Sizce detaydaki adamla bizden bir cacik olur mu?

Ben 39 yasindayim, o 50 yasinda. Ben onunla ben 22 yasindayken tanistim. Uni. son sınıftaydım. O 33 yasindaydi, biriyle evlilik yapmis 2 de cocugu vardi. Cocuklari 10 ve 11 yasindaydi. Biz onun bir iş seminerinde tanistik. Yeni bir sirket kurmustu Danimarkada, onun tanitimini yapmak Turkiyeye sube acmaya calisiyordu. Ben onum seminer organizasyonunu duzenlemistim. O gun sadece seminere gelecek sonraki gun aksam donecekti. Biz bulustuk, onu oteline yerlstirdim. Beni ilk gordugunde etkilendigi cok belliydi ama evli oldugunu bildugim icin mesafeli davrandim. seminerden sonra beraber yemek yedik. Iyi gecti seminer. O evine dondu. Ama sonrasinda, bir ay sonra karisi baska bir adamla beraber oldugunu ogrenmis. Bir gun ondan eposta aldim. karisinin aldattigini, bosanacaklarini yazdi. Ben sasirdim. Neyse uzatmayayim bosandilar. kisa bir sure sonra da benimle evlenmek istedigini soyledi. O sirada benim hayatimda biri vardi ben onunla evlilik hazirligi daydim. bunu ona soyledim. Bir sure sonra ben evlendim, onunla o ara koptuk. sonra bir gun ondan mail aldim, evlendigini yazdi biriyle. Mutluluklar diledim. Benim evliligim kisa surdu 3 sene. Ben bosandim. Ona bosandigimi yazdim. Sonra o bir is icin benimle irtibata gecto, gorustuk, yine etkilendigi cok belliydi. bir sure sonra o bosandi. biz goruselim diye konustuk, gorusme surecinde bazi sorunlqr oldu, ben kaynakli. o ara bazi sorunlarim vardi, depresyon gibi. gorusmemiz 3 ay surdu, hep yanimdaydi geliyrdu, ama kiskanclik tripleri attim tartistik.. yanina geliyorum dedi gelme dedim, evlenmeyelim dedim. O şoklarda, iknaya calisti.. Istemiyorum deyip ehryerden engelledim. Ayrildik. 8 ay gecti, ben cok pisman oldum, ona mesaj attim. goruselim mi diye, ozur diledim. akrwp burcu ben kova. o da istemedigini soyledi. Simdi hayatinda biri var mı bilmiyorum, ama birbirimizin instagramindayiz ve o bana ben ona mesaj atiyoruz arada sirada. Sizde bizden bir cacik olur mu?

Güncellemeler
+1 yıl
arsdim acikca sordum... bana kalbinde sorun oldugunu, bundan sonra evlenmeyi dusunmedigini soyledi...😥
Sizce detaydaki adamla bizden bir cacik olur mu?