Flörtleştiğim kişiyle ilk kez buluşacağız arabada oturalım dedi ben sevmiyorum diyince hiç yalnız kalmayacak mıyız 2. veya 3 buluşmada dedi bende neden ısrarla bunu söylüyorsun diyince senden hoşlanıyorum belki sarılmak istiyorum normal bi şey dedi bende birbirimizi tanımadan bunları düşünüyorsun dedim her şeye olumsuz baktığımı söyledi
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Rahat öpüp sıkıştıracak arabadan uzak dur sinemaya da gidersen en arka köşe koltuk seçme ve en önemlisi ısrarcı olursa tekmeyi bas
Doğru düşünüyorsun kac kurtar kendini boş ver boşluğundan yararlanicak açın gözünüzü niye insanların içinde insan gibi oturmuyor çünkü insan içinde yapamaz şerefsiz de ondan
Buluşmaya gitmiyim mi bana da öyle geldi ama bi yandan beni görmedi benle alakalı bi fikri oluşmamıştır da diye düşünüyorum
Arabayı sevmiyorum ben klostrofobim var benim kapalı alana gelemiyorum seninle festival kafe avm gibi yerlere giderek hem eğlenip hem birbirimizi taniyabiliriz de onun dışında ısrarcı onursa araba için gitme hicbirsey kaybetmezsin emin ol bedenine dokunmasını istemediklerini yanina yaklastirma akbaba gibiler pusuda bekliyorlar çünkü
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için bende senin gibi düşünüyorum niyeti dokunmak yakınlaşmak ama tanıdıktan sonra fikri değişebilir diye de düşünüyorum birbirimizi iyi tanısaydık direk kestirip atarım o yüzden kararsızım gidip gitmemekte
Kestirip atmak mantıklı geliyor mu size
Bilemiyorum ama ilk buluşmayı bile arabada istemesi benim açımdan kestirip atmaya neden olurdu eğer dağa önceki ilişkilerde bunu azda olsa gördüysen sende oburlerinden farklı olmadığını anlicaksin
Cinsellik yasamak istemiyorsan uzak dur tek amacı o kimse hoslandığı kızla ilk bulusmafa eve arabaya gitmez
belki parası yok ondandır
Hayır var
ozaman iş seks sevisme olabilir
Gitmesem mi buluşmaya beni görmedi pek tanımıyor da acaba tanıdıktan sonra o düşünceden çıkar mı
olabilir neticede insanların davranısları herseyi degistirebilir
İnanma sadece cinsellik yaşamak için yanaşıyor.
Sevismek istiyor acik ve net
Onun niyeti belli
Arabada oturmak nedir ya
Sana normal geliyor mu
Hayırrr
O zaman sorun yok
Gitmiyim mi buluşmaya
Yani gideceksen de neden arabada cafe restoran veya çay bahçesi gibi halka açık yerler yokmu oturup sohbet edip tanisacak
yok ya normal
Kötü bence niyeti
Kötü değil en kötüsü
Buluşmaya gitmiyim mi bana da öyle geldi ama bi yandan beni görmedi benle alakalı bi fikri oluşmamıştır da diye düşünüyorum
Arabada niye buluşuyorsunuz sorun orada
Niyeti yakınlaşmak işte ben öyle biri değilim beni de görmedi tanımıyor direk kestirip atsam mı yoksa acaba sonra aklında başka bi şeyler oluşur mu bilemedim
Direkt kestirip at