlamak için işe koyulur. Sessizce yataktan kalkan damat, ilk olarak bahçenin en güzel köşesine masa ve sandalyeyi taşır. Yeşillikler içerisinde harika bir masa hazırlamaya başlar. Bal, süt, kaymak, reçel, çikolata, yumurta, tahin, pekmez, domates, salatalık derken müthiş kahvaltı hazırlıkları son bulmak üzeredir. Neredeyse “Bir tek kuş sütü eksik” denecek cinsten bir kahvaltı olmuştur. Son olarak bahçeden topladığı gülleri de masanın ortasına koyarak mışıl mışıl uyuyan karısının yanına gider. Gayet kibar bir şekilde uyandırdığı karısını bahçeye davet eder. Bütün olan bitenlerden habersiz olan gelin, elini yüzünü yıkayıp bahçeye çıkar. Gördükleri karşısında ne diyeceğini şaşırır. Mutluluk, şaşkınlık hepsi bir birine girmiş durumdadır. Karısının sandalyesini çekip oturmasını sağlayan damat son adım olarak ta karısının çayını doldurur ve onu öperek şöyle der; – “Bundan sonra sabah kahvaltılarını böyle istiyorum karıcığım”
Herzman tek taraflı olacak değil bence eşit olacak şekilde çok mutlu vede güzel bir ortam olur negüzel sabaha çook mutlu uyanmak :D Bende yaparım ama sevgilim yokk :((
Bence kadın erkekten önce kalkıp kahvaltıyı hazırlamalı öyle uyandırmalı :) Ama tabii kadın yorgunsa hastaysa erkek dışardan sandviç bile söylese ne hoş. Yatağa kahvaltı getirmesine hiiiç gerek yok
Guzelim kahvalti yataktaa ne oturabilcen rahat ne yiyebilcenn.)) Hayr bide kalkicam elimi yuzumu yikicam tekrar yataga girip kahvalti falan.))) Cicek falan alinsaniza eve giderken.))) Hic sevmem ben bole sacmalik.)))))
süpriz yapar sana getirir güzelce öperkende koklar seni daha sonrasında kalkasın yüzünü yıkarsın sende mutfakta masa varsa masayı hazırlarsın eşitlemiş olursunuz.
En İyi Cevaplar