• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Bir erkeğin gerçekten sevdiğini nasıl anlarsın?

SevDaM
SevDaM Takip Et
Xper 7 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
12
Yapay Zekaya Sor
Kızlar, erkeğinizin sizi gerçekten sevdiğine nasıl ikna olursunuz? Beyler, sevgilinize kendinizi nasıl anlatırsınız?
Bir erkeğin gerçekten  sevdiğini nasıl anlarsın?

Bir erkeğin gerçekten sevdiğini nasıl anlarsın?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Minie88
    Minie88 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 76%
    +1 yıl

Genel olarak yorumlara baktım da herkes sevişmiyorsa doğru erkektir modunda gitmiş. Ne alakası var anlamadım yani. Sevmek ne kadar doğal ise sevişmekte öyle. Allah size sadece kalp vermedi ya, duygu verdi, arzu verdi, his verdi. Götü yiyen erkek sevişirde sorumluluğunu da alır.
    Çoğu erkek duygularını dışarı vuramaz. kardeşim gibi sürekli seni seviyorum diyen erkekle olmaz asıl. Gözlerinin içine bakması falan denilmiş. Gözlerinin içine bakmayan adam sevmiyor mu yani? Ya çok ait olduğu için uzun uzun bakamıyorsa da, sevmiyor mu diyeceğiz yani.
    Benim erkek arkadaşım aylardır sadece 3 ya da 4 kez seni çok seviyorum demiştir. Ama öyle bir herşeyim deyişi var ki bana dünyalara değişmem. En güzel seni seviyorum demesinden daha anlamlı geliyor bana. Her gece iyi geceler demeden uyumuyoruz. Her sabah uyandığında ilk bana günaydın yazar. Gün içerisinde telefonda pek konuşamayız. Ama akşam işten çıktığı gibi arar. Aşağıda yorumlardan birinde her dakika her saniye seni hatırladığını belli etmesi falan filan denilmiş. Gün içerisinde deli gibi çalışıyorsa ve bundan dolayı yazamıyorsa bu şimdi hatırlamadığını mı gösterir yoksa günlük hayatta işin getirilerinden dolayı sorumluluklarının farkında olup çalışması gerektiğini mi?

Her erkeğin sevme yöntemi farklıdır sevgili arkadaşım. Onu iyi analiz ederek bunu en doğru sen anlarsın. Bak herkes farklı bir şeyler yazmış. Şimdi en doğru hangisi nereden bileceksin? Bilemeyeceksin... Sevgisinden sevişen de var sevişmeyende. Gözlerinin içine bakıp seni seviyorum diyende var gözlerine bakmaya utanıp günün nasıl geçti diyen de? Hadi gel de ayırt et şimdi.

13
    9 Yorumla
    • frkn4141
      frkn4141
      +1 yıl

kesinlikle yanlis sevmek kadar sevismekte ancak o kisiyle evlendigin zaman dusunebilirsin bizlere gore tabi size gore nasil bilinmez seven adam dedigin gibi dusunmez. Eğlenmelik kiz hise dusunur her türlü.

Yorumla
    • yasinsir
      yasinsir
      +1 yıl

sevmeyi bacak arasınla karıştırma allah evet vermiş duygu haz ama hemen kullan diye değil vakti gelince kullan diye vermiş

Yorumla
    • frkn4141
      frkn4141
      +1 yıl

aynen kardesim haklisin

Yorumla
    • frkn4141
      frkn4141
      +1 yıl

valla agzina saglik

Yorumla
    • Minie88
      Minie88
      +1 yıl

18 ve 20 yaşındasınız. Elbette herkesin düşüncesi o yaşlarda daha farklı oluyor. Bacak arası mevzusu değil ki bu durum. Sizlere bu konuda diyecek birşeyim yok. Gereksiz polemik olur bu ancak.

