+1 yıl
Buraya şimdi bir sürü adam istiyorsan konuşalım yazar, o adamlara geri dönüş vermezsiniz.
Sosyal medyadan size yazarlar, çoğu sapıktır doğrudur fakat size yazan düzgün adamlara da sapık muamelesi yaparsınız.
Günlük hayatta bir sürü adam ya sizi gizliden keser ya da sizinle diyalog kurar ama açılamaz; sizde bunu ya farketmezsiniz ya da her şeyi karşı taraftan beklediğiniz için gene sap kalırsınız…
Ne yapacaz, sizin için Jüpiterden adam mı getireceğiz?
Yapacağınız iş belli, cevval olacaksınız utangaç olmayacaksınız ağzınız laf yapacak…17 Yorumla
Soran+1 yılUtangaç değilim aslında ama gelenler sıkıntılı oluyor çoğunlukla. 2 tanesinin sevgilisi vardı ve yine de bana yaklaşmaya çalıştılar...
Soran+1 yılBir tanesinin 10 senelik ilişkisi vardı 😲
- +1 yıl
25 senede 2 kişiyi mi beğendin sadece :D
Kaldı ki hep erkekler mi açılmak zorunda, sende beğendiklerine açılabilirsin
Soran+1 yılYok ya ama gelenlerin bir çoğu sıkıntılı demek istedim.
Ben de açıldım ama karşı tarafın ne istediğini anlamadım 😅
Soran+1 yılMesela ilişkisi olana açıldım ama ilişkisi olduğunu bilmiyordum.
Soran+1 yılÇocuğun Instagramında ilişkisi ile alakalı hiç bir fotoğraf yoktu
Soran+1 yılCinsellik istiyordu büyük ihtimalle
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılYaşım gidiyor hiç bir şey yaşamadım diye gidip saçma sapan manyağın tekiyle rezil olmaya da gerek yoktur genellikle böyle olur ancak geç kaldığın açık bu yaşa kadar daha bir erkekle birlikte olmamış olman bazı haz ve duyguları tatmamış olman bir yanın eksik kalmış hissi verir ancak daha gençsin azmedersen başarırsın evde oturup kısmet beklemekle olmuyor o eskilerin eski yaşam tarzlarından biri inanma ona mücadele et insanın en büyük düşmanı kendi beyninde uydurduğu manasız ve batıl inançlardır inan bana
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim. Bir başkasını sevmeden önce kendini sev kendini seversen pozitif enerji yüklenirsin çevrende pozitif bir erkek yanaştığında senin mutluluğun onun güzelliğini yakalar bir de bakmışsın en büyük mutluluğu elde eden sen olmuşsun kendine güven kem gözlülerden uzak dur
+1 yılYa ben şunu anlamıyorum Gerçekten herkesin sevgilisi olmak zorunda mı Neden sevgilisi olmayan insanlar hakkında hemen yanlış düşünceler oluyor ben anlamıyorum yani gerçekten bana bunu birisi anlatsın çok saçma ya o kadar aptal yargıları var ki bu milletin
10 Yorumla
Hayır, anormal değilsin. İstememiş olabilirsin , sevdiğin biri ile tanışmamış olabilirsin. Yani çoğunluğa uymak zorunda değilsin herkesin sevgilisi olmuşta ne var yani? Bunlar gerçekten çok saçma ve şaşırılması gereken son şey bile olamaz. Artık insanları neye göre anormal olarak değerlendiriyorlar şaşırıyorum artık.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
+1 yılYooo şimdi herkes elleyip ellettigi için inanmaması zor sadece
36 Yorumla- +1 yıl
Şu zamanda herkes cinsellikle erken tanışıyor tanışmasa bile belli bir yerden sonra kimileri amaaan deyip yapıyor yaşıyor yani
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Herkesi öyle sanıyorum evet ama dediğin gibi illaki helalini bekleyen vardır bende onlardan biriyim ama bu baya az bir sayı cidden
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de senin gibiyim hiç kızın elini dahi tutmadım biz normaliz toplum yıllar içinde anormalleşti ve anormal davranışları normal görmeye başladıkları için böyle yapıyorlar
evlilik düşünüyorsan kendin gibi birini bulmanı tavsiye ederim birbirinizin halinden iyi anlarsınız ve daha çok seversiniz11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben de asosyal değilim bu gayet normal
+1 yılDeğilsin. Aklındaki kişi ile daha tanışmamış olabilirsin.
