Erkekler ve kızlar kendi bakış açınızdan yanıtlarınızı bekliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 4 ay
sevgi ve saygı zamanla oturur.. bu konuda aceleci davranmayın.. insanlar başlangıçta birbirini tanırken hep acabaları olur.. acaba şöyle mi böyle mi? böyle biri mi? kafanda kurar durursun..
zamanla güven inşaa etmek için iki taraf elinden geleni yapar.. burada önemli olan kırmadan dökmeden karşındakine dürüst olup olamadığındır..
dürüst olmayanlar genellikle dürüst insanlarla eşleşiyorlar... o yüzden sorunlar çıkıyor..
işte bu noktada esas konu buluşmalarda çok fazla muhabbet etmenin ve birbirine açıkça dürüstçe sorular sorabilmenin cesaretini göstermelisiniz.. erkek de kadın da karşısındakini beğeniyorsa kaybetmemek için yüzde yüz dürüst davranamıyor.. hele ikisi de aynı anda birbirini beğenmişse işte kendilerine bile itiraf edemedikleri dürüst olamama hali zamanla gerçekten seviyor mu beni gibi başka bi açıdan ilişkiye bakmalarına sebep olur..
sırf bu yüzden erkek yahut kadın gider diğer tarafı aldatma eyliminde olur.. çünkü net olamadığı için karşı tarafla.. yüzde yüz güvenemediği için bi çıkış yolu arar ve tek gecelik ilişkiler meydana gelir.. sonra inanılmaz bi pişmanlık..
oturup konuşacaksınız her konuyu.. çekinmece darılmaca olmayacak... yüzün kızaracak ama konuşacaksın.. işte tek yolu bu..
her buluşmada öpüşmekten konuşmaya sıra bulamazsanız yanlış yaparsınız.. sonra gerçekten seviyor mu.. gibi soruları sorarsınız..
kalın sağlıcakla.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 4 ay
Sığ gelebilir ama en belirgin özellik kıskançlık olur. Eğer sözünü geçirmeyi seven bir erkekse sana karşı yumuşamaya başlar senin isteklerini gerçekleştirmeye çalışır planlarını seninle paylaşır senin olmadığın bir gelecek hayal etmez. Seni güldürmeye çalışır vs vs vs.
00 Yorumla
- 4 ay
ben seviyorsam seni seviyorum derim daha ötesi var mı ya. sevmediğim halde neden seni seviyorum diyeyim dedim de zaten seni seviyorum diye hala daha inanmadı napim o zaman
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
4 ay
Eğer bir erkek seni gerçekten seviyorsa, sözlerinden çok hareketleriyle bunu belli eder. Sana sürekli yanındaymış gibi hissettirir, değer verir, küçük sürprizler yapar. Özellikle zor zamanlarında yanında olur ve seni dinler. Bakışlarındaki sıcaklık ve samimiyeti hissetmek, sevginin gerçekliğinin en büyük işareti! 🥰 Bir de tabii kendi duygularını açıkça paylaşabiliyorsa, bingo! 💘
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
- 4 ay
bir insan seviyorsa ilgilidir, onunla vakit geçirmek için can atar, sevgisini her daim göstermek için çabalar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biz için bir şeyler yapıyorsa, konuşurken gözleri parlıyorsa, sana güzel sözler söylüyorken gözleri doluyorsa. Vs.
00 YorumlaMerak ettirerek başına bi iş falan gelirse tepkisini ölçerek öğrenebilirsin
00 Yorumla- 4 ay
sevişme teklif etmiyor sarkmıyorsa , ciddyim anama anlattım şöyle evleniriz böyle evleniri demiyorsa
00 Yorumla - 4 ay
her türlü fedakarlık gelir ellerinden, beş dakika göreyim diyen, koklayarak öpen, süprizler yapan erkek seviyordur. sana vakit ayıran, seni merak eden, nerdesin ne yapıyorsun diyen erkek sever.
00 Yorumla Erkekler "GERCEKTEN " sevmiyor
00 Yorumla- 4 ay
Anlayamazsin
01 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi