Teşekkür ederim @nildatt
Her zaman için aldatan insan mı suçludur?
Teşekkür ederim @nildatt

Buna göre cinayetin de bahanesi vardır!!! öyle bir dünya yok
Önünde seçim vardır aldatmak ya da ayrılmak. Burada karakter insanı ayırır diğerlerinden. Aldatmak bir çözüm değildir! Kaçıştır. Korkakların işidir. Ayrılıp hayatına devam etmekten korkanlar aldatır.
Suçlu ve suçsuzluk ifadesi saçma !
Kanun yok ki ortada.
Değişkeni çok olan bir konudur.
Her suçun bir ortağı vardır. Aldatma var ise, konu derindir. Hep bir macera değildir. Kimi zaruriyetten sürdürür, biten bir ilişkiyi. Bunun örneklerini görüyorum etrafımda. Adam veya kadın mutsuz, çocuklar, kredi, veya başka nedenler ile devam ettiriyor. Boşanamiyor. Kurtulamiyor ki. Bitmiş, toksinleşmiş bir ilişkiden...
Ve aslında düzelmeyeceğini de biliyor. Mevcut bir düzeni ve hayatı var. Verilen bir emek var. Aldatma korkaklik değil aslında, ekstra bir cesarettir. Nedenleri önemli değildir. Aldatma varsa zaten ortadaKi bir ilişki aslında çoktan bitmiştir. Ayakta olan tek şey prosedürlerdir...
Ortada bir kanun olmadığını ya da bir suç unsuru olmadığını ben de biliyorum ama bazı ilişkilerini öyle ilgisiz tavırlar önce sevgisiz tavırlar söz konusu oluyor ki insanlar başkasında ilgiyi bulduğu zaman ister istemez duyguları Kaya biliyor bence elindekinin kıymetini bilmezsen aldatıldıktan sonra suçunu da kendinde aramanı gerektiğini düşünüyorum.
Bahsettiğim gibi çok bileşenli bir konudur.
Ancak net olmanın rahatlığı bir başkadır. Aldatma yerine. Açık olmak. Şeffaf olmak. İnsanı oldukça rahatlatır.
Kesinlikle ben de öyle olduğunu düşünüyorum
Teşekkür ederim...🍀
Rica ederim
Aşk gibi şeyler bana pek inandırıcı gelmiyor. Ama objektif olmak gerekirse aldatmak bence karaktersiz insanların işi. Hiç bir haklı gerekçesi olamaz. Sevmiyorsan ayrılırsın. Herkes kendine yakışanı yapar. Karakterli insan kendine saygı duyduğu gibi karşısındaki kişiye de saygı duyar.
Aldatan her zaman suçludur. Ortada mutsuzluk, huzursuzluk ya da şiddet gibi şeyler var ise, o kişi boşanmalı ondan sonra ne yapıyor ise yapsın. Evlenmek nasıl hak ise boşanmakta bir haktır. Aldatan insan her zaman bana göre suçludur. Sonuçta Allah akıl vermiş, fikir vermiş.
Cevap
18Cevap
Yok yan komşu suçlu)) aldatmaya kılıf uyduran o kılıfta boğulsun..
Bence aldatmaya sevk eden durumlar
vardır
Kadın olsun erkek olsun ilgi görmeyen kişi ilgi gördüğü başka yerde mutlaka ilgi gösteren yere gider
Ha doğru bişey midir değildir ama bu fırsatı veren kişide sonrada dizine vurmayacak
İlgiyi verseydin bunlarla karşılaşmazdı
İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırma demişler
Hiç kimse durduk yere aldatmaz diye düşünüyorum
Bazen adaletli kızları görünce seviniyorum elbette aldatmak suç ama bazı insanlar buna sevk ediyor
Aynen öyle
Aldatan kadar aldatmaya teşvik edende suçludur. Bu hayatta kim olursa olsun affetmeyeceğim tek şeydir aldatmak. Hadi bu dünyada aldatarak insanların duygularıyla bir kağıt mendil gibi oynadın ve o insan dayanamadı intihar etti diyelim.Öbür dünyada bunun hesabını o aldatan kişi nasıl verecek onu düşünsün. Bu arada verdiğim örnek yaşanmıştır. İnsanız biz kalbimiz kırılgan bir organdır hislidir. Kötü insanlardan nefret ediyorum ya.