10 YorumlaDeğilsin. Bir tane olsun o da kocan olacak potansiyelde olsun. Ucuz ve kısa süreli olacağını bilmek için özel güçlere sahip olmanın gerekmediği ilişkiler için zaman harcamamışsın, umarım harcamazsın ne âla.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. isin meslegin ya da akademik bir ilerlemen yoksa hayatini bosa yasamissindir...
13 Yorumla
Soran+1 yılHukuk mezunuyum ve yurtdışında yaşıyorum 😊
Soran+1 yılNasıl yani?
Gayet normal bir durum karşına biri çıkmamış olabilir veya sen tercih etmemiş olabilirsin çok normaldir insanlar her şeye karışmayı severler
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. 😂😂 biraz anormal yaaa hiç olmaması imkansız gibi çünki
13 Yorumla
Soran+1 yılFlört oldu da gerisi çöp
Soran+1 yılUmarım 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. eger ozellikle uzak durup istemedigini her gelen erkege iletmiyorsan, vardir antin kuntin bi takim seylerin :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSebepleri ve nedenlerine baglı isteyipte olmuyorsa sosyal oldugun halde anormal ama kendi seçiminse normal
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl35 yaşında hic sevgilim olmadı sence ben anormalmiyim?
12 Yorumla
Soran+1 yılYok değilsin
- +1 yıl
Hayır degilisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye anormal olsun gün gelir en güzeli olur takma kafana
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArkadaş ortamları, spor salonu, kankilerin çevren hiçbir şey yokmu?
Soran+1 yılVar
Soran+1 yılAma Fransa'da yaşıyorum. burada erkekler yabancı kızlara baya düşkün. Niyetleri iyi değil.
Cevap sahibi+1 yılAnladım, ülkeyi bilmiyorum, gerçi hiç sevmiyorum Fransayı da :P
Soran+1 yılBen onlara çok egzotik geliyorum ve hep cinsellik üzerinden yürüyorlar
Soran+1 yılHaklısın sevmemekle
Cevap sahibi+1 yılNasıl egzotik gelebilirsin ki onu anlamadım biraz, bütün herkes böyle mi düşünüyor avrupada. Arkadaşlarım söylüyordu da inanmıyordum.
Soran+1 yılOnlar tam tersi sarisinlari begenmiyorlar
Soran+1 yılBen mesela siyah saç, beyaz tenli ve iri kahve rengi gözlüyüm. Tam istedikleri gibi. Orta dogulu kadin fantezileri var maalesef.
Cevap sahibi+1 yılYok artık, gidip arap bulsunlar canım bi ton arap var zaten fransada.
Soran+1 yılAynen 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir anda Karşına Biri Gelir ki Zaman Sanki Senin İçin Durmuş Dünyada Tek O Ve sen Var gibi Hissedersin Doğru Kişiye Denk Gelmen Ümidiyle..
10 Yorumla Yani milletin eli herkesin cebinde olduğu için sana farklı geliyor. Bu bir tercih meselesi. Herkes kasarlanamaz. Gayet doğal bir durum
10 Yorumla
+1 yılYoo uyuşamamış olabilirsin aseks olabilirsin sosyopati olabiirisn de olabilirsin illa bşr sorun oöması da gerekmiyor takılma.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOkulun mesleğin nedir
Hangi tiplerden hoşlaniyorsun
Yaş takıntın var mi14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAsosyal değilsin ama iletişim özürlüsun
Bir şey sordum
Cevap niye yok
Soran+1 yılGörmedim.
