Psikolojim bozulmaya başladı ne yapmalıyım?

2020 senesinde Türkiye derecesiyle en iyi tıp fakültelerinden birine girdim. Geçen sene ikinci sınıfı okurken hem online dönemden çıkmış olmam hem de rahatlık dolayısıyla sınıfta kalma tehdidi yaşadım. Senenin sonuna doğru gecemi gündüzüme katıp çok iyi notlar aldım ve sınıfı geçtim ama bu süreçte hayatımda ilk defa başarısızlıkla tanıştım. Hep başarılı bir öğrenciydim ama ilk defa başarısız hissettim. Normalde de hırslı biriydim ama son dönemde artık iyice hırs küpüne dönüştüm. Ne kadar çalışırsam çalışayım yetersiz hissediyorum. O kadar hırslandım ki gece yatarken kalp çarpıntılarım oluyor sürekli yumruğumu sıkmaktan elimde izler çıktı. Dün aynaya bakarken fark ettim uykusuzluktan ve çalışmaktan göz damarlarım çatlamış ve gözüm alttan kanıyordu. Son zamanlarda arkadaşlarımın telefon numaralarını sildim sosyal medya hesaplarımı kapattım elimde simsiyah mürekkep izi çıkana kadar çalışıyorum. 1 aydır annemi babamı dahi doğru düzgün aramadım. Gece rüyalarımda hep başarısız olduğumu görüyorum ya bir hastaya yanlış teşhis koyuyorum ve ölüyor ya da stajlarda hocalarım azarlıyor diye rüya görüyorum. Ders çalışmak için bazen yemek yemiyorum uzun süre su içmediğim için dudaklarım çatladı. Sürekli sigara içiyorum zombi gibi bir şeye dönüştüm insanlar bakıp geçiyor ne yapmalıyım bu durumdan çıkmak için?

Psikolojim bozulmaya başladı ne yapmalıyım?