Hani öyle şeylere şahit oluyoruz ki, aldatılan bir özürle aldatılmayı hazmediyor ve ilişki kaldığı yerden devam ediyor falan. Hani buna göz yumanlar yok mu? Maalesef var..
Şimdi.. buradaki temel sorun aslında aldatmak ya da aldatılmaktan ziyade karşılıklı saygı sevgi eksikliğinin varlığını kabul etmemek..
Aldatan bir anlık şeytana uydum diyor bahaneye bak şeytan sanki git aldat diyor gibi aldatılan da eğer aldatan tarafın ona vermiş olduğu rahatlığı güveni bulamayacağını düşünüyorsa bir daha olmasın diyerek parmak sallıyor.. yahu şeytana uymuş olan bir daha şeytanla görüşmekten vazgeçmeyecek değil mi?
Buradaki tek suçlu insanların her şeyi basite indirgeyip sevgiden çok çıkarlarını rahatını düşünmesi aldatılan affetmesi bundan aldatanın af dilemesi bundan lanet olası saçma sapan bir döngü içinde oluyorlar..
Aldatılan suçlu ona karşı sevgisi saygısı kalmayan birisini fark etmediği için aldatan suçlu sevgisi ve saygısı bitmiş ise hala bunu sürdürmeye devam etmesinden ötürü..
Aldatmada tek suçlu, aldatandır. Aldatmak yerine ayrılmak diye bir seçenek var, onu kullanmamak adilik, şerefsizlik. Neden ayrılma seçeneği kullanılmıyor da başka biriyle daha sevgili olunuyor? Çünkü kimsenin g...ü yemiyor, ben gönlümü başkasına kaptırdım demeyi, bir diğer neden aldatılana kırıntı kadar saygı duyulmuyor olması. Madem saygın yok, niye ayrılmıyorsun? Aldatarak can yakmak, sadece aldatanı alçaltır. Aldatılan, kendinde niye kusur aramak zorunda olsun? Aldatma, aldatılanla ilgili bir karaktersizlik değil ki, tamamen aldatanın bk yemesi.
ihanet varsa iki taraf hatalı muhakkak. Hatanın büyüğü aldatan kişide tabiki ama aldatılan kişide pay sahibi. Karşı taraf Affedip devam ediyor ve ikinciye maruz kalıyorsa üstelik tamamen kendisinin suçu ikinci ihanet durumu
Aldatan yüzde yüz suçludur. Aldatılan ise böyle birisini tercih edip suçunu tolere ettiği için yüzde yüz hatalıdır. İki taraf da suçlu olamaz. Birisi suçludur, diğeri olsa olsa hatalıdır. Hata bir kez yapılırsa normaldir. Eğer bunu ikiye üçe devam ettirmekse aptallıktır.
Tabi aldatan suçlu. Bir de extra large versiyonları çıkmış bunların aldattıkları kadına önce iftira atıyor sonra da onun yüzünden aldattım beni çok övüyordu, övdüğü yamyamlar bana saldırdı filan diye hikaye yazıyor. Buralarda bu tipler üstelik tanınıyor ve kimseden de çekinme cürretinde bulunmuyor. Kimseye güvenmeyin. 🌸
Sorumsuz taraf suçludur. Sorumsuzluğu aldatmakla sonuçlandıran da suçludur. Sorumsuz tarafın kişiyi aldatma durumuna zorlaması da suçtur.(Boşanırsam öldürür beni, mahveder korkusu vb...) Bazen iki tarafta suçludur. Bazen tencere kapağını bulmuştur.
