Sevgilinizin veya eşinizin sizin cinsiyetinizde olan bir sanatçıya veya mankene hayranlık duymasını kıskanır mısınız?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kiskanmanin tanimi: erkek ya da bayan, aklı başında her insan kıskanır bu durum çok normaldir. Kiskanmak duygusal bir durumdur. Kontrol edilemez!!! Dozlariyla alakalı bilimsel tani ise, insan sevdiğini kiskanir. (normal) kişi sevdiğini çok kiskaniyorsa (çok seviyor) anlamına gelir. Ama kişi sevdiğini çok aşırı kiskaniyorsa durum çok kötü ( güven can çekişiyor ) ilişki çıkmaza girmeye başlamış demektir... Sorunuzun cevabı evet kiskanilir ama dozunda... Böyle bir durum söz konusu deyilse olumsuzluk söz konusudur.
neden kıskanayım ki
neticede o topluma mal olmuş birisi
ama o kadın benim kadınım
başkasnın degil
Bu mantıksız olur kıskanmak nedir unuttum ben zaten.
Tabiki Ya Kabul etmem
Cevap
59Cevap
Kiskanirim bir ara fahriye evcenin oynadigi filmleri ve dizileri hemen degistiriyodum iyice giciklanmistim.
Biraz ama ben de aynı şekilde bir hayranlık taşıyabilirim. Bunun ona olan sevgimi azaltmadığını bildiğim için onun sevgisini de bununla ölçmem ve rahatsız olmam.
Candan ercetin seviyor. Hayatinin aski. Candan ercetin gelse benim adami istese buyu abla der kenara cekilirim. Hayatinin mutlulugunu yasar. Ben de olmem herhalde kederden.
Yalışıklı erkeği beğendiğim gibi güzel kadını da beğenebilirim bu beğeni görselden uzak olarak oyunculuğuna sesine de olabilir bu hayatımda ki kişi için de geçerli neden kıskanayım ki
Kıskanmam saçma geliyor bana misal ben yolda güzel bir kız görsem sevgilim kıza baksa ben bunu abes bulmam kız zaten güzel ee bende bakıyorum o niye bakmasin?
Sanatçı, manken benim sevgilime bakmayacağı için problem yok bilirsin onların gözleri daime üstlerdedir :)))
Dışa vurmadığı sürece sorun yok da ben onun için erkek fotoğraflarının olduğu yerlere girmiyorsam o da bakmasın bir zahmet
Hoşuma gitmez tabii ki hayranına şans tanıyan bir çok manken ve sanatçı varken buna bir dur demek lazım :D Ki benim adamım da şurdan aşağı 1.80 :D
Ben kimse duymuyorum oda duyamaz, onların hepsi hayal ürünü tv kapatınca hayal biter zerre ilgimi çekmez
Bunda garip bir şey yok, dünyanın en mükemmel insanı değiliz sonuçta, ama en nihayetinde, benimle birlikte zaten ;)
"Fiziksel Cazibe"ye hayranlık duyuyosa sıkıntı var...
Buna gerek yok hiç bir zaman ona ulaşamayacağı için zararsız empati kurmaliyiz bende aynı şekilde oyuncu veya sanatçıya hayranlık duyabilirim
Sanatına duyuyorsa hayranlığı, sıkıntı yok. Direkt olarak sanatçıyaysa o zaman biraz sıkar 😑🙄
Aşırıysa rahatsız eder. Yoksa kıskanılacak bir durum değil.
Kiskancligim ünlüleri kapsamiyor diye bişey yok çok kiskanrim
kıskanmam hayranlık ayrı bir şey bunu kıskanmak artık işin suyunu çıkarmak olur
hayır kıskanmam herkesin hayatında hayran olduğu birileri vardır
Aşırı bir şekilde hayransa belki biraz kıskanabilirim
Pek kıskanmam. Çünkü, benim de hayranı olduğum kadınlar var.
Kocam sezen aksu hastası.. kadını gordumu "" çıktı benim köfte dudgim "" diyor.. 😂😂
Ona hayran ama yine dönüp dolaşıp bana gelecek no problem 😂
Kıskanırım:) Ama bunun için tartışma çıkarmam tabii ki:)
-Gecen bol olsun.-
kıskanırım tabi ki benim olan bana hayranlık duysun el ile ne işi var
evet duyyo ama sadece hayranık duyyo bunuda kıskanacak bı durum yok
Kıskanmam. Çünkü bende duyabilirim. Ünlü birine hayran olması çok doğal.
Sanatını beğenebilir sorun olmaz tabi. :D Ama öyle ikide bir çok yakışıklı, sempatik vs derse :D kıskanırım tabi. ^^
@RienQuell
Sanatıyla ilgileniyorsa sorun yok dedim zaten. Ama daha fazlasına göz yumamam yani. Hem severim hem kıskanma diyen varsa da helal olsun. ^^ Bana ters...
Kıskanmam, duyabilir ama lafını açıp durursa veya abartırsa değişir
Hayir kiskanmam sonuçta bir sanatci begenmis üstelik seni de beğenmiş ki hayatindasin bu kadar abartmayin gidip onunla aldatacak hali yok heralde 😉😉
www.gazeteciler.com/data/news/1/1261729098-2.jpg yok hiç kıskanmam asd:
evet. ben jennifer lopez hayraniyim. sonradan kendisi hayran oldugunu soyledi artik kadindan nefret ediyorum. oda benim askim diyor utanmaz :(
Ben kıskanırım ama çaktırmadan gıcık olur acısını çıkarırım
Niye kiskanilsin yav hrr insan hrr insana istek besler
tabi en sevmediğim şeydir. ama şu daha önemli kalbbinin sende olması
Kıskanırım. Benim eşim içerde dizisindeki bensu soral megan fox ve adriana lima hayranı. Onlar çıkınca kıskanıyorum ama belli etmiyorum
Evet. Şöyle bir bahane türemişti zamanında : "O benim için hayali bir karakter gibi, ne var bunda kıskanacak?" 😄
Niye hayranlık duyuyor? Bana hayranlık duysun banane 😪
Abartilmadigi surece sanat alanlarindaki insanlari begenmesini ters karsilamam ama manken birine hayranlik duyuyorsa uzulurum; ama onun adina...
her insan birilerine hayranlık duyabilir ama bunu içinde yaşasın bana yansıtırsa çok bozulurum ve çoookkkk bozarım.
Abartmadığı sürece kızmam ama komik geliyo böyle fanlar falan ehehe fansa olmaz :))
Her fırsatta dile getirdiği bir hayranlık boyutuysa kıskanırım.. :)
Benmki adriana midr nedir onu takip ediyordu bir kavga kiyamet sonra baktim pisi pisi birakmis takibi
Nesine hayran olduguna bagli sarkilarini sevebilir mesela ama ona hayranim diyemez!
Dış görünüşe takıntılı basit biriyle sevgili olmam sanırım 🤔
Evet hatta yanımda bazen su cok yakışıklı dedıgınde sinir krizi geçiyorum ama kıyamıyorum
hyr duymam. Ben bir travestiyim ve genelde kendi cinsimle sevişiyorum...
Hayranlık duymak saçmalık bence. Seversin dinlersin, hayranlık ve aşırılık saçma
Kiskanmam çünkü bende EDİS in HASTASIYIM. Sonucta ulaşılmaz biri, benim kocamda bir sanatçıyı cok beğense de sorun etmem, evlendik diye adami köle etmedim, köle olmak da istemem. Gercek hayatta bana sadık olsun yeter👍😉
Kıskanırım, kişi sevgilisine hayran olur. Ancak sevgi duyabilir
hayranlık ile cinsiyet yaklasımını nasıl baglarsın ilginc
bir kişi sesiyle hayranlık bırakır sanatıyla vs
nasıl düşünce bu sendeki?
Sanatına hayran olabilir
Aşırı olmamak kaydıyla evet kıskanırım
kiskanir valla herseyi kiskaniyo.
Abartıyorsa kıskanabilirim
Sanatçı neysede manken ne ya 😂😂😂
hayır niye kıskanayımki tam tersi mutlu olurum
abartıya kaçmadığı sürece hayır
Daha neler niye kıskanayım