nisanliyim bir kac aydir nisanlimi cocukluktan beri taniyorum 2013de ciktik sonra sıkılmıştim ondan ayrilmistim laylom bakiyordum tabi hayata ciddi iliskiler bana göre degildi ozamndan beri hic görusmedim onunla ama tabi uzaktan tanidiklardi ister istemez karsilasiyorduk o beni ozmndan beri unutmamis yil oldu 2017 askerden 2 ay önce geldi beni istediler bende artk evlenmek istiyordum kabul ettim cocuk cok iyi saf biri 23 yasinda ben ne desem yapiyor süs köpegi gibi. hic svmiyorum ama surekli azarliyorum onu sizce cokmu bencilim ona karsi? bugun bana karsi kiskancliklar yapti bende sktr gt sn kimsin falan dedim nisanlim oldugu halde
😂 sendeki varya simariklik. Senle evlendikden sonra seni simdiki kadar cekici bulmicak. Bir gün sana hadi ordan git dünyada bir senmi varsin dicek... sen sikildiginle kalcan basinida cok taslara vurcan demedi deme. Cok gördüm öylelerini bide utanmadan adamin carezisligini burda paylasmissin.. yazik bilse kahrolurdu. düsman basina senin gibileri
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sen cok aptalsin kaybetmis bil onu sevmiyosan elin cocugunu oynatma duygulariyla. oynama. kizim sen yarn birgun sevmiyom diye aldatirsan nolacak? aa pardon gonlum. bostu birine kaptirdimmi dicen? bu adam gibi saglam. birni bulamazsn daha sktr gtt nedir ya kizsin sen agir ol. sana bundan snra normal. gozle. bakmaz. zaten hadi gecmis olsun😉
walla 2013den beri pesimde ne mal oldugumu biliyor ona ragmen hep bekledi istedi yani bni farkli gördugu yok ;) farkli görseydi emin ol pesimden cok kosmazdi evlenmek istemezdi
valla o çocuğun nasıl bir arkadaş olduğunu bilmiyorum fakat kralın kızı olsan senin ağzını burnunu kirardim yüzüğü de çıkarıp alırdım bunu hakeden birine vercem derdim sen bu çocuğu aldatirsin da
yapma kızım. aynı sey sana yapılsa yazık acıyorum sana. sevmıyosan kullanmayacaksın ayrıca yasattıgını yasarsan sevecek gıbıysen devam et cocugu kullanmayı bırak allah var
bir kac ay sonra evlenicez ama napim sevmiyorum sevmeyede calismak hic istemiyorum ask mesk pek bana göre degil kiskancliklara sahiplenmelere gelemiyorum
onu sevmedigimi biliyor bn sni mutlu edicem diyor bana guven diyor bide zaten ayrilma sansim yok uzaktan akraba doguluyuz kulture duskun ailem ayrilirsam ailem sirt cevirir bna bnde bunu istemedigimden evlenicem
En İyi Cevaplar