Bir erkeğin sizi gerçekten sevdiğini nasıl anlarsınız?
Peki ya sizi kıskandırmasında ki amaç nedir?
Peki ya sizi kıskandırmasında ki amaç nedir?
ERkeklerin cogunu anlamak zordur. Duyguları direk acıga vurmak öyle kolaymıdır sizde?Erkek serti oynar kızlar ise narini.Narin olan daha cabuk belli eder , erkek ise bir noktadan sonra cidden kaptırır.
Bakışlarını kacırıyor mu? kacırmazsa aglıyor mu ? bunlara bak. Sana bakarken kekeliyor mu ?
kıskandırmasındaki amac senin onu daha cok sevmeni saglama olabilir. ya da sevgini ölcüyordur
Bir erkeğin aslında en çok hissetmek istediği duygu paylaşılamamak ve kıskanılmak.. Ve seven erkek karşındakini kollama ihtiyacı duyar ve hep iletişim halinde olmak ister.. Nereye gittiğini neler yaptığını kimlerle olduğunu hep bilmek ister.. we en büyük swgi belirtisi de anlam weremediğiniz şekillerde size kendini sewdirmeye çalışır..
Onun dedıklerınden çok hal ve hareketlerınden anlıyorum ..
Bakışlarından el kol hareketlerınden sevgıyle saçımı duzeltemesınden.
Ses tonundan..
Nasıl kıskandırdıgına baglı
Normal bir arkadaşa karşı hissedilemeyecek tüm duyguları hissedip bunuda sana hissertttiriyorsa senisevdiğini değer verdiğini gösterir.Bunu çok kolay anlayabilir herkes.
Cevap
4Cevap
gerçkten sevgisini anlamak zaman alır beklemk lazım ama size olan ilgisi ve tavırları şimdiden sevgisini belli eder..
Ben daha kendimi çözme aşamasındayım çözer çözmez buraya yazarım :))
1. kıskandırdıgına eminmisin
2. ona adriana limadan bahset nerden açtın bu konuyu derse seni seviyor ;)
o zaman yaş yetmiş iş bitmiş zaten
seviyorsa övüyordur. bazı şeylere de kırılabiliyordur belki. çünkü değer veriyr
okadar ilişki yaşadım bu erkekleri anlamanın mümkün olmadığını keşfettim:)
karşındaki odun değer merak etme sen :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar