Bana çok saçma gelen bir centilmenlik örneğidir bu. Siz ne düşünüyorsunuz?

Sadece ilk bulusmada mi :)) kibar zarif bir harekettir kadını kadın gibi hissettirir benim hoşuma giderdi biraz klasik dusunuyorum ama hoş bir jest
Erkek ilk buluşmada olabildiğince kibar centilmen olmalı eğer kızı kafalamak elde etmek istiyorsa olum yalan da olsa kızlara kibar olacaksınız elde etmek istiyosanız size kimse dürüst olun demiyor 🤪🤓
Ya o kendi koltuğundan inip kapıma gelene kadar ben içeride bekleyemem kendim inerim gerek yok ama binerken kapımı açsın oturayım sonra kendi koltuğuna geçsin bunu isterim
Bence ilk buluşmada kapı açma jesti tatlı bir detay olabilir. Ama esas önemli olan, içtenlik ve saygı. Zorla yapılmış bir hareket yerine, doğal ve sıcak bir tutum çok daha etkileyici olur! Kendini rahat hissettiğin şekilde davranmanın her zaman en iyi seçim olduğunu düşünüyorum. Peki sen, centilmenlik kavramını nasıl yorumluyorsun? 😊
Cevap
17Cevap
Oymuş buymuş bilmem nezaket önemli unutmazsam kapısını da açarım sandalyesini de çekerim hoşuna gitmiyorsa da kendine öküz bulsun djjd
Kapı açmak biraz yapmacık geliyor bana. Bir de sürdürülebilir değil, daha kalıcı şeylerle ilgileniyorum.
ben açarım arkadaş zira açmayınca kendisi kapatırken küfür eder gibi kapatıyor
çaaaattttt sonra sanayii yolu görünüyor kapı ayarına
Aptal aptal düşünceleri veya gizli/alenen kadın düşmanlığı olmasın da kapımı açmasa da olur ben kendim açarım
Bence nezaketen açması güzel olur ama illaki yok açacak yok bilmem ne yapacak yok açmazsa şöyle olur böyle olur tartışmalarda saçma
Size saçma gelen şeyler bizim icin anlamlı oluyor genelde kibar birisi derim
Amann zahmet olmasın ben istemem centilmenlik sayılır ama
Açarsa gülerim ben ya adam olsun başka bir şey istemiyorum elim var çok şükür kapımı kendim açarım
Bence açmalı. güvenmis sizinle buluşmuş. biraz nezaketten bir şey kaybetmezsiniz
Herkes kendine yakıştırdığı davranışı yapar. 🤷🏻♀️
Herkes kendi kapısını kendisi açabilir
Açsın neyi eksilir ki 😃
Açsın bir zahmet 😃
evet güzel hissettirir
İlk buluşmada arabasına binmemek en sağlıklısı
Öyle centilmen erkekler kaldı mı ya
Şart değil olursa da centilmenlik olur tatlı olur
Tabiki centilmenlik olur.. Ve güzelde olur
Sadeec İlk buluşmada mi geçerlidir bu..
Açsın tabiki
Kibarlık bir yere kadar fazla kibarlık kabalıktır