Hukuk mezunuyum ve Fransa'da yaşıyorum.
Spesifik tipim yok.
25-35 yaş
Cevap sahibi+1 yılSeni ciddi ciddi tanımak isterdim fakat Türkiye'de değilsin tanışmaya açık mısın peki
Cevap sahibi+1 yılAma Baştan söyleyeyim yurtdışına gitmek için can atan garip tiplerden değilim tam tersine Başka bir ülkede yaşamaya hiç ama hiç hevesim yok Hele Fransa'da yaşamaya hiç hevesim yok Belki Güney kesimlerinde Akdeniz kıyısı bir yer olursa olabilir onun haricinde Fransa'ya gitmek gibi bir düşüncem asla yok çünkü Fransızlari sevmiyorum dahası nefret ediyorum kibirli tavırlarından
yaşım 18 benimde hiç olmadı doğru insanı bekliyorum
10 Yorumla
+1 yıl29 yaşımdayım benim de hiç olmadı. Üstelik hala bakirim.
10 Yorumla
+1 yılHayır çok normal bir durum sonuçta tek gayemiz hayatta sevgili yapmak değil
10 Yorumla
+1 yılYo niye anormal olasın istemiyor olabilirsin veya karşına doğru kimse çıkmadı olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayir neden anormal olsunki demekki onceliklerin farkliymis
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Bende 33 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı seven de olmadı hiç aşk yaşayamadım şanssızlık herhalde
10 Yorumla
+1 yılCok var senden , benimde olmadı artık cok var biz gibilerden
10 Yorumla
+1 yılBenimde olmadı normal yani insan ister kafa dengi efendi düzgün biriyle olmasını.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sende sıkıntı yok bence çevrende doğru düzgün insan yok
10 Yorumla
+1 yılYa Sevgili ne yapacaksın ki başa bela başka bir şey değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılyani normal bir durum değil ama anormallikle alakası da yok
10 Yorumla
+1 yılanormal degilsin bence etrafindakiler anormal sorun orada
12 Yorumla- +1 yıl
farkli insan sevilmez hele bir de guzel ve zekiysen yalnizsin bu hayatta
- +1 yıl
cunku insanlar kiskanir ve cekemezler tahammul edemezler
kim inanır ki sana. 35 girdim kadın yüzü görmedim. eli tutmadım diyorum. bana karşı saygısızca hadi lan oradan s. ktir diyorlar. yaşamadım. anlamıyor kimse. kızlar bile anlamıyor. lanet olsun dinime dilime kültürüme.
11 Yorumla- +1 yıl
kim anlar ki? bir kadına deliler gibi muhtaç olduğumu, ona tapacak kadar istediğimi, yıllarca kimse benim anlamadığını, göz yaşlarıiçinde ağladığımı, bazen intihar etmeyi düşündüğümü, kim anlar ki? çekitğüim acıyı, .. acaba kadınlarında bir gün erkek evladı olup, benim gibi olmayacağın garantisi var mı? Allah vermeyecek mi onlara da evlat?
