Yine basa döndüm psikolijik açıdan hiç iyi değilim nöbetlerim başladı ne yapmalıyım?

öncelikle selam ,herşeyi kesik kesik anltçağım parçaları siz birleştrin olurmu ,Şu an hiç iyi deylim.kendimle savaş verrdim amayine yenik dstum ,babam uyustrcu bağımlısydi vede şiddet görüyoduk evde annem ben kardeisimle biraz yokslukta vardı ,öyle bir babanın elinde büyüdük her pislik vardı vede herşeyi gördüm hayata parmak atmış çistenim çok şey yaşadım erken yaşta kendimi kurtarmak ıicn evlendim başka bir şehre gittim vede bekarlığımı arar oldum 17 yasında evlendim ,üst üstte hamillik yaşadım iki çocuğum var ikincisini ben istemedim eşim ruh hastası bir insan kısaca vede onda karı kız ayağı herşey var sorumsuz ailesinin azına bakan bir insan vede perişanım varlk içnde yokluk çektryo babamla annem ben evlenmeden önce ayrıldlar burada annem caslıyor kardeşim çalsiyor durumları iyi sayılır borçları var eşya neyim aldıkları içn neyse gellim bana kırsal kesimdeyim vede eşimin gerek olsun eşimin eski sevgilisylede aynı zmanda komşuyuz lakin o kadın benimle co uğraşıyor ne kapı önüne çıka biliyorum nedecocuklarımı kapının önüne sala biliyorum ,polislik jandarmalık olduk kavga gürültü o kadında evli hep dedikodu ediyo hakkımda sessiz sakınım kendimi kurtrmk için evlenmism zaten çok çektim birde eşimden çektim oda yetmedi okadndanda çekiyorum derdi kıskançlık ama öyle böyle deyil hasta ruhlu ,gelleim bana ben bundan 2 seene önce bayılma atakları geçirdim ilk önce nefes açlığı sanki bir kafese koymuşlar iğne deliği kadar yer açmışlar ordan hava geldiğini düşnunn nefes almıyorum vede ellerim ayaklarım uyusuyo baygınlık terleme sonrasında sürümü kaybetip bayılma ağlama aatakları dahada beter oluyorum sebeb ise doktorum bana kendi kendine atlata bilirsin ilaçta almadan demişti bu arada hapis hayatı yaşadım evden dışdarı çıkmıyorum eşim çıkarmaz vede o kadından rahat yok hep laf atıyo eşimde beş para etez doktra bile annem götürmüştü vede doktor deistiki anktste bozukluğu yani yüksek gerilim vede ileri derecede depresyon başlangıcı bu nöbetlerde konverişyon mu versiyonmu ne bozukluğu demsti buna benzer panik atak deyilde buna benzer anlıycağınız yine nüksetti ne güzel kendi kendime atltmiştim bu nöbeter genelikle dışarı çıktığımda çöp atmaya dahi misal gidemiyodum tekrar nüksettişu anoyle bir durumdayımki evimde huzurum yok dışarda yani kapının önünde huzurum yok. eşimin ailesii düşman başına zaten o kadında benimle uğraşıyor dedikidu yani eşimde korkak pişirik hep onun yzünden zate eşimden nefret ediyorum eşiminde karı kız ayağı var facesinde misal daha yeni baktım şifresini değişmiş oda yetmemiş kadnlara abone olmuşsu anannemin evine geldim kafa dinlemeye burnumdan getrdi tlfonla habire köpek gibi bağryor çağıryor ee boşasam 2 çocukla nasıl bakıp ayakta durcam annemle kardeşim çalsiyor ama kirası borcu harcı inannin mutfakta çorbadan başka brşey yok yetstremiyorlar ee bizm masarfimiz çocukların bezi felan misafir bile duramıyorum burda yük oluyorum yani çocuklarıda bırakamm eşimin tarfından baka bilcek insan yok bkmzlr
Güncellemeler
+1 yıl
yanı esım beş para etmez dover sover aldıgı parayı yedırr sag sola eve gelınce var yemez, boşanmak ıstyorum aama cocuklar sorun kahretsın bıraksam bırakmıyrum bırakmasam o cark nasıl soncek annem calısmasa ben calıssam ben aldıgım yıne kıraya borca harca gıtcek yanı cocuklar olmadan ben calıssam anca aldıgım para yanıma kalır demek ıstıyorum cocuklarıma bakacak ınsan yok cocuklarımda sorunlu zaten pskoljk olrak konusmuyolar esım bır kac defa gozlerının onunde dovdu ogun bugundur konusmuyo
Yine basa döndüm psikolijik açıdan hiç iyi değilim nöbetlerim başladı ne yapmalıyım?