Selam arkadaşlar. bir şey anlatacağım. Her zamanki bir geceydi, annem ve babam yatıyordu, bende yataktaydım ama henüz uyumamıştım. Birden kapıyı kapattılar, hiç kapatmazlar normalde. Her neyse, ben aldırmadım. 15 dakika sonra falan peş peşe ellerini yıkamaya gittiler. O gecenin sabahı her zaman yerinde duran vazelinin yeri değişmişti ve yerde kullanılmış ıslak mendiller vardı ve ne hikmetse annem sakın dokunma diyordu. :) Anlayacağınız; O gece il1şk1ye girmişlerdi, vazelini de kayganlaştırması için sürmüşlerdi ve vazelini silmek için o ıslak mendili kullanmışlardı. Ben bunu anlayınca fena oldum. Midem bulandı. Her neyse, annemin telefonuna gözüm ilişti. Arama geçmişinde "Elle tatmin gusül abdesti gerektirir mi?" yazıyordu. Ben bunun anlamını sonra anladım. Gerçekten psikolojim darmadağın. Ne yapacağım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaa çok masum anlatmışsın nsjxnnanxnsxns. Normal yani annen baban sonuçta sen nasıl oldun sanıyorsun. Evli barklı adamlar. Sadece normal olduğunu bil ve kendini yatıştır sakin ol yani.
Gizlicim çok sempatiksin <3 Merak ettim gerçek hesabını. Her neyse, diğer konuya gelirsek. Tamam normal ama insan arama geçmişini temizler ya. Bende öyle oldum tamam da yani insan biraz belli etmez. Yanlış anlama hava atmak için söylemiyorum da babam beni zeka küpüm diye sever, madem zeka küpüymüşüm bunları anlayacağım akıllarına gelmiyor mu? Neyse en azından gözlerimle görmedim buna şükür :DD
Merakın için gizliden çıkarıcam 2 dklığına hemen bak sonra tekrar gizlicem mcmsmxmsxmsmmd.
Bir anlık unutmuşlardır demişlerdir nerden anlıcak böyle şeyleri diye genelde aileler böyle düşünüyor.
Ne var ki bunda? Annen baban bakir (e) mi sanıyordun?
Ya sen sorunlu musun yoksa daha 13 yaşında falan mısın? Seni leylekler getirmedi herhalde. Ayrıca bir insanın telefonu karıştırılmaz özelidir bakmasaydın. Sanki ne yapmışlar ya aman aman ne abarttın gelip burada anlatıyorsun slak gibi
Onu yapmasalar sen olmazdın
|-_-|
Gayet doğal sen hiç kendini tatmin etmiyor musun
Hayır etmiyorum. d
Etmelisin 😂 Dünyada tadılacak sayılı şeylerden tadını aldığında bırakamazsın emin ol
Garipsin gerçekten. Üniversiyete gidiyorum daha.
Üniversiteye mi gidiyorsun geç bile kaldın bence daha cinsellikle alakalı hiçbişey yaşamadın mı
Hayır tabii ki. Sen yaşadın mı? :o
Yaz bana anlatayım 😂
Hiç gerek yok kalsın. Ne yaşadığın umrumda değil. Öyle önüne gelene de anlatma bence.
Belki biraz bu konuda daralttığın fikirlerini açabilirim diye düşünmüştüm de umutsuz vakasın 😂
Ay ne meraklısınız seks yapmaya cidden.
Meraklı değilim aşığım 😂😂💋
Senarist gizli üye
Anlamadım?
La boş ver
e bu normal bisey senin psikolojin niye bozuldu ki
Çok belli ediyorlar, arama geçmişini bile temizlememiş annem. Normal bir şey ama bu kadar da günyüzüne çıkartılmaz. Mutfakta ikisi yalnız olduklarında da bir işler karıştırıyorlar anladın işte, ben mutfağa geldiğim zamanda babam sessizce "Bahar dur, öhöm öhöm, çocuk geldi!" falan der.
Olabilir
Hiç belli etmeyeyim aman diye düşünmüyorlar da. Kafamdan atamıyorum bu şeyleri.
Atma kanka o zaman yani insan onlar