+1 yılhayır olabilir herkes sevgili yapacak veya evlenecek diye bişey yok
belki kendi kafana denk , fikirlerinin ve zevklerinin uyuştuğu birini bulamadığındadır
anormal değil bence10 Yorumla
+1 yılYok degilsin ya ben bu toplumu anlamıyorum herkesin sevgilisi olmak zorundami kim koydu bu zorunlulugu
Not:benimde su su zamana kadar sevgioim olmadi😭10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinin olmaması anormal değil. Olabilir asıl önemli olan neden olmadığıdır
10 Yorumla
+1 yılAsıl anormal olan onlar boş ver sen milleti!! ne alaka ya istersen 30 yaşında ol illa sevgilin olmuş mu olması lazım şu zır cahil insanlarla bu tarz muhabbetlere girmeyin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Ne güzel işte bişey olmaz seni alan geceleri rahat uyur
00 Yorumla
+1 yılNeden garip olsun ki insanlara yeteri kadar güvenememişdir. Ya da güven verecek biri karşına çıkmamıştır
10 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyi bulmamış ya da sevgili yapmakla uğraşmadıysan normal ama sevgili yapmanı tavsiye ederim hayat yalnız yaşanmayacak kadar kötü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal olabilir bnd e26yim ciddi anlamda evlilik düşünüyorum ama ciddi düşünen yok maalesef biriyle tanisiyosun falan 2 gün sonra görüldü atmalar cevap vermemmeler anladığım sıkı kime değer versen gidiyor
10 Yorumla
+1 yılYoo senin hayatın ne istiyorsan o oluyo istememişsindir ve olmamıştır anormal değilsin rahat
11 Yorumla- +1 yıl
Ol*
+1 yılkendi seçimin anormal falan değil herkes istediğini yapar kimene yani
10 Yorumla
+1 yılYani bu durum biraz garip geliyor ama artık flört var sevgili olan pek yok
10 YorumlaBende 22 yaşındayım benimde hiç olmadı açıkçası bende olmasını istemiyorum kimseye güvenmiyorum.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsteğin olmuyor mu hiç
15 Yorumla
Soran+1 yılArada ama bulmak kolay, önemli olan yürütmek
Cevap sahibi+1 yılHayır cinsel isteğin diyorum
Soran+1 yılCinsel iliskim olmasi için sevgili yapmak mecbur degil ki
Cevap sahibi+1 yılAnlatamadım 😂
Cevap sahibi+1 yılSevgilisi olanlar Bi şekilde bu ihtiyacını gideriyor demek istedim, senin yanıyor olman lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılNedeni nedir peki bunu sordun mu kendine?
111 Yorumla
Soran+1 yılŞansız olmam.
Cevap sahibi+1 yılŞans mı? Hiç kimse yaklaşmadı mı sana
Asosyal biri misin peki
Soran+1 yılYok pek değilim. Yaklaşan çok oldu ama ben yaklaşmadım. Yurtdışında yaşıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBen de yeni tr ye geldim sayılır neredesin?
Soran+1 yılFransa'da
Cevap sahibi+1 yılHollandadaydım bende
Soran+1 yılNeden döndün?
Cevap sahibi+1 yılDoktorayı tr de devam etmek istedim psikologum
Soran+1 yılBende hukuk mezunuyum ama Türkiye'de yapıcak bir şey yok bu diploma ile
Cevap sahibi+1 yılNasıl yok :)
Cevap sahibi+1 yılSorunu begendim yazar mısın
+1 yılArtık olması daha anormal geliyor bana
20 Yorumla
+1 yılOlmasın zaten sonra ağlatırlar senide
20 YorumlaBir gün olur, vakit yakin
10 Yorumla
+1 yıl19 yaşına kadar benimde olmadı bence sorun etme
13 Yorumla- +1 yıl
@Ben_arıza çok güzel bir tespit
- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılÜst seviyede normalsin
10 Yorumla
+1 yılNormaldir ama evlen bence
10 YorumlaO senin tercihin olacak diye bir kural yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Normal bir durum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayir ayni sey bende de var
10 Yorumla 27 yim benim de olmadi
10 Yorumla
+1 yılGünümüz şartlarında anormal gelebilir
10 Yorumla
+1 yılbence türkiyeye gelme mk tcvüze bile uğrarsın ne sevgiliisi
00 YorumlaAsosyal diyelim
13 Yorumla
Soran+1 yılYok değilim arkadaşlar bol maşallah
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır demek ki değerlisin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnormal mi bilmeme ama yalnız kalmak biraz anormal
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de olmadi 19 olcam
32 Yorumla
Soran+1 yılZamani gelince olur :)
Cevap sahibi+1 yılÇok güzelsin derler hep teklif eden de cok oldu ama istemedim hickimseyi arkadasliktan ilerisine izin vermiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılElalemle ne uğraşacaksın böyle iyiyse devam et
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞaşırmadım ve inandım. Anormal falan değilsin.
10 Yorumla - Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne