Aklıma geldi birinin yorumundan öyle bir sorayım dedim 🤓

Aklıma geldi birinin yorumundan öyle bir sorayım dedim 🤓

Aldatma olayında SADECE aldatan kusurludur. Aldatılan kişinin ne kusuru olduğunu irdelemek, aldatılan kişide kusur aramak aldatma eylemini aklamaya çalışmaktan başka işe yaramaz. Aldatmak sadece gidip başkasıyla gizli bir ilişki yaşamak değildir. Aynı zamanda bir insanı kandırmaktır. Nasıl ki birine yalan söylediğinizde bu sadece sizin ayıbınız ise, aldatma olayında da ayıp sadece aldatan kişidedir. Aldatan kişi ayrılmadığı için kusurludur.
Bahanesi çok geçerli bir sebep bile olsa suçludur. İlgi alaka gösteriyorsa ayrıl, sevgisini göstermiyorsa ayrıl, Birlikte olduğunda his yok ise ayrıl. Ama asla aldatma ayrıl ne yaparsan yap.
Aldatan kişi tüm koşullarda suçludur ve bunu meşrulaştırmaya çalışan kişi karakterindeki eksikliği, vicdanının sesini tamamen susturmaya çalışıyordur sadece.
her şey bir hata, yanlış anlama, dalgınlık vs vs olabilir.
aldatma bunlardan hiçbiri olamaz. hiçbir koşulda bunlardan biri olamaz. aldatma aldatmadır. asla da suçu aldatılanda görmem. başka biriyle bir şeyler yaşamak istiyorsan şu ankini elinde tutmanın ne anlamı var? o zaman önce elindekini bırak öyle başkasına git, biz de aldatma falan demeyelim.
Cevap
49Cevap
Hayır bazende suç aldatılandadır
Evet suçludur.
Evet. Aldatan, ihanet eden suçludur. Aldatma gibi aşağılık bir eylemi gerçekleştirmenin telafisi, affı ve açıklaması olamaz.
"Suç aldatılandadır" Hayır değildir. Varsa ortada bir sorun ayrılırsın. Aldatmak gibi aşağılık bir eylemi gerçekleştirmezsin. Bunu yaparak kendi kişiliğini ve karakterini kirletmezsin.
Şartlar ne olursa olsun. Durum ne olursa olsun aldatan her daim suçludur.
Bunun tartışması bile saçmadır.
Bir ilişkide sorun varsa bunu aldatarak çözemezsin. Ayrılırsın ve sonra ne yaparsan yaparsın.
Aldatan karakter yoksunu birisidir ztn mesela ilgi göstermiyorsa aldatılan ona açık açık dersin senden ayrılıyorum bitti bunları insanca yollardan halledersin şerefini ve karakterini aşağı indirmeden de olur
Bazende suç aldatılandadır diyende var onada gereken cevabı vermişimdir
Benim de aklıma bu savunma geldi 😂😂
https://youtu.be/RTMdnajMiWYYaa şu doktorlarda sevgilisi kadere diyordu ya onunla sevişirken bile seni düşünüyorum diye o iste dkjskd
Aldatmanın makul bir sebebi olamaz..
Kasten adam öldürmeden farksızdır..
Birini öldürmek bile bazen nefs-i müdafaa sayesinde suçsuz olabilirken, kasten, planlı adam öldürmek direkt suçtur..
Her aldatan suçlu değildir aldattıranda da suç vardır ilgisizlik vardır sorumsuzluk vardır vardır da vardır Sadece aldatan tarafı suçlamak yargılamak çok basit insanlar için.
O biri ne içtiyse ondan istiyorum ne güzelmiş öyle ya kimse kusura bakmasında, hacıvat *m sxecek ceremesini karagöz çekecek yok ya 😃
Her aldatan suçludur. İstisnasız...
Aldatılanda da suç vardır ama aldatmak karaktersizliktir. Aldatmak yerine ayrıl, terk et sonra ne halt yiyorsan ye. Ne gerek var aldatmaya?
Yemin ederim bazı şnsanlardan nefret ediyorum ya bazen suç aldatandaymış kesin aldatmış birisi o yüzden böyle düşünüyor
Aldattı diye suçlamak kolaydır. Ya onu o yola iten partner? Onda hiç suç yok mudur?
