Boyle br serefsizligie devam etmem Basima geldi bundan 4 ay once Bana seninle evlenecem dedi ciddiyim dedi ne masalar elde edene kadar Neyse aradan 3 Ay gecti ve ben salak gibi asik oldum sevdim guvendim neyse en buyuk pismanligimi onunla yasadim😔 Bana ks bakma hazir degilim ne ciddi bir iliskiye nede evlilige dedi bana
Ay bende, nasil bildin? Bende senden nezaman kurtulacagimi dusundum, lafi getirdin simdi sana soyleyebilirim- nefesimi ve zamanimi sana harcadigim icin bana lanet olsun cok sıkıldım senin gibi medioker birinden. Hadi- sana da bye-bye!
benim hoşlandığım bir kız vardı ama oynak bişeydi evlenebileceğim biri değildi.. bu olayı ona söyledim, dedim ki evlenemeyiz ama takılmak istersen takılalım 5-6 ay takıldık seviştik şimdi oda evli bende.. çağırıyorum ama artık yaklaşmıyor :(
eğer öyle diyorsa senin hakkında şüpheleri var demektir kararsızdır seni henüz tanıyamamıştır seni tanımak istiyordur seni ileride tanırsa seninle ciddi bir ilişkide yaşamak isteyecektir tabi ileride kafasındaki soru işaretlerine cevap bulursa
dediğini yapıyorlar evlenmiyorlar geleceklerinde yok olcaksın hep. ben yaşadım biliyorum istediğin kadar emek ver zaman harca sevgini göster seni tanısın farketmez değişen bir şey olmuyor yolun başında kaç kurtul sonrasında daha acı oluyor. yaratıcıyla papaz oldum kendımle papaz oldumm onla papaz oldum olan bana oldu be. sana da yazık. başkalarına bak. enazından başkalarıyla belki bir şeyler olurdu geç kaldım demezsin.
Yalan söyleyip beni uzun bir süre oyalayacağına en başından niyetinin bu olmasını bana bu açıklamayı yapmasını hoş bulurum ve bende ona göre hareket eder, popona tekmeyi koyarım. Gizli saklı kaçamaklarla işim yok. Olmayacaksa zaten ilerde de olmayabilir ciddi olan bir ilişki bile bir anda bitebilir zaten buna bir şey yapılamaz.
"böyle terbiyesizlik olur mu ya hayvan herif o kadar vaktimi harcadıktan sonra böyle salak salak konuşma cesareti gösteriyosun bide hayır böyle bir insan olduğunu bilsem bırak o kadar vakit harcamayı 10 salise bile ayırmazdım senin gibi karaktersiz birinin sevgisi şahsıma hakaret olur yıkıl karşımdan benim olduğum hiçbiyere de 1 km bile yaklaşma " derdim olmasini birak dusundugumde bile sinirleniyorum sfagsgs
Bence acikca soylemesi iyi ona gore dusunursun sende onu hayatinda biryere koyacaksan. Eger iyi vakit gecirdigim biriyse ve kafamda evlilik dusuncesi yoksa devam ederim. Zaten selam veren evlencez diyorr bu durustluk bemce daha iyi.
İnsan bu konuyu şartlarına ve durumlarına bağlı olarak değerlendirmeli. Ciddi ilişkide, beraber olmak için evliliği ön görenlere samimi gelmiyor ve dalga geçermiş gibi geliyor.
istemiyorsa olmaz sonuçta ilerde fikrinin düşüneceğini sanıp devam ettirirsek zaman geçtikçe daha çok alışırız ve ilerde bitmesi daha zor daha ızdıraplı olur. Kaçımız hayatımızı gerçekten beraber bitirmek istediğimiz insanlarla bitirebildik?
Yolun açık olsun , benim gönül eğlendirmek gibi bir düşüncem yok sevdiğim insanla hayatımı birleştirmek isterim sende bunu istemiyorsan devam etmemizin anlamı yok derim !
Seçeneklerden hiçbirini seçemedim. Hiçbiri benim fikrimce değil. Eğer ben onu sevmiyorsam yol yakınken bırakırım. Ama seviyorsam çekeceğim var demektir.
oyşş bebegim heralde yani seninle evlenebileceğimi düşünmüş olamazsin dimi diyip hunharca kahkaha atarim😄😂😂😄😂😄😄😂 adam şok o dakka da bana aşık olur zaten ajsjsjsjsjj😂
Yani açıkcası kendimi riske atıp fikrini değiştirmek için elimden geleni yapabilirim ama ruhen buna yeterli durumda değilsem sonunu bildiğim bir şeyi devam ettirmenin anlamı yok deyip kestirip atarım.
bunu degıstırırım dıyıp uzun sure acı cektım ama her zaman oldugu gıbı bır bok degısmedı pısmanlıgımla kaldım. sakın ha boyle dıyen bırıyle devam etmeyın. gercekten seven kaybetme korkusu duyar bunu soylemeye cesaret edemez.
Bunu önceden söylemesi iyi olur sorudaki gibi çok sonra birşeyler paylaştıktan sonra ve bağlandıktan sonra hüsran ve acı verirdi oyüzden başlamadan bitirmek gerekir zaman kaybettirir
En İyi Cevaplar