Bu derece mi? Ya benim eşim benden başkasını nasıl beğenir ya? Ben onun aşkı değil miyim? Ya vallahi çıldırttın beni. Bu ne biçim soru ya 👋🏻 O benim aşık olduğum adam olacak ben sevgisini, arzusunu nasıl başkasıyla kıskanayım bu ne genişlik ya? Ünlü olunca insan sayılmıyor mu?
O ve başka bir şey, fazlası herşeyin zarar.. duaların kabul olur umarım fakat bir erkeği ne kadar boğarsan ki sanırım öylesin.. kaybedersin bil istedim.. aynı şey erkekler içinde geçerli
Bana akıl vermeye çalışma lütfen.. Eşimle gayet mutlu olacağıma eminim. Sen ve sana benzeyen o birsürü erkek de umrumda değil. Herkesi kendinle aynı kefeye koyma.
Beyinlerimiz savaşsın isterdim sanırm sen silahsızssın! sana Dostça düşüncemi paylaştım.. akıl felan verdiğim yok! sana sürekli hesap soran sürekli gelişine gidişibe giyimine kuşamına karışan birisinden rahatsız olmazsmsn dedik.. ki sen öyle bir havan oldğnu söyledim.. senin bildiğin kadar benim unutmuşluğm var! Ki bizim zamanımızda teknoloji de yoktu! artık başında nöbet tutarsın.. sevgiline istedğn kadar güven.. etraf güvensiz onuda unutma!
Tipi olabilir ama önce insan ve karakter sahibi olucak, sonradan görmlk nedir? onun tpnde efendi insanlarda var.. işte bu sevgi çılgınlığı böyle ypyor.. seni dövmsni istermydin?
Yani adamın yanında ben varsam bir başkasını begenmeside sorun yok zaten onun gibi milyon kısım beğeniyor ne özelliği varki o milyon kişide en az 20 defa kadınla birlikte olma hayali kurmuştur bu durumda benim sevgilim bu kadar midesiz olabilir mi yani kadının bir özelliği kalmadı 😂 Halbuki bana bak ben tekim ve onun yanindayim mal değilse beni değerlendirir, sever kıymet verir.
Zekana ve mantaritene hayran kaldım👍AkıIIı erkek, mutIuIuk için istediği şartIarı buIamayınca, buIduğu şartIarda mutIu oImasını biIendir. o yüzden eşin çok şanslı diye düşünüyorum 👏👏
Bence şu an konuşmalarından anladığım üzere senin özgüvenli bir halin var ve böyle hedeflerinin peşinde koşan insanlara benziyorsun. Bence insanın içi , dış görünüşten daha önemli şey.. mükemmel bir kişiliğin olduğunu düşünüyorum, umrm seni tamamlayacak biri karşına çıkar.. sanada iyi geceler!
spontan zekaya sahip olman biraz bu yende olumsuz etki gösterebilir, yani bulacağın çok olur ama aradığın olurmu bilmiyorum.. gerçi onu çok nadir bulan oluyor.. herşyn hayırlısı tbkde..
Bende ne zaman bunu diyeceksin djye bekliyordum. ERKEKLER NE GÜÇLÜ BİR KADIN NE DE ZEHİR GİBİ BİR ZEKA İSTERLER. Duygusal ve iyi niyetliyimdir ama belkide öyle gozukuyorumdur bunuda karsidaki anlayamaz. Bazen çat djye bir şey söyleyip ilişkinin yönünü değiştirdiğim negatif yönde çok oldu. Sonuçta bir çok erkek aptal hatun sever Halbuki doğrusu nedir akıllı bir hatun al sonuçta çocuklarında yetiştirçek yarın bir gün okula gidince babanı çağır bu gerizekali çocuğu nasıl yapmış diye soracağım lafını duymak istemiyirsa geleceğe yatırım yapıp hem güzel vakit gecirebilecegi hemde ise giderken gözü arkada kalmayacak bir anneyi tercih etmeli ama bunları düşünecek kafada erkek pek görmedim bir çocuğunun derdi aldatirsam alamayacak hatun alayım derdinde. Erkeklerin çoğu bu anlamda mal.
Erkeklere bence önyargılı davranıyorsun.. kadın erkek durumunu tartışcak değilim.. görşne saygım var ama! bunları söylyblmen ve analiz yapblmn için çoğu erkeği tanımş olman gerekiyor! Ki sandğm kadarıyla öyle bir karakterde değilsin.. fakat kulaktan duyma başkalrnn lafıyla hareket edecek kadarda yaşmdğn seyleri söylyck kadarda basit ve ypmck değilsin dir umarım..
Bu durumu tahlil etmek için hayatıma kırk bin erkeğin girmesine gerek yok. Fakat bir çok konuştuğum erkek bunu söyledi gördüğümde oldu ayrıca. Hepsi bir demedim zaten ama çoğunluğu böyle aklı olan erkek zateb zeki kadın ister aklı başına yerine göre davranan çünkü je istediğimi biliyordur toplumun dayatmasindan siyrilmistir. Tabiki erkek ve kadini tartismak Yersin bu bizimdir yere goturmez
Ama bu dedklrn sadece çevre, yaşnmşlktan bahsedyorum ben.. akılsız kadın kocasını esir yapar esir karısı olur, akıllı kadın kral yapıp kraliçe olur.. bazı durumlar karşılıklı ouyor malesef.. bir kişi empati ypmdğı sürece kimse ile anlaşamaz..
Evet empati yoksun insanlardan uzak durmak gerek. Birde net ve açık iletişim olmalı bu yoksa hiçbir şey yürümez ne anne çocuk ne karı koca ne hala , dayı ne öğretmen öğrenci.
Buna böyle cevap veremem insan sevdiği zaman bazı sevmedigi. şeyleri tolere edebilir buda karşılıklı ilişkinin durumum ve fedakarlıklara iliski için verilen emeklere bakılır. Sorumsuz biri olmasını istemem eğer kendi ayakları üstünde duramıyorsa laylom yaşıyorsa ilişkiyide ayakta tutamaz kafasına göre davranacak biri olmamali
En İyi Cevaplar