- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
3 ayHayır yaa. Cidden çok mantıklı düşünnüce zaten böyle insanlara hayran olmanın boş olduğunu bir kenara koyarsak :D İnsanların %99 u bu bilinçte değil ve birilerine hayranlık duyuyorlar. Bu yüzden hiç ulaşamayacağı kişilere olan sevgisi yüzünden kıskanmam. Olaya benim evrenimden bakacak olursak bir insana deli gibi hayran olmak biraz kişinin kendi öz saygısını zedeliyor, biraz da aslında karaktersizlik gibi görünüyor. Hakaret etmiyorum benim bakış açımı anlaman için yazıyorum. Çünkü bir kişiye bu kadar hayran olman demek, o kişi sana ulaşabildiğinde beni de takmadan onun kolalrına koşmanla aynı anlama geliyor aslında. Onda değilsin çünkü o seni takmıyor aslında taksa partnerini herşeyini bırakır o kişiyle takılırsın gibi bir durum. Çünkü adı üstünde hayransın ve ben hayran olduğun kişiye hakaret edince bile sinirlenip kavga çıkarırsın. Adam yanında olsa bırak bu patlıcan suratlıyı gel dese gitme olasılığı üyksek insanlar aşırı hayranlık besleyenler.
12 Yorumla- 2 ay
Hahahasafh anlayabilmen ayrı hak vermen ayrı sevindiriyor Adel hanımefendi :D
En İyi Cevaplar
2 aySamimi söyleyeyim mi, evet biraz kıskanırım. Ama böyle mantıklı bir kıskançlıktan çok, içten içe gelen küçük bir kriz hali gibi oluyor. Hani biliyorum aslında ortada gerçek bir tehdit yok ama yine de insanın egosu devreye giriyor. Ben sana şöyle söyleyeyim, o an çok da sağlıklı bir insan olmuyorum. İçimden yani o kadar da abartılacak biri mi? gibi düşünceler geçebiliyor. Sonra biraz sakinleşince kendime gülüyorum çünkü sonuçta bu sadece bir hayranlık. Ama o ilk anda küçük bir kıskançlık dürtüsü geliyor, bunu da inkâr edemem. İnsan sevdiği kişiyi paylaşmak istemiyor galiba. Ama sevgilim yok sadece olursa diye düşündüm ve cevap yazdım 😊
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Açıkçası kıskanmam. Sonuçta hayranlık başka bir şey, gerçek hayat başka bir şey. İnsan bir sanatçıyı, oyuncuyu ya da sporcuyu beğenebilir, bu çok normal. Benim için önemli olan gerçek hayatta nasıl davrandığı ve ilişkiye ne kadar değer verdiği olur. Hayranlık yüzünden sorun çıkaracak biri değilim.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 3 ayKendini cool göstermek için kıskanmıyorum diyen insan 2 yüzlüdür ve ya kıskanmıyorsa sevmeyen bir g*vattır kadın erkek fark etmez 🤪. Seven kıskanır. Aldatma potansiyeli ünlüye hayran iken bile çıkar. Bile bile kıskandırırsın o farklı ama gerçekten değişik değişik ünlüleri merak edip duran kişiden şüphelenmek lazım. Aldatma potansiyeli var. Ünlü birisi ile de aldatılabilir insan. Mesela Mehmet Ali Erbil'e masaj yapan kadın evliymiş, şıp diye kocasını oracıkta aldatmış.
