Belki henüz erkendir ve daha tanımaya ihtiyaç duyuyordur, bu açıdan da bakmak gerekir. Yalnız kişi daha iyi bilir değerlendirmesi lazım hareketlerinden.
Başımdan geçti külliyen yalan ya seni beğenmemiştir ya da zaten devrede daha iyi birisi vardır şutla geç kavga etmeye değmez seven isteyen adam bahaneler üretmez
Alakası yok herkes evlenmek zorunda değil adam yapamayacağını biliyor yapamayacağı bir işe girişmek istemiyor ne yapsın bilinçsizce evlenip hem kendine hem hayatına aldığı kişiye zulm mü etsin herkes evlenmek zorunda değil anlayın artık bunu
Bazı insanlar sorumluluk almaktan korkarlar. Bu yüzden karşı tarafın açısından da düşünmek gerekiyor. Geçmişte bu konuyla ilgili travmaları da olabilir tabii, bilemeyiz
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aynısını bir adam bana demişti. Tam bi manipülatör ustası bir şeytan. Beni parmağında oynattı alçak herif
Ciddiyet konusunda karamsarım. Çok ciddi aşırı ciddi olduğumu ve çok ciddiye aldığımı fark ettim. Ama bunu diyen biriyle ancak eğlenirim. Oda bende yok. Olduu görüşürüz...
Bu durum kişisel tercihlere bağlı olarak farklı tepkilere yol açabilir. Önemli olan açık iletişim kurarak duygularınızı paylaşmak ve beklentilerinizi anlamak olabilir.