Yoo sütten çıkmış ak kaşıktır.
Tabi, suçludur! Kimse kalkıp da bunu kaza eseri yapmaz. Yaptım diyen de süzme... yalancıdır.
suçludur... bu kendi ile ilgili bir sorundur karşdaki tamamen yüklenemez elbette hatasi vardır ama tek taraflı degiriry
Aldatma konumuna yakınsan
Önce kendini sorgulamalı aldatan
Demekki içimde ki sevgi azaldı bitti
Aldatmak yerine ayrılabilirim şu an eşim den
Yani milyarlarca galaksinin olduğu bir evrende illa haklı olduğu bir dünya vardır ama burası orası değil
Aldatmak mesrulastirilmamali aldatılmaktan asla açıklaması olamaz. .
Evet aldatmak karaktersizliktir. Eşine ilgini kaybettiysen insan gibi konuşarak ayrılırsın. Sonra hangi dala konarsan kon. Kimse kimsenin onuru, gururu ile oynamamalı
Her aldatan suçludur. Az veya çok... Ama suçludur.
yalı çapkınını izleyenler varsa az bucuk fikir verir sanırım.
Evet çünkü ne olursa olsun aldatma hak verilecek bir şey değil
Suçludur, mutsuzluğu bahane edip karaktersizlik yapmanın bahanesi olmaz
Bazen gerekçeleri olabilir ama yapan ve yaptıran heyecan verici olur
Yok ya ne suçlusu sütten çıkmış ak kasıktır o. Sinir etmeyin insanı
Kesinlikle tabiki suçludur aldatmanın masumiyeti olmaz dünyanın en şerefsizce suçudur
Değil midir?
Bunun göz ardı edilecek bir yanı var mı?
Evet suçludur kalbime ihanet eden suçludur benim için
Konu ne olursa olsun, ilişki , para, arkadaşlık 🆚 aldatmak iyi bir şey değildir.
Evliyse Evet suçludur çunku eşim beni aldatırsa ki onu boşarım sonra ya yeni bir ilişki yaşarım ondan daha iyi olur hatalarımdan ders çıkarırım ya da ilişki yaşamam jigolo yapan birini bulurum.😊bu budur.
valla bazısı warki aldatılmayı sonuna kadar hakediyo o yüzden her aldatanı suçlamak yerine bunu ona iten sebebe bakmak lazım
Evet, hep aldatan suçludur. Başka alternatif çözümler varken aldatmak karaktersizce.
Hayir kadininda erkeginde zayıf yönleri vardır bu zayıf yönlerini bildikleri kendi lehine kullanabilir ve adayltilabilecek hale gelebilir
Aldatan da suçludur, aldatmaya sebebiyet veren de
Nasıl oluyor o?
Aldatmaya sebebiyet veriyor diye aldatmak gerekmiyor. Sebebiyet veriyorsa ayrılsın ya da boşansın?
@NemrudnKızı haklısın bacım
evet suçludur. karşısındakinin yanlışı varsa ondan gitmeyi bilmeli aldatması gerekmiyor.
Bu nasıl bi soru ya? :d Aldatmanın hiçbir açıklaması olamaz.
Soruyu sorman saçma geldi namus kavramı olan herkes için aldatan suçludur
Her aldatan süzme suçludur
Aldatılanın suçlu olacak hali yok
Bence her türlüsü suuçç
Suçlu
Yoo gayet doğal bir eylem tek kızla ömür mü geçer
hayir dikkatli irdelenmesi gerekir
aldatmanın bir bahanesi olduğuna inanmıyorum.
suçludur ayrılmak zor bir şey değil
dibine kadar suçludur.
Yok plaketi ve tebriği hak ediyordur
Suçludur, aldatmanın bahanesi olmaz.
senin düüşnceni merak ettim
Evet suçludur.
Evet hatta suclu degil rospu cocugudur
Suçludur. Bunun izahı olamaz.
Kesinlikle suçludur
evet suçludur
Erkek adam çapkın olur aldatmaz
Bence suçludur