21 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu adam karizmatikmiş kabul ediyorum ama sakin kalıyorum tatlım 😌🔥 Sevgilim bir ünlüye hayransa aşırı kıskanmam çünkü sonuçta ulaşılmaz bir crush çoğu zaman. Ama abartıp “evlenirim bununla” falan derse minik bir kaş kalkışı yaparım 😂 Kıskançlık dozunda güzeldir, yeter ki saygı çizgisi aşılmasın. Sen gerçekten kıskanır mısın yoksa eğlenip geçer misin? 💕
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
3 ayMerhaba,
Rahatsız olurum. Hayran olmasın. Soruyu görmek bile rahatsız etti. 😂193 Yorumla- 3 ay
Ama benim sevgilim yok. 😅
Sevgilim olduğunda hayran olduğum olmaz. He şu an mesela var, shin min a Koreli hatta çok var ama ama erkekte çok le min ho mesela 😅
- 3 ay
Heheehe aklıma ilk gelenler bunlardı normalde gelmedi de sen diyince düşündüm öyle geldi yani😅
Ona da hayranım çok güzel kadın ve çok güzel oyuncu rollerine yakışıyor 😅
Daha çok aşk romantizim sevdiğim için Kore daha çok izliyorum şu an Van Helsink izliyorum 4. Sezon 😅 vampir 😅weowww sjsjd - 3 ay
Keyifli okumalar dilerim. 😅
Ama gerçeği daha güzel olur sanki gezmek tozmak uçmak balon paraşütttt - 3 ay
😂😂😂hahaah iyiymiş o zaman güzel 😅gez toz tabi 😅kaç kere geleceğiz dünyaya 😅ben daha İstanbul'u gezmedim pişmanım ama artık içimden de gelmiyor 😅hep eşimle gezerim diyordum kısmet olmadı
- 3 ay
Yeni gelebildim. Aşırı yoğundu 2 eleman kaldık dükkanda biri çıktı. 🌸
Motorda görmüştüm ama yazamadım. Arıyorlar sürekli neredesin diye 😅
Aslında, eskiden böyle bir hayalim vardı ama eskiden şimdi onda da pek gözüm yok. Hem dünya sıkıntı kötü yahu, savaş var çoğu yerde 😅
Karadeniz turu, Türkiye turu, boğaz turu yeterli gibi 😅
Eskiden aşkım dünyam olurdu, ben zaten aşkımın etrafında pervane olur döner dururdum diye hayal ederdim şimdi etmiyorum 😅
Aşkım dünyam filan olamaz olmasın 😅sonra yerle bir oluyor filan ne gerek var sjdjdjdj - 3 ay
İyi olanlar kazansın. 🌸
Hak yolunda olanlar adil olanlar kazansın. 🌸
Hehehe 😂😅😂orası da var şimdi 😅 saçlar yakışmış 😅 askılık aldım üç tane kapı arkası uymadı 😅bende kestim biçtim uçlarını 😅 fıstık gibi oturttum montajladım 😅gelen giden fırlatıyor montunu deli oluyordum 😂 - 2 ay
Ricalarımı iletiyorum 🌸 oooo askılıktan ekstra parça çıkardım. Bir sürü oto moto bir çok şeyde kullanılır. ABS sert plastik oluyor. Plastik kaynak tamir ya da tırnaklı olan şeyler olur hani tık diye oturur 😅onlara parça için 😅
Ufaktan ayarladım yarın açmayı düşünüyorum YouTube için kanal 😅 çekicem inşaAllah bir kaç video 😅gerisi gelir 😅Oto Moto Soner 🌸 - 2 ay
Heheeh 😅an itibariyle kanal oluşturuldu. 🌸
Şimdi şöyle 😅sırada bir çok bekleyen iş ve müşteri var. Bir komşunun tavan ışıklandırması yapıldı, rüzgarlık takıldı dört kapı, dış cam sıyırıcı değişecek takım dört kapı corollo araç 😅
El freni değişecek, silecek motor mekanizma değişecek, birkaç tane daha iş var 😅
Sonra harddisk tamiri var PC tamirleri var harici iş talepleri var motosiklet 😅
Yoğunum 🌸 ahşap işi olarak sadece kulübe ve ev yapmıştım. 😅
Hayal ediyorum da pinokyo yapmak ahşaptan çooooook emek istiyor ister 😅
Aşkım olsan bütün işlerin canı cehenneme sektör eder ilk sıraya onu alırdım da 😅
Hatta çalışmalara başlardım anasını satiym 😅
Ne desem bilemedim valla 😅 aşağısı sakal yukarısı bıyık derler ya öyle kısa devre yaptım dit dit dit dit rjdjdd
- 2 ay
Hıhi 😅evde bir sürü PC var. 😅bu geçen gece atmıştım gece 3.30 civarı.
youtube.com/shorts/pSaeSefJ0nw?si=yPSwZy6G8iHfpsSr
Eskiden dükkanım vardı PC tamiri de esnaflığı sevmedim bana göre değil 😅yufka yürekli olmuyor 😅
Sonra veririm diyorlar vermiyorlar 😅sonra piyasayı sevmedim herkes vatandaşa geçir diyordu ben uygun yapıyordum 😅 bazıları bu niye ucuz derdi ne bileyim 😅 geçirmek istemiyordum kimseye 😅
Tamir hobi bende 😅mutlu ediyor beni 😅 oturduğum sitede çok kişinin evine girip çıktım tamir için 😅 şimdiler de iyi insana benzeyenlere yardımcı oluyorum 😅Allah rızası için 😅geri kalanından kaçıyorum 😂
- 2 ay
Teşekkür ediyorum senin güzelliğin. 🌸
Çocuklar hep geliyor 😅şey gitmiyorlar misafirliğe geliyorlar ama kalkmıyorlar ben şok 😂
Aileleri arıyor 😅abla abi diyorum ben git diyemem ki kalkmıyorlar napayım 😂
Abim geldi az önce ondan geciktim😅 birde Pimapen mekanizma sökmüştüm onu topladım. Dişlisi var kırılmış tek satılmıyor değişecek 😅
- 2 ay
Bende onları seviyorum hem rahat ediyorlar yanımda 😅bende aynı şekilde 😅 teşekkürler senin güzelliğin 🌸
Eskiden beri mümkün olduğunca öğretiyorum hepsine 😅 öğretmeyi seviyorum 😅o videodaki çocukların abileri talebemdi hadis-i şerif esmaul hüsna dua süre vs vb 😅 - 2 ay
Çocukkende böyleydim. Lise öğretmen şey demişti nasıl böyle çocuksu neşeli enerjiksin 😅
Bilmiyorum valla içimden geldiği gibi dümdüzüm 😅
Hiç kimseyi umursamıyorum 😅 - 2 ay
Mahallemin gençleri kolu komşu azıcık ağır ol diyor bazıları 😂 ben çoğundan daha çok oyun oynuyorum 😂
- 2 ay
Eline ne geçiyor ki ne geçer ki sektör et her şeyi herkesi. 🌸
Önce sen 😅önce senin mutluluğun önemli olan senin ne istediğin arzuladığın
Hiç kimseye göre yaşamak zorunda değiliz bir de insanları kıl etmeyi seviyorum 😅çok hoşuma kaçıyor deli oluyorlar rahatlığımdan 😅 hele iş yerinde of of of - 2 ay
Heheeh😅mesela paket fişini kaybediyorum nerde diyorlar bilmiyorum diyorum 😅geçen pos cihazı yazdırma aparatı düşmüş nerde diyorlar bilmiyorum diyorum görmedim 😅paketler karışıyor eksik oluyor 😅işime gelmeyen her şeyde geri çekiliyorum 😅 haksız da olsam dik duruyorum 😅
Boş kaldıkça da uyuyorum her yerde uzanıyorum 😂
- 2 ay
Heheeh 😅patronu ayrı personeli ayı şey ediyorum. 😅 Bazıları bir şey rica ediyor sanki rica edince yapmak zorundayız yok diyorum anasını satiym 😂rica ediyorum diyorlar bende reddediyorum 😅
Askerde de çok pis kıl ederdim komutan ayrı askerler ayrı 😅 azıcık da deliliğe vururdum 😂rahat ederdim - 2 ay
Yakışır 😅çok yoruldum parçaları düzenledim düzenliyorum 3 torba çöp çıkaracağım şimdi 😅3 tane komodin aldım plastik dört gözlü onu kurdum filan 😅
Sen Napıyorsun nasılsın 🌸 - 2 ay
Hımm 🌸ne güzel 😅spora hep niyetim var da hiç kısmet olmuyor ama çalışmakta spor gibi sanki 😅elim ayağım her yerim çalışıyor 😂😂
