Seven erkek davranışları nelerdir
Ne yapıyorsa sevmiyordur
Seven erkek davranışları nelerdir
Ne yapıyorsa sevmiyordur
Size sorar ki bu yakışmış mı? kendini beğendirmeye çalışır bu aşık olma belirtisiymiş kuzenim de yapardı ordan hatırlıyorum bir ara onlarda çok durduk hep sorardı sonra hep bakar hep güler konuşmaya çalışır ilgili davranır sizi dinler doğru hareketler yapar sizi önemser
Mesela çok fazla cinselliğe girmez ayrıca seni aşırı derecede kıskanır ve seni koruma iç güdüsü tutar ama buradaki kilit nokta seni kıskanması ve seninle ilgilenmesi
Cevap
8Cevap
Beni seven ama gerçekten seven erkek dolduruşa gelecek biri olamaz beni herkese karşı savunur bana ne olursa olsun güvenir, inanır🍀🖤🗝️
Gereksiz yere tartışma çıkarıyorsa, seni kaybetmekten korkmuyorsa, seni üzmekten çekinmiyorsa sevmiyor demektir.
Ben erkek olsaydım sevdiğim kadına ilgi gösterir, hediyeler alır, düşünceli davranırdım. Herhalde bu üçü yeterli anlamam için.
Kendi zararına bile olsa senin mutluluğun için adım atıyor ya da attığı adımı geri alabiliyorsa.
Lisede bi arkadaşım assla anlayamazsın demişti. Sanırım tek yolu seni incitmekten korkması
Hele şükür. anlamlı bir yorum.
Seven insan her daim yanınız da olmaya çalışır her fırsatta sizi arar sorar vsvs
Sizi sürekli her fırsatta görmek ister. Sadece o zaman anlarsın sevip sevmediğini
Gözlerini kapattığınızda pati atmıyorsa seviyordur.🤪
Umursamıyorsa, tersliyorsa sevmez.
Seven sahiplenir, gözü sende olur, ilgilenir.
Ailenle tanısmak veya ailesiyle tanıstırmak istiyosa seviyodur
Çorabını kokla. Aromatik bir koku varsa seviyordur.
Erkekler sevmez sever gibi yapar çünkü kalpleri yok buna inanabilirsin
Sevdiğini hissettirir, saygılı davranır, en ufak tartışmada/ayrılıkta yerini başkasıyla doldurmaz. Yalan söylemez.
Sahıplenıyorsa
para ve cinsellik yoksa işin içinde seviyo diyebilirim
Bunu sorguluyorsan sevmiyordur
Zamanla anlarsın
Seni gerçekten devamlı görmek istiyor mu seni devamlı aramak istiyor mu seninle hep buluşmak istiyor mu senin yanında rahat olabiliyor mu sen onun yanında kendini güvende hissedebiliyor musun ve sen herhangi bir konuda rahatsız olduğunu belli ettiğin zaman o konuda olumlu bir şeyler yapıyor mu eğer hepsinin cevabı evet ise o zaman cevapta evet
Evets
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?