İlk buluşmada arabada oturalım diyen erkeğin niyetini sorgular mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKazak bir sevgilim vardı.. bir yıllığına araştırma bursu alarak Türkiye'de bulunuyordu. bir üniversitenin misafirhanesinde kalıyordu. benim misafirhanedeki odasına gelmeme izin vermiyordu, odaya erkek attım diye beni çıkarırlar, yasak filan demişti.. benim evime de gelmek istemiyordu... onu misafirhaneye bırakmak için güç bela giriyordum üniversiteye araba ile.. padişah fermanı gibi bir kağıt elimizde, her seferinde kapıdaki güvenliğe laf anlat filan.. neyse amma da uzatmışım.. arabada takılıyorduk bizde.. arka koltukta.. tabii ki her zaman gece. yakalanma riskinin heyecanı ile 😅😅 biraz rahatsız ama eğlenceliydi... Sana tavsiyem, eğer yakınlaşmak istemiyorsan flörtünle arabada yalnız kalma.. er veya geç kendini kollarında bulabilirsin.. 🙊
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Valla bir erkek olaraktan kimseye arabada oturalım demedim. Ha yazlık sinema falan olur anılar tazelenir canlandırılır tamam da biraz garip.
Corona kapanması zamanında bir dönem yine çalışıyordum o zamanlarda da yemeğimi falan arabamda yerdim çay kahve vs o kadar.
Soru umarım ki troll değildir 😃
00 Yorumla
+1 yılİşte millet böyle paranoyak manyak olduğu için artık, hiç bir kadın hiç bir erkeğe güvenmiyor. Kimseyi bulamayan erkekler de sapıklığa yöneliyor. Bunu gören kadınların da erkeklere güveni hiç kalmıyor. Sonsuza doğru gidiyor böyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet sorgulanır. Sorgulamazsan eğer sana senin için hiçbir çaba göstermez, iki güzel kelam etmez ve buna rağmen senin ona kör kütük aşık olduğunu zannedip 2 ay sonra seni evine çağırır. Hayır deyemeyeceğini zanneder çünkü kendini vazgeçilmez sanıyordur. Sen kabul etmeyince seni gerikafalılıkla suçlar, baskı yapar. Yine kabul etmezsen terkedip onun peşinde koşmanı bekler. Sen koşmazsanda ikide bir kendini hatırlatmaya çalışır egosuna yediremez onu tekrar istememeni.
Yaşandı ve onaylandı :) sonradan pişman olacağın şeyler yapma. İlk buluşmada anlarsın ne olduğunu ona göre devam edersin ama sakın başbaşa buluşma.12 Yorumla
Soran+1 yılTecrübenden dolayı teşekkür ederim, gitmedim zaten 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılParka falanda gitme lütfen bak. Gidin insan dolu biryere. Israr edersede sevmediğini ya da rahatsız olduğunu söylersin açık açık. Eğer biraz saygısı varsa zaten zorlamaz, ama eğer seni suçlamaya başlarsa koşarak uzaklaş 😅 beni bak Allah kurtardı aşık falanda değildim çok şükür çabuk defettim başımdan
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
108
Cevap
118Cevap
- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sorgulayın güvenmeyin
10 Yorumla Güven vereceği pek soylenemez😂 Arabada oturmanın mantıklı ne tarafı var? Agorafobik falan değilse bu herif dışarı çıkıp takilabilir😂 Yoksa amaç da niyet de belli gibi. O degil de şu araba olaylarına hep sinir olmuşumdur. Bir keresinde adamin biri arabayla adres sormuştu. Tarif ettim tam anlamadigini soyledi arabaya binip tarif eder misiniz dedi. Ilk basta anlamadım. Ben mi yanlis duydum dedim anlamadım dedim, sonra çevirdi iyi gunler dedi basti gitti. O gün bu gündür antipatim var arabaya 😂 Biri şu h.. anzoları içeri kapatsın
30 Yorumla
+1 yılMerhaba! Aslında bu insandan insana değişen bir durum. Eğer çok yeni tanışıyorsanız ve ona fazla güvenmiyorsan bu teklifini kabul etmen gerekmez. Tabii ben kanaat önderi değilim ama kendini baskı altında hissettiriyorsa zaten doğru kişi o değildir. Ama şunu da düşünmek gerek, belki de bir kafede falan oturacak bir durumu yoktur maddi olarak. Bu konuyu üstü kapalı bir şekilde anlatıp senin için sorun olmayacağını açıklarsan daha iyi olabilir bence. Yani biraz daha karşındaki insanı analiz etmen gerek bence.