Hangi kitabı okuyorsun peki? 😅
Ne gerek var ya 😅aynı anda hepsini yaparsın gitme 🌸 - 2 ay
Hımm hiç duymadım valla kabusları da hiç sevmem 😅 kabusları canı cehenneme 😅 güzel rüyalar olsun 😅
Ona katılıyorum bence de sarmıyor 😅
Fark etmiştim gidip geliyorsun 😅
Peki sence niye sarmıyor sorun ne? - 2 ay
Bende uzun bir süre kapatmıştım, iyi geliyor insanlardan uzaklaşmak. 😅
Ama bir zaman sonra da canım sıkılıyor. 😅
5 yıl çok uzun bir süre oha yani 😅
Lüzumsuz insan her yerde var 😅
Reelde de çok onlar daha çok sinir ediyor beni sanali pek şey etmiyorum canları cehenneme 😅reeli de şey etmiyorum da muhatap olmak zorunda kaldıklarımız oluyor maalesef 😅iş yüzünden
Genel kalite düşebilir seninki sabit sektör et 😅 - 2 ay
Eve yeni geldim dışarıdaydım. Dört torba da plastik şişe biriktirmiştim onları komşuya bıraktım. 😅
İp atlamayı özledim çok güzel oynardım laleli bir içeriye gir 😅
İp çekmek güzeldir 😅hele karşılıklı kim kimi çekerse djdjdjd - 2 ay
Ne güzel 😅🌸😅
Mektup seksek oynardık 😅isim ebesi şarkılı yerden yüksek 😅simit 😅seksegin bir de uzun versiyonu vardı 😅 çelik çumak 😅birdir bir 😅 - 2 ay
Hatırladım biliyorum onu da 😅çocuk olmak her yaşta güzel ve oyun oynamak 😅içinden geldiğince ben oynuyorum valla 😅🌸😅
- 2 ay
Mutsuz olunca insan heves olmaz normaldir ya da bir şeyler eksik olunca. 😅Bende tam tersi her türlü var djdjd
- 2 ay
O bende de var üzülüyorum. Bugün bir cenazeye gittim komşumuz vefat etti. Hep dua ederim Allah'ım sağlıklı sıhhatli uzun ömür ver diye 🌸bende üzülüyorum
- 2 ay
O korku hemen hemen herkeste olur sanırım ailesini seven, bende korkuyorum, her hafta gidiyorum elimden geleni yapıyorum. Ne isterse alıyorum..
Güzel düşünelim iyi düşünelim murpy yasası çekim yasası
Benimde aklımdan çıkmıyor yani ama iyi düşünmeye çalışıyorum - 2 ay
Hıhi 😅evet evet evet 😅 siyah sana çok yakışıyor ama dekolte sinir bozucu 😅
Van Helsinke devam 4. Sezon 13. Bölüm 😅
Çok güzel bakıyorsunuz hanfendi djdjd - 2 ay
Ricalarrrrrr 😊
Teşekkür ediyorum senin güzelliğin 😅sen diyince tekrardan baktım gözlerime gözlerine 😅
Hımm 😅valla bizde de yok çok şükür 😅
Hani evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar normaldir ama çok kötü can acıtıcı 😅
Sevgiliden ayrılmak bile çokça yakıyorken eşten ayrılmak bilemiyorum 😅
Boşanacağımız kişi hayatımıza hiç girmesin uzak ırak olsun ayş' 🌹 - 2 ay
Valla bende 😅valla billa
Şey mesela dün dizide vampirler var şimdi tamam mı 😅vampir çok kötü deli ediyor beni çok deli ayar oluyorum filan 😅bir tane de vampirden insan olan var iri yarı ayı gibi 😅
İkisi dövüşüyor filan 😅onlara bile içim gitti 😅 acıdı şey diyorum ikisi de ölmesin kurtulsunlar ayrılsınlar filan 😅
