Sizden önce uyanıp kahvaltınızı hazırlayıp yatağınıza getiren bir eş istermisiniz?
Ve yatakta kahvaltı yapmak sizce doğru mu?

Her yorum 1 xp
En İyi görüş (eig) 7 xp
Günaydın.

Yatakta kahvaltımı olurmuş ya bir yımırtayla koca bir bardak portakal suyundan başka ne yiyecen... kahvaltı dediğin mutfakta kocaman masada herçeşidin tadına bakabilecein bişeydir bence bunu hazırlayan bir eş olmalı
Ama bunu düşünmüş olması karşı cinsin hoşuna gider.
Yok ya bence yatakta en fazla gece susuzluktan uyanırsın o zaman uyandırıp su istersin fazlasına gerek yok bence 😉
Eheheh :))
istemem ya iyy o ne. insan elini yüzünü yıkamadan. balkon veya dışarda temiz hava almadiktan sonra kahvalti yapar mi?
Yatakta kahvaltıyı doğru bulmuyorum ben sonuçta orayı uyumak için kullanıyoruz yemek masası değil kırıntı dökülür çay dökülür sonra bir de onları temizlemekle uğraşacaksın en güzeli masada rahat rahat yemek 😊
Hayır dopru değil çok günah ekmek kırıntısı döküp üstüne basarlar
Kırıntı bir yana el yüz yıkamadan bişeyler yemek haram diye duydum. Ne kadar doğru bilemiyorum
Hafam tabi bırak bırak kafir bunlar
Haram olacak o
Olsun :)
Cevap
7Cevap
Her gün değil de belki doğum günümde falan senede bir kez olabilir. Hoş bir jest. Yatakta yenmesine de karşı falan değilim
neden normal bir şekilde yemek varken yatakta yiyelim ki
Öyle bir eş isterim tabiki. Ama onlardan kaldı mı ya😂😂
ne kahvaltısı ben ilk 15 dk göz capaklarimi temizlemekle uyanıp uyanmaya çalışıyorum. Hayalleriniz güzel ama hayatlarınıza bakın
Öhhh Bee Öhhh.
Daha kahvaltı yapmadım ne çapağından söz ediyorsun 😤
Tuvalete de gitmedin daha galiba bide ağız burun temizliği var neyse sen kahvaltı yap ben evden çıkıyorum 😂
Kızlardan soğudum gün bugündür :D git burdan
sen kızları bide ağda yaparken gör
sabah sabah stres saçıyor her yere :(
Çarpılayımmı onumu istiyon? Şimdi buraya kırıntı dökülse kim temizliyicek senmi? De get mutfağa kur uğraştırma wdghjkahdhaygdfjadgjgaygdfwdghjkahdhaygdfjadgjgaygdf bence gayet mantıklı
Neden olmasin yatakta romantik bir kahvaltı ama dokulen kirintilari toplamak gerek
Nimet yatakta yenmez gunahtir keyif entellik için ne hallere düşüyorsunuz ayıp be. Git masanda adam gibi ye yine hazırlayacaksa erkek hazırlasın
Bunu hak eden olsa, yaparim.
Bunu hakedecek bir kizi görmedim, görecegime inanmiyorum
Ben bunu esim yapsin isterim. ben de ona yapayim. her zaman mantikli olmamaliyiz biz. ask sevmek sacmalamak da demek zaten birlikte. kahvaltidan ziyade baska konularda da. cocuklasabilmeli birlikte biz olabilmeliyiz..
yok abi benim kahvaltımi sofraya hazırladık mumkunse
Ilk once elini yuzunu yikayip dislerini fircalamali yatakta da kahvalti yapmak istemem
Gerek yok bence 😂yüzümü yıkamadan yemek yiyemem ben
hayır yatağa ekmek kırıntıları filan dökülür ben toplucam o yüzden hiç gerek yok😂😂
Bişeyler tanıdık geldi
Bana da öyle gelmişti.
Sonra yanıldığımı anladım.
İsmin neydi?
Kahvaltıyı hazırlasın ama yatağa getirmesin. Mutfakta dursun sonra gelsin beni öperek uyandırsın mutfağa götürsün yeter :) yatakta zaten yemek yenmez
romantik olarak baktığında güzel..
ama bir gece önce seviştiğin yatakta nimet yemek...
cık, sevmedim..
benim sevgilim şuanda kahvaltı zaten kendi gelemiyor ama
Ben ona götürürdüm yatağına kadar.
yatakta kahvaltı yapmak doğru değil fakat hoşuma gider :) :D
İstemem
BUZ buzzz
Romantik olur ama yatakta kahvaltı etmeyi sevmem
İsterim @Desuyonee😏🙈
Ona sevgili denmez motor denir
Su mesajlarini acsana ayazcim😃
Hayır.
Telefonu ac o zman bisey diyecem ya 😄
Söyleyeceklerini az çok biliyorum. Mesaj açık.
Mesaj atar mısın.
Bende bişey soyliycem
ya da boşver. Kimseye kendimi anlatamıyorsam konuşmanın ne anlamı var ki. Bir daha aramiycaksın. Arama.
Bitti.
yoo
he he
ablam mi😋😋
neyse ses kes
teyzeni seveym kes sesini velet
sevgisini gostersin de nasıl olursa olsun
oha super😍
Kahvaltınin zevki olmaz öyle
@aras1351 😳
zor bulunur
romantik aşkım