Yorumla
    • frkn4141
      frkn4141
      +1 yıl

gene yanlis sahsi gorusum gercekten evlilige kadar dusundugum sevdigim biri icin cinselligi bu kadar erkenden dusunursem kendimden igrenirim sevme boyle bisey bence. Eyvallah o is allahin emri ama evlendikten sonra. Takilmalik olursa dusunur insa cinselligi ama sevince o ia oyle olmuyor

Yorumla
    • frkn4141
      frkn4141
      +1 yıl

saygi duyarim gorusune tabi

Yorumla
    • yasinsir
      yasinsir
      +1 yıl

@Minie88 abla bende saygı duyarım fakat ne düşünceye karışıırm nede düşüncemi değiştirim

Yorumla
    • frkn4141
      frkn4141
      +1 yıl

aynen bende

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

senin icin neler yaptigindan anlarsin, senin icin nelerden vazgectiginden, belki sevmedigin kötü bir arkadasi vardir ona iyi gelmiyen ondan vazgecer sen mutlu ol diye, kizlarla alakasi varsa hepsini bir kalemde siler gerekirse numarasini degistirir, seni üzünce seni kaybetmekten korkar, siddetli bir kavgadan sonra ondan ayrilicaksin diye aglar, ne yapsa haber verir, sen nerde oldugunu bil merak etme diye, hastalandiginda biseye ihtiyacin var mı bir sekilde getirim der, senden bir kac saat haber alamasa merak eder, kiskanir, kiskancligin siddetine göre kisitlar, bekar kiz arkadaslarindan korkar, biriyle tanisip seni onun arkadasina yapmak isterler diye, erkek arkadaslarin ne kadar da kardes gibidir desende istemez, ilgi gösterir, kücük hediyeler alir, ya da kendi eliyle biseyler yapmaya calisir, odasina resimlerinizi asar, telefonunda resmini ekrana koyar, her telefona baktiginda seni görsün diye, seni ailesiyle tanistirir, arkadaslarina anlatir, isyerinde senden bahseder, bir erkek cesitli yolarla gösterir sevgisini

3
    0 Yorumla
  • kahriman17
    kahriman17 Takip Et
    Guru Yaş: 55 , eic 81%
    +1 yıl

Her gün ilk günaydın ondan ise, kahvaltını, öğle yemeğini, akşam yemeğini yedinmiyi duymadan rahat edemiyorsa, günde sık sık seni merak ediyorsa, her anında seninle olmaya gayret ediyorsa, en güzel şarkı ve şiirleri seninle paylaşıyor ise, seninle sık sık karşılaşıyor ise, her güzel şeyi gördüğünde bak ne güzel diyorsa veseni çok ama çok sevdiğini hep söylüyorsa işte ve dahası ile seni hayatında istiyor ve alıyorsa o sana sırıl sıklam aşıktır. Al onu ve kal onunla...

1
    0 Yorumla
  • RienQuell
    RienQuell Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 31
    +1 yıl

Kapalı kalp ameliyatıyla kalbini ortadan ikiye ayırıp derinliklerde ismin yazıyor mu bakman gerekiyor. ya da şu yazımı oku;
    www.kizlarsoruyor.com/.../a89178-sevgilin-seni-gercekten-onemsiyor-mu-tum-cevaplari-iste-burada

1
    1 Yorumla
    • Carolina00
      Carolina00
      +1 yıl

Linkde bisey çıkmıyor

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

95

Cevap

89

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı.

ilgileniyorsa, kıskaniyorsa anlarsın

1
    0 Yorumla
  • Mekanik_
    Mekanik_ Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

tolstoy un insan ne ile yaşar diye bir kitabı (ya da hikayesi diyelim) var. o kitaba göre ve bana göre insan ne ile yaşar sorusunun cevabıdır sevgi. hele ki bir de karşı taraftan sevginize karşılık alıyorsanız tadından yenmez, dünyanın en mutlu insanına dönersiniz, dünya yansa umurunuzda olmaz, yüzünüzde her daim hafif bir tebessümle mal gibi ortalıkta dolanırsınız sanki çakır keyif gibi. fakat şöyle de bir durum var ki karşı tarafın size olan sevgisinin bitmesi. dünyanın en bedbaht insanına da döndürebilir, ömrünüzden ömür alır, gamdan kederden yaşayamaz hale de gelebilirsiniz sevildiğinizi hissetmemeye başladığınızda

3
    0 Yorumla
  • düzensizlik
    düzensizlik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

2 günde 1200 kilometre yol gittim otobüslerle, 9 aydır para biriktirdim ve a101 in içinde 3 dakika görebildim , ne dokunabildim ne sarılabildim aile yüzünden inceden ince kokusunu aldım gülümsedik sonra da geri dönüş yolu

