Bir insan niye aldatır? Muhtemelen sütü kanı bozuktur ama eskiden beridir aldatanların hep kendini savunduğu cümle vardır beni buna sen zorladın beni huzurlu mutlu tatmin etseydin seni aldatmazdım gibi peki bu ne kadar doğru? Bu savunmaları doğrumu? Aldatmadan boşansa öyle işine baksa daha iyi olmazmı? Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler soru basit aldatan kadar aldatılanda suçlumudur?
ne olursa olsun mutlak zayıflık olarak gördüğüm olay. yapana zerre kadar saygı duymam
ilişki içinde hisler tükenmiş olabilir ve başka insanlar başka gündemler çekici hale gelmiş olabilir. kimse kimseye ebedi birliktelik sözü vermiyor ama senin sadakatine güvenmiş seninle birlikte olmuş insanın onurunu, gururunu ve sevgisini hiçe sayıp onun sevgilisi olma sıfatını taşırken başka kollara teslimiyet çok korkakçadır. onun için aldatmak en aşağılık davranışlardan biridir kişinin kendine de saygısını yitirmesidir
bittiğini hissetmişsen bir kere dürüstçe bunu açıklayıp bitireceksin o ilişkiyi önce bindiğin dalı keseceksin sonra herkes kendi yoluna gidecek korkak olmayacaksın ve ne istediğini bileceksin her zaman
aldatan kadar aldatılanı da sorgulamak lazım. maalesef boşanma işi de aldatma gerçekleşince, ifşa olunca meydana geliyor. haa kimileri de var, hiçbir eksiği gediği yok, onlar da gavurluktan aldatıyorlar :D
Aldatılan sevgiye inanan insanlardır. Aldatanlar ise seveni cepte sanarlar. Ama bu durum öyle değildir. Insan seviyor ise onun yanında mutludur, onun yanında saçmalar, güler, huzurlu hisseder, kalp atışı değişir zaten bunu o kişide hissetmiyorsa o kisiyi sevmiyordur buda aldatmaya yol açar halbuki ayrılsa aldatılan daha az üzülür.
iki tarafta birbiriyle yeterince ilgilense sevgi saygı hosgoru olsa ve hayatı eğlenerek dolu dolu yasasalar kimse kimseyi aldatmaz. siradanlik monotonluk ilgisizlik kisiyi aldatma yonelimine iter.
Bende şu an aldatma eşiğinde olan birisiyim. Elimden geleni yapıyorum mutlu edemiyorum ufacık bir hatam için bir aydır bana surat yapıyor. Böyle insanları sevsende aldatmak mübah
Allah sabır versin ne diyim yinede asla aldatma tamam haklısın ama haklıyken haksız duruma düşme. Sen adam gibi son kez konuş sonra dayanamıyosan ayrıl sonra kimle istiyosab konuş ama aldatmak kimsenin şerefine yakışmaz kadın olsun erkek olsun farketmez
En İyi Cevaplar