41 Yorumla- +1 yıl
Ben bu sitede yeniyim de nasıl kabul edicem bilemiyorum yardımcı olursanız tabi kabul ederim takibinizi
Mantiksal bakmak gerekirse olaya evet sorgulanir, ama soyle bir ince dusunursek de belki kalabalik ortami sesi vs sevmiyor olabilir sakin ve rahat bir sekilde olmayi tercih etmis olma ihtimali doguyor da denebilir. Cok mu ince dusundum nedir. 🤷🏻♂️
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok masum düşündün. Kalabalık ortamı sevmeyen insan en kötü ihtimalle parkta oturmayı teklif edebilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım m l misiniz siz ya belinde tabancayla gelse kafana sıksa geçmiş olsun. Adamı tanıyor musun hayır. Psikopat çıkabilir psikolojik sorunları olabilir kimin ne b k olduğunu bilemezsin. Toplu alanda buluş.
71 Yorumla
Soran+1 yılTamam abla kızma bende öyle yaptım zaten sağol
+1 yılSana uygulayacagı tarife
40 Yorumla
+1 yılKadın erkeğe yeter ki bişeyler hissetsin ilk buluşmada eve bile gelir Ben neler gördüm kadına buluşma teklif ediyorum güvenemiyorum diyo karakolun önüne 2 tabure atıp oturalım güvenli olur diyorum yine yok diyor 🙈😎
16 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli olan bir şey hissetmek değil. Önemli olan burada erkeğin niyeti
- +1 yıl
Farklı düşünceyle takıntı haline getirmiş sevmek değil niyetide ağır takıntılı bi sapıkmış hayatta uğraşmam 6 ay
- +1 yıl
Pardon pardon sorular karıştı
- +1 yıl
Benim niyetim kahve içip tanışmakta kadınlar bi ilginç
Soran+1 yılAbi sen ne anlattın
- +1 yıl
Sorular karıştı yazdım başka soruya cevap vereceğime seninkine verdim okuman yok mu yazdım yukarda
+1 yılİlk buluşmam araba da oldu sinemaya gittik. 2. ci buluşmada ise şehir dışından biraz uzağa gittik oturduk sohbet ettik bana bir zararı olmadı zaten güvendikten sonra bir şey olmuyor konuşmasına tavrına bakmalısın bir insanın🙃
30 YorumlaNiyetini bilmem ama kalitesini sorgulayabilirsin. Sana göre biri olduğunu düşünmüyorum. Çok toy. Niye sen durumu sorgulayabilirken onun kafası buna bile çalışmıyor? O arabaya bir daha binme!
50 YorumlaNiyetini asla bilemezsin belki de sadece konuşmak için çağırmıştır veya seks yapmak için kandırırım yeter ki gelsin diye düşünmüş de olabilir bunu en iyi sen biliyor olmalısın sen bizden daha iyi tanıyorsun neticesinde
10 Yorumla
+1 yılBir sorgulanmalı tabi
Hani belki bir ihtimal güzel manzaralı bir yere gidip manzara izlerken arabada oturup sohbet etmek istiyor olabilir ki bu gayet hoş bir aktivite olur ama bir tenhaya gidip yemek de istiyor olabilir 😅
10 YorumlaYani sakince sohbet etmek icin oyle demis olabilir Kalabalik yerdense oyle oturup konusmak benimde hosuma gider Tabi ardinda bi art niyet yoksa Varsada niyetini belli eder sende gprusmezsin daha Ama hemen ön yargının manası yok
00 YorumlaSinemaya gideni sorgula, arabaya bineni sorgula, drnize gideni sorgula. En iyisi aya cıkın siz
44 Yorumla- +1 yıl
EİC görücü usulü yapıp jet hızıyla evlensinler en iyisi.
- +1 yıl
@adrenalin64 Ne alakası var? Sorgulayacağım adamla ekmek almaya bile gitmem ben. Madem aklında şüphe var gitmesin
- +1 yıl
@gahakas haklısın
+1 yılSadece arabada oturmak neden? Ya yakınlaşmak içindir ya da maddi durumu yoktur. Yoksa bile bir sahil kenarında denizi izlemek bile yeterliydi aslında. Niyeti kötü.
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle doğru
Hayat pahalılığı mı bu kadar mallaştırdı bu tipleri yoksa doğuştan mı geriizekalılar bilmiyorum!! Niyet başka olsa bile bunun yolu bu mu çapsız!
20 YorumlaSorgula ve mutlaka şüphe et. Hiç güven vermiyor her şeyi yapabilir ve kendi iradesiyle bindi etti der, asla gitme.
