Her zaman aldatan mı suçludur yoksa aldatılan neyi eksik yaptım diye kendinde biraz suç aramalı mı?

Her zaman aldatan mı suçludur yoksa aldatılan neyi eksik yaptım diye kendinde biraz suç aramalı mı?

Biri aldattıysa haklı çıkartıcı tek bir sebep olamaz ki Bu insanlık ve karakter noksanlığı insanlığı ve karakterinde eksik var ki bunu yapabilmiş 🤔🤔 aldatılanlar kervanına yaklaşık 2 yıl önce ne eksiğim var ki diyerekten ben de katılmış bulundum mesela ve kendisini desteklediği için en az kendisi kadar insanlığı ve karakteri noksan olan bi hemcinsine anlatırken bilmem ne yapmamışsındır eee haklı aldatmakta gibi bir yorum yapmıştı eğer okuyup aaa beni anlatıyor bu derse o an karşılık vermediğim emojiyle şu an karşılık vermek istiyorum 🖕🏻🖕🏻
Aldatılanın ne gibi suçu olabilir? eğer aldatılanın suçu varsa ayrılmak yerine neden karakterini yerlere serip aldatıyor? Aldatınca suçunu düzeltecek mi ne saçma insan gibi suçunu konuşsun düzelmiyorsa ayrılsın eğer hala sevip de ayrılamıyorsa aldatamaz da zaten ..
Aldatan her türlü suçludur. Aldatmaya gelene kadar yolunu ayır, başkasıyla ne yaşayacaksan yaşa. Hayatındaki insan ruhen, fizikten veya cinsel olarak seni mutlu edemiyorsa sen bana göre değilsin, bir tarafı olsa bir tarafı olmuyor kusura bakma bizden olmaz der gidersin. Kimsenin onurunu gururunu kırmaya gerek yok.
Sadece ve sadece aldatan suçludur... Aldatmak bir tercihtir. Aldatmak yerine ayrılmak da bir tercihtir. Aldatan kişi, ayrılmak yerine aldatmayı tercih etmiştir, kendi hür iradesiyle.. Aldatan kişi bu tercihi yaparken aldatılan kişiye kusur yüklemek olmaz.
Cevap
21Cevap
Aldatılan aslında suçlu değildir bence. Aldatan eğer mutlu değilse bence ayrılmalı. Aldatılan biri olarak söylüyorum. Aldatıldığını öğrenmek çok çok acı
Aldatmanın, aldatılmanın cefasını veya sefasını çekemeyenler gayet net konuşmuş. Benzer durumlara şahit olduğum için kısmen fikrimi belirtmek istedim.
Aldatmak tek başına bir organizasyon değildir. Bunun başlıca sebeplerinden birisi eşte oluşan eksiklikleri bir başkasında bulmak isteme telaşı. Evlilik öncesi yaşanılan ilişki ile evlilik süresinde ilişki aynı olmuyor. İnsanlar sevgili olduklarında kurdukları ilişkinin verdiği heyecan ile evleniyor. Aynısını evlenenince de artarak devam edeceğini zannediyor.
Fakat evlilikte farklı yönler ortaya çıkıyor. Bu daha önce hiç ortaya çıkmamış durumlar. Doyumluluk ve doyumsuzluk arasında ki ince bağın tam ortasıdır evlilik. Aldatanları haklı bulamayız ancak tamamen de haksız bulamayız. Sadece tek cümleye odaklanıp sığ fikirler oluşturmamak için çok kitap okumak gerekiyor.
Aldatmak sebebi ne olursa olsun sonuçta ahlaki değildir. Fakat insan ilişkileri de aynı tabiat kanunları gibi deterministtir. Yani aldatma eylemini gerçekleştiren bireyin ya bir sebebi vardır ya da onu bu sürece iten bir olgu. O yüzden hata iki tarafa aittir sadece oran değişir diye düşünüyorum.
Bir insana umut ve sözler verilip ister adı evlilik ister birliktelik olsun ortak bir hayata başlanıyor. Bu hayatta bir taraf sürekli diğer tarafın canını sıkıp üzüyorsa ve mutsuz ediyorsa bu da aldatmaktır. Çünkü sözünde durmamak, başta kendini gösterdiğin halden başka bir hal almak ta aldatmaktır. Aldatmak öyle sadece bacak arasında değil.