Kötü olan öldü ama kötü de olsa onun suçu değildi seviyordum onu da 😅
Ethernal monarc King izlerken hani prenses Diana vuruluyordu orada gözlerim doldu içim acıdı yaşlar aktı ya 😅 - 2 ay
Çok isterdim duygusuz olmayı 😅bazen enayi gibi geliyor bana eşşek gibi öküz gibi 😅
youtube.com/shorts/ldj7dUfrrRA?si=KXOOtKXFgUMhFzgS
Kemal Sunal short djdjd - 2 ay
Heheeh ama video komik 😂🤣😂
Bence sen fazlası ile akıllısın 😅hiç te bile 😅hiç safa benzemiyorsun yani 😅
İşle ilgili gelişme var mı? Düşünüyor musun? 🌸
Canın sıkılmıyor mu evde home ofis iş bulsana 😅hem para gelir djdjd
- 2 ay
Adminlikte mantıklı. 😅Sende cv de iyidir 😅 üniversite var 😅 ingilizce de vardır 😅
Piyasa kötü ekonomi kötü 😅
Zaten eskisi gibi üye de yok ki 😅laylaylom çoğunluk 😅 - 2 ay
Yenileme derken ne yenilemesi?
Eskiden çok seviyordum KS yi önemsiyordum 2017 lerde güzeldi o zamanlar yeni gelmiştim 😅2020 ye kadar güzeldi 😅 - 2 ay
Vay anasını 😂ne kadar da bir yenileme gerekiyor ki?
Ulan ne saçma şey yahu bir kere kazanmışsın ömür boyu olmalı yani 😅
Öğretmenler yenileme sınavına giriyor mu hayır 😅
Tarihleri karıştırmak ponçikçeee 😅😂😅
İmlaya dikkat edesim geliyor. 😊 - 2 ay
Of of of, uzun bir süre imiş, karıştırmak normal gibi. Çok uğraştırıcı ya, formaliteleri hiç sevmiyorum. 😅
Napcan ezberinde mi? 😅 - 2 ay
Ne güzel 😅 aaa düşündüm de evet evet senin hafıza zihin maşaAllah zehir gibi valla zehir 😅çok fena çok 😅
İnanıyorum öyledir 😅😊😅 - 2 ay
Evet benimki de zehirdir 🌸 5 yaşındaki hallerimi hatırlarım. 😅
Tamir en sevdiğim şey 😅beni mutlu eden bir şey onarmak tamir etmek düzeltmek ruhumu okşuyor 😅doping gibi geliyor 😅
Bugün rahatsızdım üşüttüm sanırım sadece bagaj amortisörü değişimi yaptım ve parçaları düzenledim evi çekip düzenledim 😅orta okuldan beri tamir yaparım ortaokulda bile evlere giderdim ben 😅
- 2 ay
Sağolasın Carmindaaa, hiç halim yok zati. Telefon tamiri konusunda uzman değilim. Telefon ekran, üst cam, batarya değişimi, şarj soketi değişimi, bunları yapabiliyorum. Tablette aynı şekilde. 😅
Üst cam kırıldı benim, telefon çok düştü, sordum 2 bin dediler. 😅
Oysa üst cam 200 TL 😅çok üçkağıtçılar yahu sjdjdjd
- 2 ay
Zaten tamircilere güvenmediğim için hep kendim uğraşırım. 😅
Yok arabayı bırak diyorlar bırakmam motoru bırakmam. 😅
Hırsız çok evet çalıyorlar. Bir ara doğalgaz tamirinde çalışıyorum, müşteriler ustalardan çok benimle istişare ediyorlar bana soru soruyorlardı. Ustalar kızdı, müşteri ile konuşma, cevap verme bize sorsunlar filan dediler. 😅
Bir tane müşteri evine gittik, arızalı parçayı usta cebine attı, arızayı da farklı söyledi. Zoruma gitti, normalde müşterinin yanında ustayı çok bozmuştum, uyarı yaptı. Bu sefer müşteriden çıkınca sordum. Neden öyle yaptınız diye?