12
    6 Yorumla
    • sinannn07
      sinannn07
      +1 yıl

abi çok kötü yaa elbet bizimde çiçeklerimiz açar be aga

Yorumla
    • düzensizlik
      düzensizlik
      +1 yıl

@sinannn07 kardeşim şimdi gel dese 2 dakika göriyim diye yine giderim, sıkıntıhı veren allah sabrı da vermiş, bişey istiyosan uğraşman çabalaman lazım, sabır lazım emek lazım, inşallah dediğin gibi olucak açıcak çiçeklerimiz kardeşim

Yorumla
    • sinannn07
      sinannn07
      +1 yıl

açıçak açıcak bnde inaniyorum güzel günler göreceğiz inaniyorum

Yorumla
    • ZeynepBuğlem
      ZeynepBuğlem
      +1 yıl

@düzensizlik vallahi billahi helâl olsun Rabbim daim etsin ya...

Yorumla
    • sinannn07
      sinannn07
      +1 yıl

aminn🙏☝☝

Yorumla
    • AhuRanİ
      AhuRanİ
      +1 yıl

Etkileyici

Yorumla
  • glyclll
    glyclll Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 67%
    +1 yıl

erkeklerin sevdiğini anlayamazsın çünkü en çok seven erkek bile elini tutarken yanından geçen kızın gözlerine kalçasına felan bakar yani düşün sorsan aşıktır ölür senin için ama sen cepte olursan o abur cubura devam eder yani kısaca arkadaşım erkek milletinin ne sevdiği belli ne sevmediği..!

10
    0 Yorumla
  • S2veririm-Zb
    S2veririm-Zb Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.

Pantolonu Sıyırıp indir. Eğer bakmaya utanir kafayı çevirirse gerçekten seviyordur.
    Seven bir insan böyle şeyleri sadece evleneceği kadina vakti geldiğinde düşünür.
    Evlenlemeden önce düşünmesi Eğlencek kadın aramasindandir.
    Benim düşüncem.
    Başkalarını bilemem.

2
    1 Yorumla
    • frkn4141
      frkn4141
      +1 yıl

reis yorumlar arasindaki en iyi açıklama budur degin gibi seven insan karsisinfaki icin cinsellik asla dusunmez seviyorsa tabi.*(yorumun efsane agzina saglik)

Yorumla
  • Flowerella
    Flowerella Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 73%
    +1 yıl

Seni hep arayıp soruyorsa, merak ediyorsa, seni hep mutlu etmeye çalışıyorsa, kötü olduğunda hep yanında olmak istiyorsa uzakta oturuyorsa bile varlığını bir şekilde hissettiriyorsa, sana derin derin bakıyorsa, sahipleniyorsa bil ki gerçekten seviyordur :)

3
    0 Yorumla
  • Yampirik
    Yampirik Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 72%
    +1 yıl

Arkadaşlarım bu soruyu bana sorduklarında, onlara "Merkep değilsen anlarsın" diyordum.

Lakin insan sevdiğinde karşı taraf merkep görüp binebiliyor.

Sakat işler. Yalancı sevdalar falan filan.
    Ama şu var ki gerçekten seven insanın canını biraz yakın, tepkisiyle anlarsınız sevdip sevmediğini az çok

0
    1 Yorumla
    • Sevisevo
      Sevisevo
      +1 yıl

Nasıl anlaşılır ilgisi olup olmadığı

Yorumla
  • riserdrilling
    riserdrilling Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 46%
    +1 yıl

en önemli özelliği fedakarlıktır. Bakın herşeyinden vazgeçen anlamında söylemiyorum. Fedakarlık bazen unutmayı bile gerektirebilir. Sevdiği için canından bile vazgeçebilmek obsesifliktir. Ancak gerçekte seven erkek gerektiğinde sevdiğinin mutluluğu için vazgeçmeyi de bilecek.

