Babamla aram iyi değil

Arkadaşlar babamla aram gerçekten iyi değil. Biraz geçmişe inicem şimdi. Eskiden ben daha 7-8 yaşlarındayken televizyondaki bişeye yorum yapsam azarlardı beni mesela bir belgesel izliyoduk belgeselde insan kafatasları gösteriyolardı bende esprisine çok korkunç demiştim ama bunu derken kekelemiştim bilerek sonra dönüp bana kızmıştı saçma saçma konuşma diye. bir gün yine televizyon izlerken annem benim aklımdan geçen bişey söylemişti bende lafı ağzımdan aldın demiştim dönüp bana o ne biçim konuşuyosun diye tekrar kızmıştı ve böyle böyle artık onun yanında hiçbişeye yorum yapmamaya başladım. Sonra bir keresinde ben 8 yaşındayken geceleri karanlıktan korkardım yattığım odada çok karanlıktı annemle babam oturuyolardı daha ama uyuyamadığımdan anneme seslenmeye başlamıştım sonra babam gelip niye rahat durmuyosun diye bağırıp o zamanlar çok sevdiğim oyuncak bebeğim vardı onunla uyurdum onu elimden alığ kafasını kollarını koparmıştı sonra burnum kanayıncaya kadar dövmüştü sırf annemi çağırdığım için. Var böyle bikaç olay yani bana şeytan demelermi olsun Allah belanı versin diye beddua etmelermi olsun bu çoğu şeyi yaptı hatta saçımdan tutup kapının dışına atmıştı bir kere ve bunları yaptığında 8 yaşından büyük değildim. Dövmesinden çok lafları sinirimi bozuyor yani hep bir hata yapsam beyinsiz gibi cümleler kuruyor ki beni evlat olarak gördüğünü bile sanmıyorum. Biraz uzattım ama bu olaylar aklıma geldikçe babamdan istemedende olsa soğuyorum. Mesela babam böyle davrandıktan sonra onunla konuşurken hep istemsiz sesim çatlıyor ve genelde onun yanındayken konuşamıyorum. Yani o dövme işini zaten 13 yaşlarımdan itibaren bıraktı ama yanında rahat olamıyorum. Mesela şu an insanlarlada aram iyi değil yani bir ortama girdiğim zaman kaynaşamıyorum zorluk yaşıyorum bir nevi sosyal fobim var. Bu sosyal fobi babam yüzünden olabilir mi ? Ve şu an hep bana karşı soğuksun gel benimle konuş tarzı şeyler söylüyor sizce bu anlattıklarım basit şeylermi yani ben abartıyomuyum ? Yoksa herşeyi bir kenara bırakıp dahamı sıcak davranmalıyım ?
Babamla aram iyi değil