Şey dedi, parçayı yeni takmışlar, ondan olduğunu söylerse para alamazlarmış, bıraktım işi bende. 😅 Canları cehenneme djsjdjd - 2 ay
Hemde nasıl hemde nasıl çooooook çooooook. 😅
Dikkatli olmalı. 😅
Abim de çok iyidir tamir konusunda erkek kardeşim de aynı şekilde. 😅
Sıhhi tesisat boru kaynak demir doğrama mobilya her türlü yaparız 😅
Bütün tamir sektörleri sıkıntı çok nadir var iyi insan 🌸
- 2 ay
Erkek bence tamirden anlamalı eli yatkın olmalı her boka tamirci çağırmamalı ben aşkımı kıskanırım eve gelen tamirciden 😅 hayırdır yani jsjdjd
Yakışır ne güzel 😅severim öylesiniiii - 2 ay
Normal ve mantıklı yani 😅çok güzel düşünüyorsun 🌸
Eşler birbirine yardımcı olmalı ya da seven sevdiğine yardımcı olmalı 😅
Fazlasına başkasına gerek yok 😅 - 2 ay
Evet evet dimi ya zaten bende rahatsız olurum 😅
İstemem başka kadın filan 😅
Aşkım da aşkım 😅
Bende çok güzel temizlik yaparım titizimdir 😅yemek çok anlamam ama aperatif yaparım menemen mıhlama tost salata çeşitleri 😅gözleme 😅makarna 😅bunlar geldi aklıma 😅 - 2 ay
Hemde nasıl. Balık et tavuk ızgara tava her türlü mangal yakılır. 😅Semaver demlenir. 😅
Balıktan da iyi anlarım levrek çipura istavrit hamsi sarikanat çinekop uskumru 😅
- 2 ay
Mangal hayalim de vardı 😅ama sadece mahallenin çocuklarını götürdüm komşuları bir de ailemi 😂Allah sağlık sıhhat versin sen ve ailene 🌸
- 2 ay
Zaten benim ki de sevgili ileydi aşk ileydi 😂kısmet olmadı. 😅amin inşaAllah 🌸ama gözlerim önünde hep hayali oluyor dizi film izlerken hayal ediyorum sanki bizi izler gibi 🌸 canımız sağolsun 😅
- 2 ay
Amin inşaAllah da ahirete de kalabilir. Çok da önemi yok. Önceden önemliydi elimden geleni de yaptım ama hüsran. 😅
Buna katılmıyorum. Doğru kişi olunca falan filan anca sömürür kullanırlar 😅
Doğru insan tek başına önemsiz karşındaki de doğru olmalı 🌸
Yoksa hüsran 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Nasıl bir hayranlık olduğuna bağlı. Duruşunu, sanatını falan beğenmiyorsa sorun değil, bedensel bir hayranlık ise sıkıntı. Güzelliğini de beğenebilir ama hayranlık başka bir boyut.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
3 ayCanı isterse baksın, beni ilgilendirmez
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 3 aySevgilim benden başkasına hayran olamaz.
