24 yaşındayım ve şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Ben anormal miyim?

Evet yanlış okumadınız. :) 24 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı, kimsenin elinden bile tutmadım şimdiye kadar. Kumral, yeşil gözlü 1.67 boyunda ortalama fiziği olan normal tipte biriyim. Beğenilmeyecek kötü bir tipimin olduğunu düşünmüyorum. Biraz utangaç bir yapım var ama ortamda insanlara alıştıkça açılıp neşeli, konuşkanımdır. İlkokul 8. sınıfta çok ağır platonik aşk yaşamıştım kendi içimde, sonra üniversitede aynı üniversiteye düştük çocukla. Yakın arkadaştık da bir de. O kadar yakın arkadaştık ki, bana ilgisini üzerimde yoğun hissediyordum ve bir ara o da beni seviyor diye düşünüp dayanamayarak üniversitede söyledim ben çocuğa onu sevdiğimi, ama o şok oldu. O beni her zaman kardeşi, arkadaşı olarak gördüğünü ve bunun asla değişmeyeceğini söyledi. Eh ben de friendzone'luğun alasını yedim oturdum aşağı. :) Ama pişman değildim, çünkü kendimce haklı sebeplerim vardı. Sevmiş, sevdiğimi söylemiştim. İçim bir süre rahatladı ama arkadaşlığımı da bitirdim çocukla, çünkü sevgilisi olduğunda o salak kız durumuna düşmek istemiyordum. E tabi bir de reddedilmiş olmanın ezikliği içime düşmüştü. Neyse zaten asıl konumuz o değil. O evlendi gitti 2014'te. Yani bendeki o platonik aşk çoktan bitti küllendi külleri çöpe atalı yıllar geçti de işte içimde yaşayıp yaşayabileceğim en fazla aşk o oldu. Sonra da tövbe ettim platonik aşka. Beni sevip, kendini bana sevdirebilecek birini bekleyip durdum. Dışarı karşı pek de kapalı değilim. Ama anlamıyorum, bana yanaşan olmadı hiç. Benle ilgilenen de olmuyor, hiç teklif almadım şimdiye kadar. Pek takmazdım bu durumu ama etrafımdaki herkes evlenip çoluk çocuğa karışır olmaya başladı; benim hayatımda biri bile yok. Artık yaşım ilerledikçe biraz takmaya başladım bu sevgilisizlik olayını. Yani niye olmuyor? Bahtsız bedevi miyim? Yoksa Rahibe Teressa mı? :)
24 yaşındayım ve şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Ben anormal miyim?