Psikolojim bozuldu, ne yapmalıyım?

Kızlar merhaba çok uzun zamandır psikolojik tranva yaşıyorum. Daha öncesinde kadin konuk evinde kalıyordum oradan bi kadınla tanıştım ve onu annem gibi sevdim. Sonra beni yeğeniyle yapmak istedi tanıştım sonra dedim ruh ikizimi buldum o dönem bana çok iyi geldi resmen bir baba bir anne neyin yokluğunu çekiyorsam o oldu benim için teyzesiyle çok büyük kavgalar yaşadım ve onun yanına gittim maalesef şeytana uyduk evlenmeden birliktelik yasafik rabbim affetsin ama o ara eşim bana ailesi hakkında çok yalan söyledi beni istediklerine sevdiklerine dair ama onunla aramda farklı bir şey vardı ol dede olurdum o kadar sonra ailesine benimle ilişki yaşadığını söylemiş kaynanam bana çok ağır hakaretler etti eşimin abiside o düzgün bir insan olsa sen çağırınca gelirmiydi o seni aldatacak o senin paranın peşinde diye sonra eşimi n teyzeside benim daha önce 81 ili gezdiğimi yatıp kalkmadigim insan kalmadığını söylemiş ama yemin ederim daha önce bir erkeğin elini dahi tutmadım sonrasında eşimin telefonunda bir kız resmi gördüm ve kaynanam sürekli seninde varmış ya sen sen azmisin gibi şeyler söyledi sonra öğrendim ki aslında benim eşimle birlikteliğinde adetli olduğumu düşünüyorlar mis bana dul kadin muamelesi yaptı benim oğlum sana kıyafet alamaz lokantada yemek yediremez sonra size hiçbir şey yok televizyon yok bulaşık makinası yok iki çekyat yeter iyi buda güzel her şey oldu bitti düğünde eşimin dedesinin bize taktiği 1000 liarayi onun önüne takma demiş zat3n orada durduğumuz sürece bizden ev kirası istedi hatta bana dediki akrabalarıma soyliyvem g3lin çok çirkin ben soyleyim ki arkamdan dalga geçmesinler sonrasında da birsuru hakaretler etti iş işten geçti sonra ben seni kızım gibi seviyoruma geldi olay bana bakar misina geldi ama çok zor şeyler yaşadık hicbir şekilde destek çıkmadılar dolabı açtığımızda birşeyin az olmasından bahsetmiyorum hiçbir şey yoktu dolap ta elektirik kesildi doğalgaz kesildi soğukta donunca evde giyeceğim bir hirkam dahi yoktu ama kaynanam nikahta herkese dediki ben esyalarini yaptım şok geçirdim zaten düğünde dağıttıkları lahmacunu bizim paramızla yaptı üzerimdeki gelinliği bile ben kirladim gün geçti eşimin abisj evlendi eşimin babasi geldi ve dediki benim çok çalışmam lazım bana dokunmayın altın yaptırdım 2 sene de zor öderim ama biz borç bayatındayız kolu komşu yardım etti bize sonra benim adım cıktı kiskanca siz olsanız ne yaparsınız

Psikolojim bozuldu, ne yapmalıyım?