0
    0 Yorumla
  • muratbeyefendi
    muratbeyefendi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Çekinerek konuşur göz teması kurmaz mesela ben sevdiğim kızın kankalarina sürekli ve yanlışlıkla kızın ismiyle hitap ediyorum eğer gerçekten aşıksa yanında bulunmaktan zevk alır ayrıca hem kibar davranıp hemde kanka ya da kardeşim demiyorsa zaten senden hoşlanıyordur kardeşim

3
    0 Yorumla
  • dαrκ01
    dαrκ01 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Hiçbir şeye gerek yok sevgiyi kelimelerle anlatmazsın eğer yaptıklarınız düşünceleriniz hisleriniz bir oluyorsa gerçekten seviyordur / seviyorsunuzdur. Gerçek aşkı herkes yaşıyamaz eğer bunlardan hiçbiri olmuyor ise evet belki hayat boyu evli kalabilirsniz ama hayattan sonra evli kalabilirmisiniz orası sıkıntı.

2
    0 Yorumla
  • BirTutamAşkk
    BirTutamAşkk Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Bana hissettirdikleri ile anlayabilirim bunu ancak.

1
    0 Yorumla
  • HvidFlame
    HvidFlame Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 58%
    +1 yıl

Bunun en pratik ve güvenli yolu şudur ki; eger sen onu sevmiyorsan o seni çok seviyor demektir, eger sen onu çok seviyorsan malesef o seni sevmiyordur

11
    0 Yorumla
  • hayattanb
    hayattanb Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 57%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.

Yapmış olduğu fedakarlik göstermiş olduğu ilgi ve sevgisinden her şekilde belli olur bundan emin olmak içinde zaman gerekli dibini görmediğin suya atlamamak gibi!!!

1
    0 Yorumla
  • Bugraaltas
    Bugraaltas Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 76%
    +1 yıl

Erkeğin amacı bellidir, karşısındaki kadını cinsel amaçlarla kullanmak. Eğer bunu yapmıyorsa, tamamdır işte; seviyor. Çünkü ya seks, ya sevgidir olay. Bu konuları açmıyorsa, konuşulmuyorsa, o doğru kişidir.
    Açanlardan uzak durun.

1
    0 Yorumla
  • minikaşkk
    minikaşkk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28 , eic 65%
    +1 yıl

bir erkeğin beni sevdiğine nasıl ikna olurum. beni merak ederse, triplerime katlanırsa ne kadar kızsada bağırsada bana sonunda benden özür dilerses sonunda mutluluk varsa gerçekten senle mutlu olmaya çabalıyorsa seviyor demektir

0
    0 Yorumla
  • anonimmxyz
    anonimmxyz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28 , eic 41%
    +1 yıl

sevdiğin emin olabilirsin ama sevildiğinden olamazsın bence hep bir soru işareti ilişkinin ilk zamanları çok hissedersin sonrada azalır. Ama bir erkek seviyosa kırmaz vazgeçmez en zor zamanında yanında sana dayanamaz bence.

0
    0 Yorumla
  • Nesekalp
    Nesekalp Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27 , eic 67%
    +1 yıl

Bakışlar bile bazen bizi aldatabiliyor, bence her hatada kavgada bir şekilde konuşup gözlerinin ta derinine bakıp senin gönlünü almaya çalışması seni bırakmayacağının göstergesidir.

1
    0 Yorumla
  • alisan1990
    alisan1990 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 81%
    +1 yıl

şu şekilde anlarsın ki senin iiçin fedakar mı?
    senin için neleri göze alıyor,
    ve cinsel istekte bulunuyor mu?
    mesela bir menfaati ugruna seni tercih ediyor mu?

1
    0 Yorumla
  • llengineerll
    llengineerll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 69%
    +1 yıl

Bunun çok net cevabı var. ''SEVDİĞİNE KIYAMAYAN ADAMdır''
    Üzülmene kıyamaz, Acı cekmene kıyamaz, göz yasına kıyamaz, kırılmana kıyamaz.. Kırıp geciren ve sevdiğini söyleyen adam hastadır..

3
    0 Yorumla
  • istBurak
    istBurak Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

merhaba sevda günaydın
    bence buluşma günü tlf konuşurken heyecanlı bir ses tonundan , bulustuktan sonra gözlerinin içine amansızca bakışları sarılırken titreyen bir el hisssediyorsan iste bu erkek gerçekten sevdiğini belli eden erkek. tabi ki bu bana göre.

