Sizce boyle yapması dogrumu?

Namazımı evde de kılabilirim fakat cogu zaman ezan okunduktan sonra biraz sonra kılarım diyip ihmal ettigim icin namaza gidiyorum bugun de yatsı namazina cok sevdigim bir ablayla gittik annem gibi görüyorum kendisini cok iyi birisi torunuyla birlikte geldi cocuk haliyle sesten mi korktu bilinmez birden ağlamaya basladi akli ermiyo yani yatsinin sunnetinde farzin sonuna kadar zaten ben dedi cocugu cikartcaktim dedi hoca farzin bitiminde abla cocugu cikartir misin cikin mi ne oyle bisi dedi bence yaptığı cok ayipdi muezzin kıldırdı namazi bugun o bile bir sey demedi. Bu ablamiz kanser hastası ve tek mutlu oldugu yer Allah Allahin evi. Ve sevdigi insanlar namazin cikisinda hocadan abla özür diledi. Caminin hocasi kadınlar cemaatle kilacak diye bir sey yok zorunlu değilsiniz dedi herseyden once uslup onemli kalbimizi kirdi sizce hakli mi illa ki? Peygamberimiz bile kadınlar camiye gitmek istediginde onlara engel olmayin demiş Cocuk baya aglayinca zaten abla da annesine teslim etti hadi diyelim biz burada yaşamıyoruz baska yerde olsaydik yolcu olsaydik nolcakti cocukla giremicek miydik emanet etcek kimsemiz olmasaydı

Sizce boyle yapması dogrumu?