30 Yorumla Hayır tepki göstermem, sonuç olarak bende bir ünlünün hayranıyım. Hatta 3 ünlünün hayranıyım. Oda hayran olabilir. Normal , dün burada gördüm, bella hadid hayranı olmasında kimin hayranı olursa olsun mk. Yani hayran oldugu kişininde normal düzgün özelliklerine hayran olsun. Sapıklıklarına degil
10 YorumlaYo bende hayranım severım onun gbı karekterlı ınsanları. ama kıskancak bısey yok sonucta sevmek baska o baska.. atatürk ü sevıyorum dıye mı kıskanıcam seni öyle düşün. ama cinsel anlamda dersen işte ozaman saçmalar ve kıskanmazsan zaten büyük ihtimallede geyik adam olursun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Bu adam kıskanılır mı hiç bu adamın yaptığı iyilikler biroere dğşünülür niye kıskanır ki insan bir ünlüyü ayrıca adı üstünde ünlü herkes birilerine hayran olmakta özgür aynı şey biz erkekler içinde geçerli yani iki tarafın da kıskanması gereksiz oluyor bence böyle bir olayı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
3 ayPokunu çıkaracak kadar olursa evet rahatsız olurum ben bunun zekasını nasıl oldu da önceden farkedemedim diye 😂
19 Yorumla- 3 ay
Yok valla olmadım oyunculuğunu sevdiklerim oldu tabi keanu da bunlardan biri ama hayranlık 😂
- 3 ay
Hangi ünlünün gerçekte kim olduğunu biliyoruz allasen 😂
- 3 ay
Tamam hayransın anladıkta niye kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun 😂
- 3 ay
Laf ağızdan çıktı artık geri almak ayıp olur 😂
Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. 10 yaşımdan beri Jason Statham'a hayranımo yüzden o da herhangi birine hayran olabilir sonuçta hiçbirimiz hiçbirine ulaşamicaz
111 Yorumla- 3 ay
@mtaliaplt Bütün kızlar Brad Pitt Tom Cruise derken siz Jason Statham diyerek farkınızı ortaya koydunuz hanımefendi :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayNiye kıskanayım ki o kadar değil yani sadece kafasını koparıp gt. töne sokarım 🤣
12 Yorumla- 3 ay
Her zaman ki gibi 🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bence sevgilimin bir ünlüye hayran olması normal de olsa aşırıya kaçmaması lazım. Mesela bir konserine gitmesi veya posterini asması sorun değil ama sürekli onunla ilgili konuşması, kıyaslaması vb. şeyler rahatsız eder.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
3 ayO Ünlü Orpusu Garanti Elimde Kalır Hayran Olamaz İzin Vermem Sevgilime
12 Yorumla- 3 ay
Sevgilime Hayran Olamaz İzin Vermem
- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
3 ayUlaşamayacağı için abartmaya gerek yok Ado 🤣
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani taraftarı diilim yanlış anlaşılmasın ama vikinglerdeki Ragnar'i tek geçerim
18 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Gençlik yıllarınca Angelina Jolie'ye hayran olduğu için ve evlenince onun resimlerini kitapları arasında bulduğum için hepsini yakmıştım. Bu da böyle bi anı
10 Yorumla
3 ayKızlar sevgilinizi seviyorsanız onu asla boyle seyler soylemeyın. Benım ex kenan yıldız cok ıyı flan dıyordu gıtıp onun kactane edıtını beyenmıstı ardarda bu benı cok yaraladı yanı. Ne sozle nede davranısla gostermeyın boyle bı durumu cıddı sekılde sogutucu cukun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 3 ayEver kıskanırım zaten yasalarda bir erkeğin veya kadının farketmeksizin eşini aşşagılaması vay efendim bunun kadar güzel yakışıklı vs değilsin demesi boşanma suçudur.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı. Kıskanmam sevgilim bir ünlüye hayran olabilir bir şarkıcının şarkısını beğenip dinleyebilir bunlar en son kıskanılacak şeyler ki bir ünlü benim sevgilimi ne yapsın? :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayMesela o kişi sen olsan tenine değen saç telinden bile kıskanabilirm
14 Yorumla- 3 ay
Şimdi sana ne mesajlar geliyordur. d
- 3 ay
Başka yerden geliyordur burası şart mı nfnfmf
3 ayCinsel içerikli rollerde oynamış bu yönüyle ünlüyse Scarlett Johanson ve Sdney sweney gibi.. kıskanmayı bırak artık sevgilim olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
3 ayKorumacıyımdır ama kıskançlığın K'si yok bende. Benimle alakası olmayan bir karakterse sorgularım sadece hani "zevkin bu mu yani cidden" diye.
10 Yorumla Fırsat bu fırsat diye düşünüp bende başka ünlü bir kadına hayranlığımı belirtirim hazır malzeme var yırtarız ))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
3 ayEski sevgilim serenay sarıkaya hayranıydı. Serenayı takipteyken engel atmıştım dkddkdks
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Kıskanmam. Benim de hayran olduklarım var hckchsbxncnc
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sorun etmem bende bir ünlüye hayranım 😂 tahmin etmemek de zor değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
3 ayÖyle şeylerden neden kıskanayım ya kızı zaten ben almışım ben kazanmışım
10 Yorumla Kıyas yapmadığı sürece normal derim. Kıyas yaparsa alır cevabını.
13 Yorumla- 3 ay
Kiyas yapar ki ama sana saygısı varsa dile getirmez ki bence kırmızı cizgin saygı olsun
- 3 ay
@Fanidunya0702 Emin ol seven sevdiğini kimseyle kıyaslamaz. Ailem beni bilir benim olan benimdir kıyas asla yapmam. Kıyas ediliyorsam orada durmam. 😉
- 3 ay
İşte senin kendine saygın var ondan yoksa zihinde oluyor bence bu arada tebrik ederim seni o saygıyı kazandığın için her kadın başaramıyor bunu =)
3 ayKadın hayran olduğunu sever, kıskanmayan varsa garip
10 Yorumla
3 ayHayır ben de sıkarlet cohensına hayranım alla alla
10 Yorumla
3 ayKıskanırım tabiki neden kıskanmayayım seven insan kıskanır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Çok sağlıklı bulmuyorum. Sevebilir ala hayranlık no
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
3 ayKıskanmam da mal bulurum ünlü hayranlıkları düşük ıq belirtisidir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
3 aykıskanmak değil de soğutur beni. hayranlık psikolojisini çok sağlıklı bulmuyorum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ee yani 😅 Benden başkasına hayran olmasın ben daha yakışıklıyim 🤭 bende başka kıza bakmam tabiki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Kim ki? Süpriz yapıp o ünlünün yanına gitsek görse. Ne mutlu olur deme keyfine
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayBende bir ünlüye hayran olduğum için kıskanmam büyük ihtimalle 😃
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bunlara harcayacak vaktim olmaz yüksek ihtimalle.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
3 aykıskanırım kızarım ne münasebet beni beğenecek bir tek
10 Yorumla
3 ayTürk versiyonu var bunun ama fakir diye kimse yüzüne bakmıyor 😃
12 Yorumla- 3 ay
Konyalı john wick yaz çikar 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 3 ayHayır kiskanmam
10 Yorumla
3 ayKıskanırım evet sadece bana hayran olabilirrr
12 Yorumla- 3 ay
Yok olamaz sadece ben olabilirim hayatında sjdjd
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kıskanırım maalesef
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ayKıskanmam niye kıskanayım msmsjsj
13 Yorumla- 3 ay
Ay deli onlar galiba jsndjsjsjs
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Bu adama bende hayranım.
12 Yorumla
u 3 ayÇocukken büyüyünce bulup evleneceğim diyordum djfdjfhd
- 3 ay
İmkansız aşk 😬
Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Evet insanın içini sıkar bu olay
30 Yorumla
3 ayAşırı bir hayranlık beni çok rahatsız ediyor
10 Yorumlazten hayran olduğu var ve kıskanmıoyrum tabiki de
10 Yorumla
3 ayEvet ünlü crush ı varsa doğru kişi gelirse aldatırım gibi oluyo
10 YorumlaEvet tabiki hayırdır ya benden başkasına hayran falan olamaz
10 YorumlaYaşadım desem yeridir kıskanıyor insan tabikide bide yeni adetler ünlü crash im diyorlar 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 ayKıskanırım ama belli etmem
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı. Evet kıskanırım
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. O kadar da değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 963 cevap paylaştı. Jensen ackles varken bu kimmiş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Hiç sevmem öyle şeyleri
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kıskanırım kiskanmisligim oldu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
3 ayTabiki olmaz öyle şey
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
3 ayNe derece hayran olduğuna bağlı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Kıskanılacak bişey yok bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
3 ayHayranlık kıskançlığı gerektirmez.
10 Yorumla - Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne