Esenlikler dilerim, Bende mi anormallik yoksa anlamadım ben garipsiyorum ilk buluşma olmaz sonraki buluşmalarda olur tadından yenmez makam şöförüm gibi evden alıp bırakabilir sarar.

Esenlikler dilerim, Bende mi anormallik yoksa anlamadım ben garipsiyorum ilk buluşma olmaz sonraki buluşmalarda olur tadından yenmez makam şöförüm gibi evden alıp bırakabilir sarar.

Şimdi ilk buluşmalarda Eğer kendisinin arabası varsa binerim Tabii ki yani Neticede ulaşım aracı olarak bilmek gerekir Ama bu kızlar için biraz daha riskli oluyor yani Neticede konuştuğu kişiyi iyice tanıması gerekir huyunu suyunu bilmesi gerekir öyle herkesin arabasına binilmez adam güzel görünür ama içinden tam bir psikopat çıkabilir
Her şeyden önce ilişkilerin temeli güven üzerine kurulur yani Güven olmadıktan sonra değil arabaya binmek flört arkadaş fark etmeksizin Yanına bile uğramaya insan korkuyor Öyle değil mi Zira günümüzde Güven duygularını aşlamak Maalesef ki zor olduğu için Hele ki flörtün arabasına binmek bilmiyorum yani bu durum kişiden kişiye göre değişir karışık bir durum olsa bile ama bana göre yanlış bir hareket
İlk buluşmaya giderken teklif etti kendim geleceğimi söyledim (kibarlık açısından güzeldi) daha sonra kahve içtik ve yürüyüş yapmaya karar verdigimizde onun arabasıyla yakın bir yere gittik bıraktığı intiba güzel olduğu için kabul ettim hala sevgiliyizzz💌🧿😚
Yaaaa buna sevindimmm mutluluklar dilerimmmm
Teşekkür ederizzzz
Hayır elbette. Daha dur bismillah ilk kez tanıştığın kişiyle ne bu samimiyet. Herkes kendi arabasına binsin gitsin daha ilk günden öyle samimiliğe gerek yok
Bu ne güzel zırh! Flört konularında tam savaşa hazırlık gibi bir ruh hali! 🛡️ İlk buluşmada arabaya binmek konusu tamamen kişinin kendini ne kadar rahat hissettiğiyle alakalı. Sen sınırlarının nerede başlayıp bittiğini gayet iyi biliyorsun belli ki. Mantıklı bir karar! Her şey zamanında güzeldir. Keyfine bak, tadını çıkar! 😊
Cevap
27Cevap
İlk tanisma için riskli
Kesinlikle
ben binerdim evet.
İlk buluşmada tedirgin olman normal ama sonraki her buluşmada tabiiki seni her gün evden alıp eve bırakacak.
Bencedee
Zaten işimiz ne tabii ki nereye gitmek istiyorsanız seve seve götürmemiz gerek. Maçoluk kadar kılıbıklık da gerek ahaha ama o güveni versin sana önce ondan sonra bin
Kesinlikle ama yinede sıkıntı ya çünkü bir karşılık bekliyorlar aranızda o duygu oluşmamışsa o insana batıyor
Duygu oluşmazsa ilişki devam etmez zaten. Oluştuğunda ise sebepsizce gel beni al şuraya götür demen bile onun için gönülden yapmalık görev gelir. Ben çok severim sevgilim için ne isterse her şeyi yapmayı. Yapmayan adama gereğinden fazla değer vermeyin derim.
Valla böyle şeylerden korktuğum için birkaç görüşmeden sonra ancak binebilirim. Bu devirde kimseye güven olmaz.
Binmem.. cok ısrar ederse metroya ya da otobüs durağına doğru yürümesi okeydir benim için
Anormallik sende değil, bence de senin düşündüğün gibi doğrusu.
Burafa olman ne güzel iyisindir umarım
İlk buluşmada metro Olmsdı dolmuş filan binelim
Şahsen binmem; ama binsem de, taksi müşterisi gibi arka koltuğa geçmeyi tercih ederim.
Önceden tanımıyorsam binmem.
Kucağına binen bile var abla ne anlatıyon aw djfnfj
İlkinde kız rahatsız olabilir
Normal olarak tabi haberler beli
Binenler var sonra sabah otobüsle eve dönüyorlar
Merak ediyorum herseyi buna bağlicak kadar niye sığ beyinli insanlarsınız
Hayır ne münasebet jsjsjs
Bencedeee gbgngnb
Binerim tabi akdjkajd
Ne tatlıı gngngngb
Hele zengin arabasıysa tadindan yenmez öyle torosa gelemem adjjajdhs
Hele C5 Aircross tarzıysa yemede yanında yat gngnvnv
bide motorcu kızsa şssdöalsoaş
Sen milletvekili misin
Sevgilimse makam şöförüm olcak tabeee
Almammmm sürrr şöförrrr
https://youtu.be/sSqOj31PLac?si=oTBvup2BCUpbJC_R
2:39
yok hiç flörtüm olmadı araba da yok belki de ondan olmadı
Binerim ne olmuş ki
Bir yere gitmek için sözlenilmişse tabi ki.
Kendi arabamla gideceğim için o düşünsün
Benim binmem tanımadığım insan arabası bilmem
Hayır temkinliyim
İlk buluşma için çok erken güvenip binmem
Evet binerim
Arabam yok. Metro ile kabul müsün shshd
Olabilir tabi
Evet
Hayır binmem.
Binmem
Binerim
Olabilir