3
    0 Yorumla
  • Reşahaattt
    Reşahaattt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl

Gerçekten seven olunca anlıyorsun zaten bir çok yolu var çokta zor değil tabi bu her ilişkide farklı şekillerde meydana gelir :)

2
    0 Yorumla
  • Bayhiiçkimse
    Bayhiiçkimse Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

İnsan sevdiğini bilir ama sevildiğinden asla emin olamaz duygular kaypak insanlar güvenilmezdir

7
    0 Yorumla
  • İpek0216
    İpek0216 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 65%
    +1 yıl

Seven neden kiyamaz bir aciklayin yahu
    Ayrica da sevmek de bir birliktelik yasattirabiliyo
    Ama ne demişler sevildiginden emin olamazsin sevdigin kadar...

1
    0 Yorumla
  • dişiaslan22
    dişiaslan22 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 47%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.

Sürekli sever.. ilgilenir sahiplenir mutlu olur senle yaşar uzaktaysa özler özledigini hisettirir.. dünyasının merkezi yaöar... b şıkkıda içgüdülerimle

0
    0 Yorumla
  • herşeyaşkımiçin
    herşeyaşkımiçin Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

Anlayamazsın iyi rolcüler, sevende zor bulunuyor, çoğu olmuş aşk tüccarı.. aşk bahanesiyle kandırma çabaları filan, kanmayın

2
    0 Yorumla
  • Mr_psikolog
    Mr_psikolog Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl

Kızın sütyeninin kopçasını açmak için harcadığı enerjiyi onu mutlu etmek için harcadığı zaman bilin ki o doğru kişidir..

3
    0 Yorumla
  • RedDawnn
    RedDawnn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Kendini özel hissettiriyorsa, kalbi sadece o kadın için çarpıyorsa herkesten farklı bir ilgi görüyorsan

2
    0 Yorumla
  • frkn4141
    frkn4141 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 61%
    +1 yıl

sana baktinda gozlerinin ici parliyorsa seni gerçekten sevdigine inanabilirsin

2
    0 Yorumla
  • AhuRanİ
    AhuRanİ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Sevselerdi anlardım.
    Bir tanesi gerçekten sevdi yalnızca onuda ben sevemedim. Umarim mutludur. Zaten hep öyle oluyor.

1
    0 Yorumla
  • Merve41MERVE
    Merve41MERVE Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 47%
    +1 yıl

Bakışlarından en önemlisi bakışlar, aşkla ve şehvetle beğeniyle, ve seni tanımak için çaba harcıyorsa

0
    0 Yorumla
  • Gizemcikk_1627
    Gizemcikk_1627 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Gözleri, beden dili ve başka kızlara yaklaşım şekli. Daha bir sürü var heralde aklımdan seçip çıkaramıyorum

0
    0 Yorumla
  • Evinlevin
    Evinlevin Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 45%
    +1 yıl

hiç emin olamazsın bence kimsenin sevip sevmediğindden ama gözlerin içine baktığında o sevgiyi görüyorsan seviyordur

0
    0 Yorumla
  • anaconda41
    anaconda41 Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 40%
    +1 yıl

Doğal olacaksın yapmacık olmayacak.
    Sonra da saygı olacak ki ömür boyu beraber olasın.
    Saygı olmadıktan sonra uğrunda ölsem ne yazar.

0
    2 Yorumla
    • sanane9048
      sanane9048
      +1 yıl

ahahah o resim ne öyle

Yorumla
    • anaconda41
      anaconda41
      +1 yıl

@sanane9048 Mona Rıza :)

Yorumla
  • FırsatBirgünDüşer
    FırsatBirgünDüşer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 57%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.

konuşurken sesi kısılıyorsa ya da iğrenç ya da kötü şeyleri yaptırmaya kıyamıyorsa kesinlikle seviyordur. seven dokunamaz öpmeye bile kıyamaz

1
    0 Yorumla
  • Dimple_mre
    Dimple_mre Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 40%
    +1 yıl

Arada davranışlarıyla seni düşünmesi korumasıyla birşeyler hissebilirsin ama hiçbir zaman emin olamazsın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ilk buluşmamızda mal gibi olmuştum sadece gülümsüyordum.. gözlerine bakıyordum. elini mi tutsam elimi omzunamı atsam die düşünüyordum hep ne yapacağıma karar veremiyordum.. sürekli onu düşünüyordum.. sorunlarına yardım ediyordum hayatım o olmuştu...

