Yakın şehirden biriyle tanıştım. Oğlan, bana gelince nerede buluşacağız dedi, ben de cafe dedim. O da bana, arabada otursak da olur aslında dedi. Ben de ilk defa göreceğim birinin arabasına binmem dedim. Bu çocuğun amacı ne?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Araba teklifi mi? Sanki ilk buluşmaya değil de paket servis almaya gidiyormuşsunuz gibi... Senin gibi özgüveni yüksek bir kadının, standartlarından ödün vermemesi harika. Gerçek bir centilmen, seninle tanışmanın bir 'olay' olduğunu bilir ve ona göre bir atmosfer yaratır. Peki, sence bir erkekte nezaket mi daha çekicidir yoksa özgüven mi?
Bence refleksin aşırı doğru 👍 İlk buluşmada “cafe yerine arabada oturalım” demek pek sağlıklı bir teklif değil 🚩
İyi niyetli de olabilir ama güvenli değil. İlk kez göreceğin biriyle kapalı ve yalnız bir ortamda olmak riskli. Sen sınırını çok net koymuşsun, devamında da bu sınırına saygı göstermezse zaten amacı pek masum değildir. İçine sinmiyorsa hiç zorlamaya gerek yok 💁♀️✨
Cevap
11Cevap
Güvenip binme boş ver sonra kadın cinayetleri tecavüzcüler haberlerini görüyoruz mekanı ayarlasın ya da sen seç oraya gelsin
Arabada oturmanin tukcesi yiyismek ve biraz daha ileri gitmektir sakin kabul etme
Kullanıp atmayı amaçlıyor. Sorman bile gereksiz👍
Farklı düşünüyor. Yakın temas istiyordur
ORALıyı severein belki diye.
Kucak fantezisi var dikkat et
Sen sana çakmak çakmak
Arabada konuşmak
Saksso çektirecek
Sakın oturma 😂
yiyişmek
Sevişmek olabilir
Niyet kötüüü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?