Aldatan her zaman suçludur. Aldatılanın affetmesi ise hatadır. Her hatada suç yoktur. Bazı insanlar sevgi uğruna onurlarını gururlarını yok sayıp affedebiliyor değişir umudu ile. Sineye çekip inanmak istiyor bir şans daha veriyor. Kadınlarda daha çok görülüyor bu. Kimisi çocukları için, kimisi gerçekten aşktan gözü kör olduğu için kabul edip affediyor. Hata mıdır evet ancak suç değildir. Suç şeytana uydum diyip şeytandan beslenen aldatan yaratıklardadır her zaman.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Deriiiiin bir konu, iki tarafında haklı haksız ve mağduriyetlerin zirve yaptığı bir durum. Karşılıklı saygı sevgi ve sorumlulukların yerine getirilip getirilmediği, ihmaller, şiddet vs gibi zincirlerin devamında yaşanan iki tarafıda dinleyip hak verilecek yanları olan ya da olmayan. Derin yani. Bildiğin derin konu
Herzaman Aldatan suçludur bence. Aldatmak karakter yapısındaki bozukluğun işaretidir. Eşinle veya Sevgilinle anlaşamıyorsan ayrılırsın. Tertemiz insanlar aşka sevgiye olan inancını kaybetti maymun iştahlı insanlar yüzünden.
Bu karakter meselesi. Aldatan içindeki boşluğun doldurulması, bir anlık gaflet vs.. gibi nedenlerle yaptığını ileri sürüyor. Bence aldatılan haketmez. Ha ayrılabilir aldatan ama aldatma alı empati kurulursa.
Aldatan tabikide, eğer mutsuzsan ya da başka sebep varsa bitirirsin, ayrılırsın ne halt yersen yersin sonra. Hayır yani aldatılanı suçlu bulanların da kişiliğinden, karakterinden, migdesinden şüphe ederim.
Aldatılan kişi her ne yanlış yaparsa yapsın asla aldatılmayı haketmez efendim.. Gözü dışarda olanın gönlüde dışarda olur.. Yani o şahısta sevgi adına zerre bişey yoktur..
Delikanlı adam aldatılsa bile bunu kimse bilmez. Nasıl denk gelmiştir öyle bir rspuya bilinmez tabi. Genelde doğru düzgünn insanlar aldatılmaz çünkü. Aldatan net rspu çocuğudur ama aldatılan bazen kader kurbanı olabiliyor. Bazısı hakeder aldatılmayı ama yine de ayrıl sonra ne istiyorsan onu yap. Sen git sana güvenen inasnı aldat ama onu kaybetmek isteme. yok öyle bi dünya.
Foto efsaneymiş. Bu konuda her iki taraf da suçlu olabilir. Aldatılan bunu hak ettiyse gayet normal bir durumdur mesela. Yine de bir nokta koymadan yeni cümleler yazmamak gerek..
aldatan, sonucta beğenmiyor musun ilgisiz mi sana karşı, sen de defolur gidersin o zaman, kimse kimseyi cekmek zorunda değil aldatmaya bahane aramaya gerek yok🙅♀️💅🏾
Sacma bir soru birtakim kelime oyunlarıyla, bikac zamaninda aldatmis karaktersiz kisiler, aldatilani suclu bulacak. Ama gercek suclu tabii ki aldatan bunu herkes biliyor.
Aldatmanın hiçbir gerekçesi ve haklılığı olamaz. İlişki artık seni sarmıyorsa, istemiyorsan, söyleyip ayrılacaksın. Sonra istediğini de yaparsın. Aldatmak insan onuruna yapılan en büyük hakaret.
Bu soruyu neden sordun anlamadım? Cevap ortada değilmi? Aldatmak etik bir hareket değildir. Madem sevmiyorsun nerden ayrılmıyorsun. Başkaları heyecan der ben bir şey derdim ama yeri değil.
Aldatan her halükarda suçludur. Aldatılanın hataları olabilir lakin konuşup ayrılırsın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Erkeklere göre bunun cevabı aldatilandir çünkü yetersizdir der ama aldatılan erkekler ya da hem aldatıp hem aldatılan erkeklerde kadını yolu kaymış beller
Aldatan her şekilde suçludur kardeşim sevmiyorsa hareketleri hoşuna gitmiyorsa ayrılmak kadar basit bir yöntem var neden ah almayı tercih ediyorlar anlamıyorum