20 Yaşındayım Hiç Sevgilim Olmadı (Hiç Sevgilim Olmadı Sorularından Farklı) ?

Başlıkta belirttiğim gibi 20 yaşındayım ve daha önce gerçek anlamda hiç SEVMEDİM VE SEVİLMEDİM. Sebeplerinden de kısaca bahsedip asıl vurgulamak istediğim konuya geçiyorum. Yaklaşık 6 ay öncesine kadar hiç sevgili, aşk, kız arkadaş vs. gibi işlere kafa yormayan; dersleriyle, hobileriyle, arkadaşlarıyla, ailesiyle ilgilenen bir insandım. Kabul ediyorum o dönemde ortalama birine göre nispeten asosyaldim ama insanlarla iletişimim iyiydi ve zaten hemen herkes diksiyonumun iyi olduğundan bahsederdi ancak çok da sosyal değildim dediğim gibi. Bu yaz bazı şeylerin farkına vardım. Bazı durumların (önceden ben bunları birer sorun olarak kafamda kuruyordum) üstesinden geldim ve çok daha fazla dışa dönük bir insan oldum ve erkek/kız, büyük/küçük farketmeksizin -birçok ortamdan- geniş bir çevrem var.

Şimdi asıl konuya gelelim. Şimdiden görebiliyorum verilecek cevapları.'Olur merak etme, bizim oldu da ne oldu. Allah herkesin kısmetini verir. Daha bekle yaşın erken. Keşke ben de senin gibi olsaydım vs. vs.' Bu liste uzar da uzar.

Peki siz hiç sevilmemenin/sevmemenin ne demek olduğunu biliyormusunuz? Gerçekten bunu tahmin edebileniniz var mı? Bu kesinlikle empati yapılabilecek bir konu değil. Profilimde de hobilerim, eğitim bilgilerim vs. var ve soruyu özellikle gizli olmayarak (şu ana kadar hiç gizli soru veya cevap atmadım) soruyorum. Zaten kızlarsoruyorda yaklaşık 2 yıldır varım ve cevaplarıma şöyle bir göz atan neler hakkında bilgi sahibi olduğumu görür ve beni biraz olsun tanır.

Demek istediğim şu: Hiç olmaması daha iyi diyenlere inat, keşke tüm hobilerimden, tüm akademik kariyerimden, başarılarımdan ve aklıma gelmeyen tüm özelliklerimden vazgeçebilseydim de 1 GÜNLÜĞÜNE DE OLSA SEVİLEBİLSEYDİM.

Umarım 1-2 kişi de olsa baştan sona okur.

Teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle cevap yazan herkese teşekkür ediyorum.

Soruyu açma sebebim haftalardır kafamı kurcalayan bu konuyu gerçekten danışmak istememdi. Bir anlık his ile 2 dakika içinde yukarıdakileri yazıp soruyu sormuştum. İyi ki de sormuşum. Çünkü hem bana yardımcı oldu hem de daha sonra -belki yıllar sonra bile- bu soruyu okuyacak kişilere de mutlaka rehber olacaktır. Çok sayıda buna benzer soru var ki ben de daha genel anlamda sorarak geniş kitlelere ulaşarak cevap aldım.
Güncellemeler
+1 yıl
Başka konulardan yorum kalitesine güvenilebilecek EİG'si yüksek kişileri soruya davet ederek problemden ziyade çözüm odaklı cevaplar almayı hedefledim ve istediğim oldu. Tekrar teşekkür ediyorum verilen cevaplar için :)
20 Yaşındayım Hiç Sevgilim Olmadı (Hiç Sevgilim Olmadı Sorularından Farklı) ?