0
    6 Yorumla
    • vanilyam
      vanilyam
      +1 yıl

Sonra?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@vanilyam sonra.. ben onun için çok şey yapabilirdim ama o yapamazdı.. yalanlarını yakaladım affettim sonra tekrar yalan söyledi artık her doğrusundan bile şüphe ediyordum... olmuyordu

Yorumla
    • vanilyam
      vanilyam
      +1 yıl

... Ve bitti. Oyle mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@vanilyam bitti.. Yani gurur falan kalmadı bende bir yandanda o yüzden bitirmek istedim.. Özlediğimi söyledim en son.. hiç bir şey olmadı

Yorumla
    • vanilyam
      vanilyam
      +1 yıl

Bence gercek ask diye bir sey yok, arkadasinda olmadigini bir kez daha ispatlamis iste

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@vanilyam aşk diye bir şey var... ama karşılıklı olanı zor.. ilk ben sevdim onu.. o sadece beni sevmeye çalıştı ama benim kadar sevemedi.. bundan ibaret sadece

Yorumla
  • __Ölümlüİris__
    __Ölümlüİris__ Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Gözüne baktımı kendini dünyadaki tek güzel varlık gibi hissedersin

3
    0 Yorumla
  • __pikachu__
    __pikachu__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 36%
    +1 yıl

Safım ben her şeye inanıyorum. Ama sevgilimin beni gerçekten kalpten sevdiğine eminimm ☺️

1
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Kalbi çıkacak gibiydi. Gözleri ışıl ışıldı. Dalar giderdi gözlerime. Böyle şeyler işte...

1
    0 Yorumla
  • burakkirak
    burakkirak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 55%
    +1 yıl

Bak anlamak istiyorsan bu kisinin olgunmu yoksa cocukmu onu ogrenmelisin tabiki karakter olarak.

1
    0 Yorumla
  • OttomanWarriors_
    OttomanWarriors_ Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

ben düzümdür seviyorum dersem gerçekten seviyorumdur

1
    0 Yorumla
  • Sevisevo
    Sevisevo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

Bazen buz gibi bazen sımsıcak davranıyorsa, gözlerini kaçırıyorsa bu durumda ne hissetmeli peki

1
    0 Yorumla
  • nuraslı
    nuraslı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

senin için ağlıyorsa kendinden çok seni düşünüyorsa ama bunu asla anlayamaz sin ki

1
    0 Yorumla
  • nağma07
    nağma07 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 75%
    +1 yıl

Sevmezler bana göre ve bu durumda anlayacak bir şey yoktur..

0
    0 Yorumla
  • heliophilic
    heliophilic Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Açıkçası pek emin olamıyorum çünkü çok güzel kazık yedim.

0
    0 Yorumla
  • Mavili23
    Mavili23 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 49%
    +1 yıl

Yorumlara bir göz attımda genel itibari ile güvensizlik hakim olmuş

0
    0 Yorumla
  • darkhawks
    darkhawks Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.

sizin telefon faturanızı yatırıyor ve kozmetık gıderlerınızı karşılıyorsa =))

0
    0 Yorumla
  • TYLER5150
    TYLER5150 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Eğer sana dokunmaya kıyamıyorsa gözlerini gözlerinden ayıramıyorsa ve seni dört göz dört kulak ile dinliyorsa bilki seni çoook seviyor...

4
    0 Yorumla
  • elayildirim
    elayildirim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 37%
    +1 yıl

Eğer sen dizlerinde uyuyor numarası yaparken , uyuduğunu sanıp sana beni bırakma diyorsa demek ki..

0
    0 Yorumla
  • duruakin
    duruakin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

ben defalarca ayrilmak istesem bile o beni birakmak istemez bana büyük hatalar yapmaz beni baskalarina anlatmaktan cekinmez

0
    0 Yorumla
  • Baba-Fingo
    Baba-Fingo Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Anlayamazsın. Sevmekten kastın ne? Ne yapması
    gerekir seven insanın?

