Genel olarak yorumlara baktım da herkes sevişmiyorsa doğru erkektir modunda gitmiş. Ne alakası var anlamadım yani. Sevmek ne kadar doğal ise sevişmekte öyle. Allah size sadece kalp vermedi ya, duygu verdi, arzu verdi, his verdi. Götü yiyen erkek sevişirde sorumluluğunu da alır. Çoğu erkek duygularını dışarı vuramaz. kardeşim gibi sürekli seni seviyorum diyen erkekle olmaz asıl. Gözlerinin içine bakması falan denilmiş. Gözlerinin içine bakmayan adam sevmiyor mu yani? Ya çok ait olduğu için uzun uzun bakamıyorsa da, sevmiyor mu diyeceğiz yani. Benim erkek arkadaşım aylardır sadece 3 ya da 4 kez seni çok seviyorum demiştir. Ama öyle bir herşeyim deyişi var ki bana dünyalara değişmem. En güzel seni seviyorum demesinden daha anlamlı geliyor bana. Her gece iyi geceler demeden uyumuyoruz. Her sabah uyandığında ilk bana günaydın yazar. Gün içerisinde telefonda pek konuşamayız. Ama akşam işten çıktığı gibi arar. Aşağıda yorumlardan birinde her dakika her saniye seni hatırladığını belli etmesi falan filan denilmiş. Gün içerisinde deli gibi çalışıyorsa ve bundan dolayı yazamıyorsa bu şimdi hatırlamadığını mı gösterir yoksa günlük hayatta işin getirilerinden dolayı sorumluluklarının farkında olup çalışması gerektiğini mi?
Her erkeğin sevme yöntemi farklıdır sevgili arkadaşım. Onu iyi analiz ederek bunu en doğru sen anlarsın. Bak herkes farklı bir şeyler yazmış. Şimdi en doğru hangisi nereden bileceksin? Bilemeyeceksin... Sevgisinden sevişen de var sevişmeyende. Gözlerinin içine bakıp seni seviyorum diyende var gözlerine bakmaya utanıp günün nasıl geçti diyen de? Hadi gel de ayırt et şimdi.
kesinlikle yanlis sevmek kadar sevismekte ancak o kisiyle evlendigin zaman dusunebilirsin bizlere gore tabi size gore nasil bilinmez seven adam dedigin gibi dusunmez. Eğlenmelik kiz hise dusunur her türlü.
18 ve 20 yaşındasınız. Elbette herkesin düşüncesi o yaşlarda daha farklı oluyor. Bacak arası mevzusu değil ki bu durum. Sizlere bu konuda diyecek birşeyim yok. Gereksiz polemik olur bu ancak.
gene yanlis sahsi gorusum gercekten evlilige kadar dusundugum sevdigim biri icin cinselligi bu kadar erkenden dusunursem kendimden igrenirim sevme boyle bisey bence. Eyvallah o is allahin emri ama evlendikten sonra. Takilmalik olursa dusunur insa cinselligi ama sevince o ia oyle olmuyor
senin icin neler yaptigindan anlarsin, senin icin nelerden vazgectiginden, belki sevmedigin kötü bir arkadasi vardir ona iyi gelmiyen ondan vazgecer sen mutlu ol diye, kizlarla alakasi varsa hepsini bir kalemde siler gerekirse numarasini degistirir, seni üzünce seni kaybetmekten korkar, siddetli bir kavgadan sonra ondan ayrilicaksin diye aglar, ne yapsa haber verir, sen nerde oldugunu bil merak etme diye, hastalandiginda biseye ihtiyacin var mı bir sekilde getirim der, senden bir kac saat haber alamasa merak eder, kiskanir, kiskancligin siddetine göre kisitlar, bekar kiz arkadaslarindan korkar, biriyle tanisip seni onun arkadasina yapmak isterler diye, erkek arkadaslarin ne kadar da kardes gibidir desende istemez, ilgi gösterir, kücük hediyeler alir, ya da kendi eliyle biseyler yapmaya calisir, odasina resimlerinizi asar, telefonunda resmini ekrana koyar, her telefona baktiginda seni görsün diye, seni ailesiyle tanistirir, arkadaslarina anlatir, isyerinde senden bahseder, bir erkek cesitli yolarla gösterir sevgisini
Her gün ilk günaydın ondan ise, kahvaltını, öğle yemeğini, akşam yemeğini yedinmiyi duymadan rahat edemiyorsa, günde sık sık seni merak ediyorsa, her anında seninle olmaya gayret ediyorsa, en güzel şarkı ve şiirleri seninle paylaşıyor ise, seninle sık sık karşılaşıyor ise, her güzel şeyi gördüğünde bak ne güzel diyorsa veseni çok ama çok sevdiğini hep söylüyorsa işte ve dahası ile seni hayatında istiyor ve alıyorsa o sana sırıl sıklam aşıktır. Al onu ve kal onunla...
tolstoy un insan ne ile yaşar diye bir kitabı (ya da hikayesi diyelim) var. o kitaba göre ve bana göre insan ne ile yaşar sorusunun cevabıdır sevgi. hele ki bir de karşı taraftan sevginize karşılık alıyorsanız tadından yenmez, dünyanın en mutlu insanına dönersiniz, dünya yansa umurunuzda olmaz, yüzünüzde her daim hafif bir tebessümle mal gibi ortalıkta dolanırsınız sanki çakır keyif gibi. fakat şöyle de bir durum var ki karşı tarafın size olan sevgisinin bitmesi. dünyanın en bedbaht insanına da döndürebilir, ömrünüzden ömür alır, gamdan kederden yaşayamaz hale de gelebilirsiniz sevildiğinizi hissetmemeye başladığınızda
2 günde 1200 kilometre yol gittim otobüslerle, 9 aydır para biriktirdim ve a101 in içinde 3 dakika görebildim , ne dokunabildim ne sarılabildim aile yüzünden inceden ince kokusunu aldım gülümsedik sonra da geri dönüş yolu
@sinannn07 kardeşim şimdi gel dese 2 dakika göriyim diye yine giderim, sıkıntıhı veren allah sabrı da vermiş, bişey istiyosan uğraşman çabalaman lazım, sabır lazım emek lazım, inşallah dediğin gibi olucak açıcak çiçeklerimiz kardeşim
erkeklerin sevdiğini anlayamazsın çünkü en çok seven erkek bile elini tutarken yanından geçen kızın gözlerine kalçasına felan bakar yani düşün sorsan aşıktır ölür senin için ama sen cepte olursan o abur cubura devam eder yani kısaca arkadaşım erkek milletinin ne sevdiği belli ne sevmediği..!
Pantolonu Sıyırıp indir. Eğer bakmaya utanir kafayı çevirirse gerçekten seviyordur. Seven bir insan böyle şeyleri sadece evleneceği kadina vakti geldiğinde düşünür. Evlenlemeden önce düşünmesi Eğlencek kadın aramasindandir. Benim düşüncem. Başkalarını bilemem.
reis yorumlar arasindaki en iyi açıklama budur degin gibi seven insan karsisinfaki icin cinsellik asla dusunmez seviyorsa tabi.*(yorumun efsane agzina saglik)
Seni hep arayıp soruyorsa, merak ediyorsa, seni hep mutlu etmeye çalışıyorsa, kötü olduğunda hep yanında olmak istiyorsa uzakta oturuyorsa bile varlığını bir şekilde hissettiriyorsa, sana derin derin bakıyorsa, sahipleniyorsa bil ki gerçekten seviyordur :)
en önemli özelliği fedakarlıktır. Bakın herşeyinden vazgeçen anlamında söylemiyorum. Fedakarlık bazen unutmayı bile gerektirebilir. Sevdiği için canından bile vazgeçebilmek obsesifliktir. Ancak gerçekte seven erkek gerektiğinde sevdiğinin mutluluğu için vazgeçmeyi de bilecek.
Çekinerek konuşur göz teması kurmaz mesela ben sevdiğim kızın kankalarina sürekli ve yanlışlıkla kızın ismiyle hitap ediyorum eğer gerçekten aşıksa yanında bulunmaktan zevk alır ayrıca hem kibar davranıp hemde kanka ya da kardeşim demiyorsa zaten senden hoşlanıyordur kardeşim
Hiçbir şeye gerek yok sevgiyi kelimelerle anlatmazsın eğer yaptıklarınız düşünceleriniz hisleriniz bir oluyorsa gerçekten seviyordur / seviyorsunuzdur. Gerçek aşkı herkes yaşıyamaz eğer bunlardan hiçbiri olmuyor ise evet belki hayat boyu evli kalabilirsniz ama hayattan sonra evli kalabilirmisiniz orası sıkıntı.
