Babamla Ciddi Sorunlarim Var?

Ks hesabını sırf bunu sorup insanlar ne fikir verebilir görmek için açtım. Ben 12. Sınıfa giden 18 yaşında bir insanım. Ve hayallerim var tabiki. Aslına bakarsanız çok uzun süredir üniversite sınavları için çalışıyorum ve ygsden 4000 gibi bir sıralama geldi. Babamla zaten aramız çok iyi değildi ama sanki Lys ye çalışamamam için her şeyi yapıyor. Zaten dersaneye gitmiyorum. En son bugün ders çalışırken evde yapılan işlerden almış. Bana yardım ediceksin diyo. Ders çalışmam gerek deyince de ben sana bakmak zorunda mıyım türünde kırıcı şeyler söylüyor. Annem ben yaparım o dersine baksın şeklinde müdahele edince ona sen karışma o yapacak şeklinde yanıtlar veriyor. Kullandığı kırıcı kelimelerden hiç bahsetmiyorum bile. Kolay alınan biri de değilim ama bir insana babası balta vurmaya çalışıyormuş gibi gelince üzücü oluyor. İşin kötüsü bu tartışmalardan sonra moral sıfır oluyor bende, ama ders çalışmam gerek. Baba diyorum o kadar çalıştım 4bininci oldum bırak 2 ay daha calisiyim diyorum. Aldığım tek yanıt 18 yaşında oldun ben artık sana bakmak zorunda değilim yan gelip yatmak yok gibi seyler. Ne yapman gerek sizce?
Babamla Ciddi Sorunlarim Var?