Hangi düzey saçmalıktır aldatılanın suçlu olması. Ayrılmak ne güne var yahu ne halt yiceksen o zaman ye yok seviyormuşta muşta muş muş ne sevmesi be 😂
https://www.youtube.com/embed/gRdaIqQM-JsAldatmanın bahanesi olmaz."Eşim ilgisizdi, eşim kötüydü, eşim şöyleydi böyleydi de aldattım, hak etti çünkü "gibi bir düşünce yapısı olamaz. Eş kötüyse boşanılır, gurursuzca hem aldatıp hem de aynı çatı altında yaşanılmaya devam edilmez. Aldatan suçludur tabii ki, bu da soru mu..
Aldatmanın herhangi haklı ve mantıklı bir sebebi olamaz
Bu bir soru olmamalı. Aldatılan "neyi eksik yaptım" diye sormamalı, "ben bunun karaktersiz olduğunu beni aldatmadan önce nasıl çözemedim" diye sormalı kendine. Aldatanın karaktersizliği aldatılana suç olarak yüklenmemeli.
Her turlu aldatan suclu... Bır sey den rahatsızsan konusup bıtıreceksın. Sonra git kımınle takılıyorsan takıl...
İlişkin varsa başkasına gözün kapalı olacak nokta.
Aldatan niye aldattı karşı taraftan neyi eksik gördü. Aldatılan karşı tarafa neyi eksik verdi bunlar önemli. Ha ama insanın içinde aldatmak varsa ona bir şey diyemem
Her eksiklikte aldatılma olursa evlilik ;tek eşliliği aşar, evlenmenin manası kalmaz. Konuşulmalı kim ne istiyorsa belirtmeli, düzeltilme vs olmazsa, ayrılık en makbulüdür.
Beyin yakan sorunuz için şahsen sizi taktir ve tebrik ederim. Cevabiniza gelince ikiside sucludur, biri göz yumuyor biri aldatiyor.
Aldatılan kişi suçlu olsa ile, o kişiyi aldatmak onun suçunu gölgede bırakır ve aldatan kişi en haksız ve suçlu kişi olur.
Aldatmanın mazereti olamaz her durumda suçludur ama onu bu yola iten sebepler varsa o zaman karşı tarafta kendini sorgulamalı
Ne aldatan, ne de aldatılan biri iter, biri yapar... ALDATMAYA İTEN SEBEP NEDİR? SEBEPLER SUÇLU
Aldatılanın kendinde suç araması aldatılmayı sindirmeye çalışmaktan başka bir şey değildir.
Aldatan her zaman suçludur.
Aldatmanın hiçbir haklı gerekçesi olamaz.
Kendini haklı görenin beyni önündeki et parçasından daha küçüktür.
iyi günler
Her ikiside suçludur. Aldatan suçlu, aldatmaya yönlendirdiği için aldatılan da suçlu
Aldatan suçludur tabi ki her zaman aldatmak gizli geldigi için yapıyorlar ama alakası yok Aldatsanız bile kemdi seviyenizi ortaya koyuyorsunuz 😀haha seviyesiz, karaktersiz insanlar aldatır
Aldatan suçludur eksik olan bir şey değil bu alakası yok karakter meselesi.
Aldatan tabi başkasıyla olacaksan neyi nirini oyalayasın ki
Aldatan sucludur.
Istemiyorsan ayril git ne yapiyorsan yap.
Aldatanın herhangi haklı durumu yok diyorlar, o neden cevap veremem
Aldatan suçlu, aldatmanın bi sebebi nedeni veya açıklaması yok hiç bir zaman.
Aldatan tabikide neden olursa olsun bu onu asla suçsuz yapmaz
bu soruyu hangi amaçla sorduğuna bağlı
bi de özür dileyelim tam olsun
Aldatan suçludur. Aldatılan da suç yoktur.
Aldatan suçludur net
Derin konular bunlar
Tabiki aldatan suçludur
Aldatmayan kaldı mı? Aldatılmayan var mı?
Aldatan sucludur sacma soru
Aldatan suçludur her zaman
Tabiki aldatan
Aramalı bence
Aldatan suçludur
İkiside
Aldatmak suçtur.
Aldatan
Aldatılan..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?