0
    0 Yorumla
  • Atarlı_prenses
    Atarlı_prenses Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Ona umursamaz davrandığimda da sevgisini derinlerimde hissediyorsam tamamdır

1
    0 Yorumla
  • polatcansum
    polatcansum Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

yürekten seviyorsa tamamdır yok sevmiyorsa aklı başka yerdedir eğer öylese boş ver

0
    0 Yorumla
  • Iremembered
    Iremembered Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Aslinda erkekler sandigimizdan daha hassas
    Ama cok iyi kamufle ediyorlar duygularini
    anlamak zor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

seninle sevişmeden yanında olmak onu mutlu ediyosa seviyordur. ve en odun erkek bile seviyosa bazı fedakarlıkları yapar ince düşünür vs

1
    0 Yorumla
  • Peluş_Ayı
    Peluş_Ayı Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl

Erkeğin gerçekten sevdiğini anlamak istiyorsan, sana olan sadakatinin süresine bak.

1
    6 Yorumla
    • AhuRanİ
      AhuRanİ
      +1 yıl

Oha çok iyi yorum

Yorumla
    • Peluş_Ayı
      Peluş_Ayı
      +1 yıl

@AhuRanİ
      Sensiz yaşayamam diyip aşk kelimesini kirletenler, üç gün sonra başka hatunlara senden bebeğim olsun istiyorum diyecek kadar ironi içerisindeler.
      İnanmayın erkeklere... Gerçek sevgi gebelik gibidir 9 aydan önce oluşan doğumlar gibi beraberinde rik taşır.

Yorumla
    • AhuRanİ
      AhuRanİ
      +1 yıl

Var derslerim çok çalıştım biliyorum. Allah herkese değer verecek sevecek birini nasip etsin.

Yorumla
    • Peluş_Ayı
      Peluş_Ayı
      +1 yıl

@AhuRanİ
      Amin rabbim uzum ömürlü sevgi, huzur dolu mutluluklar nasip etsin

Yorumla
    • AhuRanİ
      AhuRanİ
      +1 yıl

Nasip etsin demeyelim. VERSİN DİYELİM. VERSİN KESİN VE KATİ BİR DUA OLSUN

Yorumla
    • Peluş_Ayı
      Peluş_Ayı
      +1 yıl

@AhuRanİ
      Amin ecmain

Yorumla
  • Penchepathi
    Penchepathi Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Güneşe tutuyorsun , Atatürkü görebiliyorsan tamamdır :D

1
    6 Yorumla
    • lisaa7
      lisaa7
      +1 yıl

Ataturk deyınce akan sular duruyor ✋🏻

Yorumla
    • Penchepathi
      Penchepathi
      +1 yıl

Aynen öyle :) Görmüyorsam anında yollarım :D

Yorumla
    • lisaa7
      lisaa7
      +1 yıl

Bende öyle 😇

Yorumla
    • Penchepathi
      Penchepathi
      +1 yıl

Yaşa :)

Yorumla
    • lisaa7
      lisaa7
      +1 yıl

Sende öyle ✋🏻

Yorumla
    • Penchepathi
      Penchepathi
      +1 yıl

@lisaa7 Teşekkürler :))

Yorumla
  • Mustafa-Evrim
    Mustafa-Evrim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Denemek ve öğrenmek için ilişki için istekliymiş gibi davran eger gerçekten seviyorsa evlenmeden önce yapmayalım der

1
    0 Yorumla
  • EkseliTR
    EkseliTR Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Ben kendimi anlatamıyorum. Yaşa gör diyorum. Okumasını bilene her insan bir kitaptır..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkelerin sevgisini anlamak kolay is asil mesele onlarin sevgisini sabit tutabilmek bir hafta once seni seven erkek bir hafta sonra seni yari yolda birakabilir

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (124)
Devamını Gör(169)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkeğin gerçekten sevdiğini nasıl anlarsın?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkeğin gerçekten sevdiğini nasıl anlarsınız? 47 cevap verildi
Bir erkeğin gerçekten sevdiğini nasıl anlarsınız? 20 cevap verildi
Bir erkeğin gerçekten sevdiğini nereden anlarsınız? 13 cevap verildi
Bir erkeğin sizi gerçekten sevdiğini nasıl anlarsınız? 10 cevap verildi
Bir erkeğin sizi gerçekten sevdiğini nasıl anlarsınız? 12 cevap verildi
Bir erkeğin gerçekten sevdiğini nasıl anlarız? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