Aldatan insan her zaman suçludur. Aldatmanın bir sebebi olsada durum degişmez. İlgisizse ayrıl. Yeni bi iliskiye başla. Bu asla kabul gorulcek bir sey degil
Ama bazen durumları diğer taraf açısından da düşünmek gerektiğini düşünüyorum
Ama hayatın şartları her zaman bunu gerektirmiyor ayrılamıyor sunyani keşke bu kadar basit olabilse benim böyle bir şey başıma gelmiyor yani hayatımda Elbette kimse yok ama hayatta nelerle karşılaştım bazen ayrılamıyor insanlar yaptıkları doğru değil ama bazı şeyleri de mecbur kalmak zorunda kalıyorlar
Aslında bu bir bahane değil İnsanlar alışkanlıklarından vazgeçmek istemiyor. Hayatında birisi olduğu zaman da o insan ve geçirdiği vakti alışıyor boşluğa düşmemek için bırakmayı tercih diyor
Vallahi bunu bana sorma ben bilmem aşktan maşktan skdkfkf.. Çünkü Mecnun'un Leylasından her türlü engellerden vazgeçmediği gibi. Gel de bizim insanlara bak. Her gün her saniye her saat aldatır.🤣🤣😂😂
Evet her ne kadar aldatmak için bir sürü sebep olsa da aldatmak asla çözüm ya da doğru bir şey değildir. Aldatmak için değil ayrılmak için bir neden vardır. Kişi ayrıldıktan sonra istediğini yapabilir ama ayrılmadığı sürece asla
Sevdiğini söyleyip oyalamakta karşındakini aldatma biçimi bence. O yüzden herzaman aldatanı haksız bulmuyorum ama aldatmak yerine ilişkiyi bitirmek daha iyi bir yol
Evet aldatan suçludur. Kimse kimseyi böyle bir şerefsizliğe sevk edemez, beğenmiyorsan sevk ediliyorsan ayrılırsın, bu kadar basit.
Aldatan kadar konuyu aldatmaya götüren tarafta suçludur. Aldatanı suçlu kılan ise "bitirelim" deme adımını atmamasıdır.
Hayır bence değildir kadın olsun erkek olsun hatanın %70 aldatan tarafta ama geriye kalan aldatılan da
Her zaman aldatan suçludur ama bunu o duruma iten de karşı taraftır öyle olmaması lazım
Zaten bazı insanlarda karakteri bozuksa ne kadar severseniz sevin yine aldatacak tır
Çok konuşan boş konuşur derler öyle düşünmelerinden se kendi içinde yaşa ne yaşıyorsan boş ver seni samıt sansınlar
Aldatmanın bahanesi olmaz net
Ya ayrıl ya da yapma
hiç kimse aldatılmayı haketmez kandırılmayı haketmez.. bunlar ucuz şeyler Rabbim şaşırtmasın
Aldatan suçludur ama aldatan da ilgisiz kalıyorsa sevgi saygı görmüyorsa boşlukta hisseder kendine ilgi sevgi saygı gösteren ilk kişiye yönelir sağlıklı düşünemez.
ben yinede aldatmam
söylerim direk suratına beni ilgizi bıraktın ayrılmak istiyorumd diye
Yoo onu o duruma sokuyosan o sucludur sen işdedigin seyi vermesen evde kavga ediyorsan trip atıyorsan onu her zaman güzel giyşniceksin güzel görünüceksin işdedigin fanteziye yapıcak sın sonra aldattıgında neden aldatıyor demiycen
Hayır aldatan insan suçludur ilgi, sevgi vb şeyler görmüyorsa ayrılmalı aldatmak çözüm değildir
Hayır aldatan insanı hiçbir zaman haklı görmem ben kimse kusura bakmasın
Kardeş ilgi yoksa ayrılırsın bu nasıl mantalite mk ihanetin affı da olmaz izahı da
hayır istwk ve arzulara uymayanlar var
Yok aldatılan mal olduğu için
Her suçun mutlaka bir ortağı vardır.
Evet her zaman aldatan suçludur
Evet
Aldatmak suçtur bahanesi olamaz
Değildir
Evet herzamn
Aldatmanın bahanesi olmaz
evet
Her zaman için
Aldatan hayvan