30 Yorumla
+1 yılYok canım ne sorgulaması kalabalık ortamlardan hoşlanmıyordur sorgulamayı bırak anında hemen engellenir vizyonsuz
20 Yorumla
+1 yılAslında en korkulması gerekeni araba ıssız bir yere hızla götürse mani olamazsın tacizi, tecavüzü bırak cinayet işler. Neyse sen bana bakma her şey olacağına varır. Bunlar uç örnekler zaten.
03 Yorumla- +1 yıl
Bence çok haklısın eşin de olsa kim olursa olsun bilemezsin nolucagini ama en azından daha eşimiz olma noktasına gelmeden ilk buluşma da ya da araba içlerinde buluşmayı vs biz engelleyebiliriz kendimizi biraz da olsa koruyabiliriz haklısın çok orada
- +1 yıl
Aynen çoğu erkek pislik Abaza ve araba evde yiyişme derdinde.
anlamadıgım nokta neden dışarda edebiyle çiçegini verip kendini tanıtım açık havada oturup yemek yemek varken karanlık ıkış tıkış arabanın içinde niye oturma ihtiyacı hissediyor bu adam tuhaf karşılarım.
20 Yorumla
+1 yılBu şekilde bir poz varsa bence kadinin niyeti sorgulanmali😊
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir poz ve neden?
- +1 yıl
İlginç yorum yazarken bir foto vardı şimdi o fotoyu göremiyorum. Olsa anlatırdım. Arka koltukta oturan kadının bahsi geçen kadin profilinden uzak görüntüsü olduğu icjn dedim aslinda
+1 yılBunu daha yeni arkadaşlık yapmaya başladığım erkek soylemisti. Sonra arkadaşlığı kestim. Her türlü aşırı bence.
10 Yorumla- Arabalar konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılBuluśmayin kardeşim o zaman
Arabada oturma evde oturma
Kafede herkesin gördügü kameralarin olduğu yerlerde oturuyorlar02 Yorumla
Soran+1 yılRelax abicim relaax
- +1 yıl
Tamam relaxim
Sizde haklisiniz vallaha erkeklere güven olmuyor
Yani avm'de sağda solda rahat edemezsin hem araba sakince konuşmak için en ideal yerdir kötüye çekmeyin
10 Yorumla
+1 yılSadece araba değil, baş başa kalmak isteyen her erkeğin niyeti iyi niyetli değildir, bilesiniz..
10 YorumlaNeden bir kafeterya değil ya da bir açık alan değil de arabanın içinde istiyor. Bak ben bile sorguladım. )
10 Yorumla
+1 yılNiyeti sorgulansın ve bununla da kalmayıp iletişim kesilsin
20 YorumlaArabada oturmak ne alaka ya bağlantı kuramadım pek.
21 YorumlaKimsenin arabasına binmem herkes kendi arabasiyla gelsin buluşmaya bu lafa da kalmazsin
20 Yorumla
+1 yılSorgulanacak bir şey yok zaten belli etmiş niyetini yani.. Ben seninle niye arabada oturayım lan dürrük
00 Yorumla- Arabalar konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle güven vermez ilk buluşmada arabasına binmek bile kızlar için risk başlı başına o yüzden uyanık olun biraz
00 Yorumla
+1 yılSanırsın herkes premses 😀 İki kelimeyi bir araya getiremeyen tipler atomu parçaladığını sanıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ne alakaaaa
Niyeti apaçık belli seni arabada koklamak ve tadına bakmak istiyor ki araba fantazisini bende çok severim 😉
00 Yorumla
+1 yılohooo daha baştan böyleyseniz bi kafanızı sorgulayın önce
011 Yorumla
Soran+1 yılHangi anlamda?