Yapmış olduğu fedakarlik göstermiş olduğu ilgi ve sevgisinden her şekilde belli olur bundan emin olmak içinde zaman gerekli dibini görmediğin suya atlamamak gibi!!!
Erkeğin amacı bellidir, karşısındaki kadını cinsel amaçlarla kullanmak. Eğer bunu yapmıyorsa, tamamdır işte; seviyor. Çünkü ya seks, ya sevgidir olay. Bu konuları açmıyorsa, konuşulmuyorsa, o doğru kişidir. Açanlardan uzak durun.
bir erkeğin beni sevdiğine nasıl ikna olurum. beni merak ederse, triplerime katlanırsa ne kadar kızsada bağırsada bana sonunda benden özür dilerses sonunda mutluluk varsa gerçekten senle mutlu olmaya çabalıyorsa seviyor demektir
sevdiğin emin olabilirsin ama sevildiğinden olamazsın bence hep bir soru işareti ilişkinin ilk zamanları çok hissedersin sonrada azalır. Ama bir erkek seviyosa kırmaz vazgeçmez en zor zamanında yanında sana dayanamaz bence.
Bakışlar bile bazen bizi aldatabiliyor, bence her hatada kavgada bir şekilde konuşup gözlerinin ta derinine bakıp senin gönlünü almaya çalışması seni bırakmayacağının göstergesidir.
şu şekilde anlarsın ki senin iiçin fedakar mı? senin için neleri göze alıyor, ve cinsel istekte bulunuyor mu? mesela bir menfaati ugruna seni tercih ediyor mu?
Bunun çok net cevabı var. ''SEVDİĞİNE KIYAMAYAN ADAMdır'' Üzülmene kıyamaz, Acı cekmene kıyamaz, göz yasına kıyamaz, kırılmana kıyamaz.. Kırıp geciren ve sevdiğini söyleyen adam hastadır..
merhaba sevda günaydın bence buluşma günü tlf konuşurken heyecanlı bir ses tonundan , bulustuktan sonra gözlerinin içine amansızca bakışları sarılırken titreyen bir el hisssediyorsan iste bu erkek gerçekten sevdiğini belli eden erkek. tabi ki bu bana göre.
Seven neden kiyamaz bir aciklayin yahu Ayrica da sevmek de bir birliktelik yasattirabiliyo Ama ne demişler sevildiginden emin olamazsin sevdigin kadar...
Sürekli sever.. ilgilenir sahiplenir mutlu olur senle yaşar uzaktaysa özler özledigini hisettirir.. dünyasının merkezi yaöar... b şıkkıda içgüdülerimle
Arada davranışlarıyla seni düşünmesi korumasıyla birşeyler hissebilirsin ama hiçbir zaman emin olamazsın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ilk buluşmamızda mal gibi olmuştum sadece gülümsüyordum.. gözlerine bakıyordum. elini mi tutsam elimi omzunamı atsam die düşünüyordum hep ne yapacağıma karar veremiyordum.. sürekli onu düşünüyordum.. sorunlarına yardım ediyordum hayatım o olmuştu...
@vanilyam sonra.. ben onun için çok şey yapabilirdim ama o yapamazdı.. yalanlarını yakaladım affettim sonra tekrar yalan söyledi artık her doğrusundan bile şüphe ediyordum... olmuyordu
@vanilyam aşk diye bir şey var... ama karşılıklı olanı zor.. ilk ben sevdim onu.. o sadece beni sevmeye çalıştı ama benim kadar sevemedi.. bundan ibaret sadece
@AhuRanİ Sensiz yaşayamam diyip aşk kelimesini kirletenler, üç gün sonra başka hatunlara senden bebeğim olsun istiyorum diyecek kadar ironi içerisindeler. İnanmayın erkeklere... Gerçek sevgi gebelik gibidir 9 aydan önce oluşan doğumlar gibi beraberinde rik taşır.
Ben kendimi anlatamıyorum. Yaşa gör diyorum. Okumasını bilene her insan bir kitaptır..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkelerin sevgisini anlamak kolay is asil mesele onlarin sevgisini sabit tutabilmek bir hafta once seni seven erkek bir hafta sonra seni yari yolda birakabilir
En İyi Cevaplar