İki kişi düşünün ilk kez tanışıyor ve konuşuyorlar. Ve buluşmaya karar veriyorlar, lakin kadın görüşeceği erkeğin evinin kapısının önünden kendisini almasını talep ediyor. İlk buluşma ve resmi olmayan bir ilişki için bu tavır hoş değil, nişanlı hariç yeni tanıdığı bir erkeğin özel olarak bir kadını evinden alması bana göre yanlış.. Peki sizce bu davranış doğru mudur?
İlk buluşma için bir kadının flört ettiği erkeğe kendini araba ile kapısının önünden aldırması sizce doğru bir davranış mıdır?
Eğer arabayla gelip alınmasını istiyorsa, yanlış bir davranış olur. Böyle şeylere çok takılmamak lazım, önemli olan art niyet olup olmadığı, nasıl söylediğidir insanın, biraz da aralarındaki diyaloğa bağlı. Tabii ki bence en doğru olanı nolursa olsun kadının ilk kez buluşacağı bir erkekle ortak kararlaştırılan ve mümkünse bayanlara yakın bir yerde buluşulmasıdır.
Daha az once yemekte esimle ayni seyi konustuk benden once tanistigi kiz ilk bulusma icin boyle bisey talep etmis. o yuzden hic elektrik alamadigini soyledi.. soruyu gorunce sasirdim😆
Neden yanlış olsun? Araba bir ulaşım aracı, arabayı süren de flört ettiğin, tanıdığın bir insan. Bin git işte, rahatına bakacaksın, dedikoducu karıları boşver.
Yani bu bulunduğun ortama senin gelenek göreneklerine bağlı bence yani arabasına binmenin nesi kötü ki sonuçta bişey yapmıyosun evinden alıcak bence centilmenlikk😁
@lαѕтlove_мαjeѕтe ilk buluşmamızı hatırla o zaman aşk. benim ayaklarım yok mu ne münasebet beni alacaksınız tuncay bey :) tabi o zamanlar tuncay beydim =))
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk buluşma için bir kadının flört ettiği erkeğe kendini araba ile kapısının önünden aldırması sizce doğru bir davranış mıdır?
En İyi Cevaplar