Babamla aram iyi değil + YKS?

Babam bazen bana çok kızıyor üzüyor kırıyor ama hiçbirgün gönlünü almadı yani küçüklüğümden beri öyleydi hep aile problemlerim oldu ne yapmalıyım bilmiyorum bu aralar bazen çok üstüme geliyor dayanamıyorum bazen hep ağlıyorum bazen böyle anneme derdimi anlatmak istiyorum o da tam tersi daha çok üstüme geliyor bazen insanın böyle birinin seni anlamaya ona derdini anlatmaya ihtiyacın oluyor ama maalesef öyle birley olmadı bende hiç arkadaşım yok anneme aileme hiçkimseye birgün derdimi açmadım hep içime attım hep Allah’la dertleştim ama bazen çok ağrıma gidiyor annem böyle ağladığımı gördüğünde boşmuş ki diyor sen şöylesin sen böylesin sen hep böyle yaparsam hayatta hiçbirşeyi başaramazsın felan yani benim tek isteğim kendi ayaklarımın üzerinde durmak bunun için ne yapmayalım lütfen bir fikir önerirmisiniz Yks ye girecem seneye aöl den okuyorum ve evde bir şey pek anlamıyorum babama dershaneye gitmek istediğimi söyledim yok olmaz dedi sen okula gitmedin insanın kendisinde olacak sen başaramazsın dedi çok pahalı ne gereği var ama parası da var yani madem öyle bırak ben çalışayım para kazanıyım kendi başarımın çaresine bakayım ona da yok diyor çalışmama da izin vermiyor sizce ben ne yapmalıyım bana evden para kazanabileceğim bir şey bir iş önerirmisiniz?

Babamla aram iyi değil + YKS?