- +1 yıl
güvenmediğin biriyle neden buluşuyon mesela güven olmadan buluşma olmaz belki insan kaçakçısı ne bilcen belki hırsız belki gaspçı
Soran+1 yılGörmeden tanımadan da nasıl güveneceksin arkadaşım? Sosyal medyanın %85’i yalan zaten kimse gerçek yüzünü paylaşmıyor ki
- +1 yıl
ne yani görünce sana yalan söylemicek mi
- +1 yıl
çokta rahat anlarsın yalan söyleyip söylemediğini
Soran+1 yılHal ve hareketlerini, mimiklerini, göz temasından daha kolay anlar insan yalan olup olmadığını. Sosyal medyaya güvenme bende sana bunu tavsiye ediyorum 🤗
- +1 yıl
usta bi yalancıysa beden dilinde açık vermez
- +1 yıl
çok rahat konuşur hikaye gibi anlatır benim vardı öyle bi arkadaşım
- +1 yıl
ertesi gün soruyorum sen şunu anlatın noldu diye hatırlamıyor bile test ediyorum
Soran+1 yılZekası küflenmiş onun. Tecrübeyle alakalı bir durum tamamen
- +1 yıl
psikolojiden anladıktan sonra her şekilde anlaşılır ister sosyal medya ister gerçek hayat olsun
Şimdi bu arabayı nereye, nasıl bir mevkiye çekeceğine bağlı! Değilse bu kadar saçma sapan art niyetli olmaya gerek…
00 YorumlaSorgulanmamali
Belli çünkü sebep :)
Amaç belli yaklaşım belli becerebilirse sonuçta belli derdi o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldudaklarına yapışıp memiktoları avuçlayacak haberin olsun
54 Yorumla- +1 yıl
Ahahah o nasıl tabir
- +1 yıl
Kendi de istiyosa tadından yenmez
Masum dusunucem belki parası yoktur dicemde. Ama yalniz. Kalalim yiyiselim demis 😂
10 YorumlaArabalar konusunda 370 cevap paylaştı. Vizyonsuz musun arkadaş, araban var bi restorana götürecek paran mı yok?
20 Yorumla
+1 yılBen sorgularım parası yoksa bile gidek parkta oturalım o ne öyle hayırdır yani
10 YorumlaZahmet olacak ama sorgulansın, araba ne alaka? İletişim kesilsin direkt.
10 Yorumla
+1 yılEve çağırsak suç, arabada oturalım desek suç, kahve içelim deseksl suç... Sizden hiçbir yol olmaz.
10 Yorumla
+1 yılee bi zahmet sorgulansın, hayırdır arabada oturmalar falan?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha buluşmadan soruyorsa çok saçma. Ama buluştuktan sonra farkına varmadan spontane gelistiyde sohbet muhabbet olabilir ne diyebiliriz ki 🤷🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılO tipleri bilirim arabayı denize çekip öpmeyr kalkar vs gerçi romantik
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir erkek olarak diyorum ki uzaklaş o erkekten niyeti hiç iyi değil
10 YorumlaArabalar konusunda 551 cevap paylaştı. Cafede oturup her haltı yiyen bile var. Bu karşındaki insana göre değişir ilk buluşma ise kalabalık ve rahat edebileceğin bir ortam olmalı
00 Yorumla
+1 yılBelki parası yoktur o yüzden öyle demiştir. Gerçi parası olmayan erkekte bi kızla buluşmasın mk
12 Yorumla- +1 yıl
niyeti baska diye sezinledim
- +1 yıl
Bilmiyorum olabilir. Bana hayvanca geliyor öyle dışarıda arabada falan o tarz şeyler yaşamak.
Belki yalnız kalıp rahat sohbet etmek istiyor olabilir kötü niyete yormayalım hemen
10 Yorumla
+1 yılBu konuda ince düşünmek istemiyorum güvenimiz çok kırıldı çünkü Muhtemelen niyeti kötüdür
00 Yorumla
+1 yılArabada napicak boyun dudak ve göğüs emilir başka ne olacak
00 YorumlaSeni ıssız bir yere götürmedigi surece bence sıkıntı yok
00 YorumlaYani en son bende öyle dediğimde kızın memsler ortadaydı 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim ilk buluşmada arabada olmuştu arka koltukda oturduk önce bacaklarıma uzandı sonra öpüştük memellrimi ısırdı sonra pompa
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kadarını bilmemize gerek yoktu
Cevap sahibi+1 yılDikkat yani kendini tutamıyor insan
+1 yılHerhalde art niyeti aklı cinselliğe çalışan biri olduğunu düşünürüm. Görünen köy kılavuz istemez.
00 YorumlaYoo belki genetik muhendisligi alanında konuşma yapmak istiyordur :))))
00 YorumlaParası yoktur belki bir yere gitmeye maddi durumu iyiyse sorgulanır ancak değilse olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBelki de evli nişanlı biri görmesini istiyor o şekilde takılıyor
00 Yorumla
+1 yılMaddi durumu yoktur ama evde oturalım derse sıkıntı
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyke
Sorgulama şüphe ile başlamalı.
Sızın durumda şüphe yok ki. erkegin niyeti çok belli olmuş00 Yorumla
+1 yılKendi iraden dışında hareket etme derim gerisini umarım anlamışsındır
00 Yorumla- Devamını Gör (166)
Devamını Gör(211)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında