İçeriği ritmi ile okumamam peki iyice manyak olmuşum 😅 şu an buna benzer bir durum yaşıyorum sanırım uzun zamandır erkek arkadaşım var adını koyamadık bu ilişkiye iki ay oldu konuşuyoruz ama hala biz neyiz modundayız ilişkiye hazır olmama nedeni de önceki ilişkilerinde çok üzülmüş o yüzden ağırdan almak istiyormuş gerçekten bir geleceğimiz olsun istiyormuş o yüzden üzüleceksek en azından en başından üzülürmüşüz. Yahu 2 aydır alıştık birbirimize zaten konuşmayı kessek daha mı az üzüleceğiz bu nasıl bir mantıktır. Bence böyle kasıntı olmak güzel bir şey değil ya ben de ilk başta anlayış gösterdim ancak belirttim net olmayan şeyleri sevmiyorum o yüzden kararını bir an önce ver birbirimizin oyalamayalım diye son noktayı koydum
Sevmiyorum , kullanmak istiyorum kabul edersen demek istiyor. Tabi ki ayrılmalısın, iletişimi komple kesmelisin. Ayrıldık ama arkadaşız ayağına yatmasına izin vermemelisin.
Artık flört edecek sevgili modunda olacak yaşı çoktan geçtim bu yüzden kimseyle vakit kaybetmeyi doğru bulmuyorum, Allah'ın emrettiği şekilde evlilik yapmak isterim. Bunun içinde imkanım yok ama olsaydı evlenmek isterdim. Ayrıca böyle diyen birisi zaten beni de kendisini de mutlu edemez, böyle insanlar yüzünden insanın zamanı boşa gider duyguları boşa geçer. Ömür kıymetli ne olsa? Bugün varız yarın yokuz, o yüzden herkes kendi yoluna derim ve uzak durmayı tercih ederim. Ama gerçek hayatta hiç ilişkim olmadı öyle bir yıllık uzak mesafe ilişkilerini de saymıyorum, çünkü gelip geçici heves başka bir değil.
Ben anlayabiliyorum böyle insanları. Eğer insan birinden ciddi anlamda etkileniyor, seviyorsa o dış engelleri çözebilir. Ama engel insanın kendi içindeyse ask yaşamaya korkuyorsa, güven problemi varsa , üzülmekten , kaybetmekten korkuyorsa haklı sebepler bunlar der anlarım. Karşımızdakini anlamaya çalışmamız gerekiyor bu durumda. Seviyor ve size gelmiyorsa cidden haklı nedenleri vardır.
Sevme beni senin sevmelerine kalmadım🎶 olurdu 😄😄sizi zamana bırakani siz birakmazsaniz hayat sizi harcar gerek yok belirsiz ilişkilere bize net insanlar lazım seçenek değil tercih olmaliyiz😄😄
Olabilir iliski sorumluluğu yükü kaldırabilecek psikolojide Şu an olmayabilir ama birçok insan bu kadar masum bi sebeple iliskiye hazır değilim demiyordur