Aldatma tabi ki kötü bir şey benim için affı yoktur ama bazı detaylar var ki bana bazen acaba dedirtiyor. Mesela, evlendikten sonra kendini salan, bakımı bırakan sanki tek sorumluluğu çocuğuymuş gibi davranan kadınlarımız veya evlendikten sonra nasılsa nikahıma aldım o artık benim düşüncesiyle hareket eden evlendikten sonra içinden odun çıkan erkeklerimizi düşündüğümde aldatanı aslında aldatmaya aldatılanın kendi elleriyle göndermiş olabileceğini düşünüyorum. Belki de haksızdırım. Sizin düşünceleriniz neler? #SevgiyeÇeyrekVar
Bir ilikide yaşanılan her şey her iki tarafında sorumluluğudur elbette ancak ALDATMAK, KANDIRMAK, eylemi bu bir saygısızlıktır. Aynen şiddet gibi yani bir taraf her ne yapmış olursa olsun, ALDATILARAK onurunun rencide edilmesini HAK etmiş olamaz. Bu durumun bir bahanesi veya yumuşatıcı bir sebebi yoktur.
Yani iki tarafta muhakkak şuçludur ama bu aldatan kişinin affı olacağı anlamına gelmez ne olursa olsun ister evlendiği kadın kendini salsın kilo alsın yinede onu aldatmaya hakkı yoktur bunu dile getirmeli veya ayrılmalıdır
haklı bir şekilde aldatma olmaz.. genelde kadınlar aldatmayı duygusal eksiklik ve ilgiyi başka insanlarda arayarak yapar.. ama her ne şekilde olsun bunun çözümü bu değildir... eğer yolunda gitmeyen bir şey varsa boşanmak en sağlıklı çözüm...
Yüzde 80 bu durumda haklisin. Ama boşanma konusunda ikiside pasif. Yani erkek istedigini yapsın kadın yine bosamiyor. Erkek de zaten alıştığı düzeni birakmak istemiyor
Aldatanlarin kesinlikle en büyük bahanesidir bu. Böyle saçmalık olamaz hem kendin yapiyosun bir de utanmadan senin yüzünden oldu sen ittin diyorsun. Pes doğrusu
Detayın da dikkatimi çeken bir nokta var. Evlenince ilgisi zayıflayan eşini cepte gören birini diğer taraf aldatsa haklı değilmi gibi bir anlam var orada hani boşanması gerekmez mi sence aldatacagina sence?
Tabi ki boşanması gerekir ama evliliği yıkan davranışlardır bahsettiğim konular cümlenin başında ihanetin asla affedilecek bir şey olmayacağını söylüyorum zaten
Profildeki olmasan en çirkin kız olsan da seninle konuşmak sohbet etmek istiyorum. Çünkü yorumların dikkatimi çekiyor dünden beri beni kırmazsan sevinirim :)
Yani çok az kız ciddi şekilde ilgimi çeker ve bunda görüşleri olgun yaklaşımları özellikle son zamanlarda çok etkili olmaya başladı. Çünkü çoğu kız ergen ve ne yaptığını bilmeyen tipler. Bu tutumunun tek istisnası olmak istiyorum bennn :)
En İyi Cevaplar